-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem már egy ideje a tableteket, és kb kikötöttem a Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 -ál. Látom itt is ajánlott kategória. No, elmentem a MM-ékhez, és meg is fogdostam a kicsikét. Aztán hazatértem, és további keresgélés után, már ott tartok, hogy, a nem Lite-os verzió kéne. Igaz drágább 20 egynéhány ezerrel kb, de úgy gondolom annyit meg kell érjen a lényegesen jobb hardver....és rögtön jön is a kérdésem, szerintetek is megéri arra költenem többet, ha szinte kizárólag filmnézésre, netezésre, használnám? Játék, nem nagyon érdekel. Magam eszétől hogy is mondjam időtállóbbnak gondolom a hardvereit, androidnál ez még akár előny is lehet. Tudom ha van zsé rá, akkor vegyem azt, de mégis mit gondoltok a használati feltételeimről? Kell ez nekem, vagy mégis elég a Lite-os verzsön?
Előre is köszi a segítséget.
Ja ha tudtok ennyiért jobbat, akkor szívesen veszem az ajánlatokat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest