Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
cidalain #82230 üzenetére
A Samunál a legutobbi frissítés óta elég használható lett még 2GB Rammal is. Tény,
hogy túl sok appot nem bír a háttérben tartani. Viszont olyan appok is elindulnak rajta, ami a T5-ön néha csak akadozva ( pl: ycc365 kamera app, ez néha valamiért kifagy). Youtube szerintem jobb rajta a kijelző és a hangszórók miatt. A hangszórók hangosabban,tisztábban szólnak, mint a T5-ön. Van mély benne, rezeg az eszköz a kezemben.
A 15 perces utcai fényerőmóddal olvasható a tartalom kint is. Tényleg megnöveli a fényerőt.Viszont a T5- ben van vibramotor és értesítőled.
A Samu elvileg nyáron megkapja az android 10- et.
Mindkét gép napi használatban van nálunk, de én a szoftver miatt jobban szeretem a Samut.( A menurendszere majdnem ugyan az, mint a S9+ telóé). Mondjuk a családban használnak huawei telót, nekik meg a T5 jön be.
A huawei gördülékenyebbnek tűnik használat közben. A Samu néha gondolkozik.
Mindkét gép jó netezésre, tartalomfogyasztásra. Játékokról nem tudok nyilatkozni. Bluetooth, wifi erőssége szerintem ugyanolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest