- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
cidalain #82230 üzenetére
A Samunál a legutobbi frissítés óta elég használható lett még 2GB Rammal is. Tény,
hogy túl sok appot nem bír a háttérben tartani. Viszont olyan appok is elindulnak rajta, ami a T5-ön néha csak akadozva ( pl: ycc365 kamera app, ez néha valamiért kifagy). Youtube szerintem jobb rajta a kijelző és a hangszórók miatt. A hangszórók hangosabban,tisztábban szólnak, mint a T5-ön. Van mély benne, rezeg az eszköz a kezemben.
A 15 perces utcai fényerőmóddal olvasható a tartalom kint is. Tényleg megnöveli a fényerőt.Viszont a T5- ben van vibramotor és értesítőled.
A Samu elvileg nyáron megkapja az android 10- et.
Mindkét gép napi használatban van nálunk, de én a szoftver miatt jobban szeretem a Samut.( A menurendszere majdnem ugyan az, mint a S9+ telóé). Mondjuk a családban használnak huawei telót, nekik meg a T5 jön be.
A huawei gördülékenyebbnek tűnik használat közben. A Samu néha gondolkozik.
Mindkét gép jó netezésre, tartalomfogyasztásra. Játékokról nem tudok nyilatkozni. Bluetooth, wifi erőssége szerintem ugyanolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest