Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
És miért jobb ez a processzor? Az archosban 1ghz-es cortex a8 van, baromira ugyanaz teljesítményben kb mint egy 1ghz-es snapdragon
csak a gps az előnye a kínai csodának, az archos még minőségibb is jó eséllyel és erős 3d chip is van benne. De a 800mhz-es wits a81 is cortex a8, ugyanaz a család, ordenáré módon nagy különbségek nincsenek ezek között.Én egyébként lemondtam a tabletekről, az android túlságosan béta ahhoz, hogy egy ilyen gépet bevállaljak vele. Szerintem az apple terméke sokkalta jobban megéri, külföldről rendelve a wifis nem is drága.
Androidot én lehet a zte blade-el fogom kipróbálni. Abban van 3g és gps, a kijelzője meg olyan felbontású mint a 7"-os tableteké...ismerkedésnek elég, egy ilyen állapotú oprendszernél. Egy samsung tabletet pl eszembe nem jutna venni android végett, még rengeteg munka kell ehhez a rendszerhez, hogy olvasgattam most pár fórumot.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Ha jól látom, két helyen van szó a tárhelyről:
"Storage: microSD card slot"
"Storage: Storage upgradeable to 32GB with a microSD card"Azt nem írja kifejezetten, hogy 0, de azt sem, hogy van bármennyi is. Szóval ez a 0-s modell lesz. Az kérdés számomra, hogy 2.1-el hogy a fenébe lehet erre akkor alkalmazást telepíteni, ha nincs beépített memória.

Egyébként az 1GHz-s processzor is jó, de nem sok hozzá a 256MB ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tesla topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Macska topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak a gps az előnye a kínai csodának, az archos még minőségibb is jó eséllyel és erős 3d chip is van benne. De a 800mhz-es wits a81 is cortex a8, ugyanaz a család, ordenáré módon nagy különbségek nincsenek ezek között.

Dr.NX