-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Itt van 1861 komment-nyi tapasztalat: [link] ez alapján csak el tudod dönteni, hogy jó lesz-e vagy nem... Mondjuk ICS frissítésről még mindig semmi infó, az egymagos proci azért lassacskán kezd kevés lenni (amire neked kell net+videó persze bőven elég, bár ahogy nézem chainfire-rel még tegrás játékokra is jó), a 70k picit sok, jobbat mondjuk én nem tudnék mondani (smart tab 7? bár az tök más kategória: 7 inch + ohne ips...)
-
sittes79
addikt
Smart tab, honeycomb, és opera mobile nem mennek a beepitett youtube vidik csak hang van!?
Ötlet?
-
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #9610 üzenetére
Nálam a flash flottul megy a dolphin browser HD-vel!(smart tab 10)
-
sittes79
addikt
válasz
Szabónagymer #9599 üzenetére
Én most készülök egy ilyet venni a smart tab 10-emhez [link], ha befejezik a kínaiak a partyzást illetve jól megerősödik a forint februárban akkor meg is rendelem. Szerintem pont belefér, lemértem csak 3,5 mm-el vastagabb mint a samsung tab, szvsz belefér.
USB host és hdmi kábel pedig érkezik a vodafone-hoz, hónap végére ígérték és akkor tudsz majd csatlakoztatni minden földi jót
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9589 üzenetére
Nem smart tabom van, hanem acer a100.
-
kezdő
senior tag
válasz
jobbacsabba #9580 üzenetére
Én igencsak tapasztalatlan volnék, ezért csak a papírformák alapján.
A helyedben vagy közvetlen Kínából rendelnék, pl. az általam nemrég belinkelt terméket, max 50e Ft értékben. Ekkor elégedett lehetsz, jó vásárt csináltál, mármint ami az ár/érték arányt illeti.
A másik véglet, hogy megemeled a keretedet és veszel 96e Ft-ért egy Vodafone Smart Tab 10-est vagy egy használt Ipad 1-et.Az 50-100e Ft közötti Magyarországon újonnan kapható 10 colos mezőnyből én nem szívesen vásárolnék. Biztos jó cucc lesz ez az új WayteQ is, de az ajánlott ára 69e Ft és ezért cserébe gyengébb kamera, kisebb akku, fele annyi tárhely és megint csak fele annyi RAM van benne mint a linkelt 45-50e Ft-os Kínai csodámban.
Igaz nem szabad elfelejteni, hogy a WayteQ árában benne van a vám+áfa kombó is, de minket kisembereket szerintem csak a végösszeg kell hogy érdekeljen.
Mondjuk van ami mellette szól: GPS, BT, magyar garancia. -
Pistakiss
őstag
válasz
Zollkid100 #9499 üzenetére
Háát!
Nézz be a "Vodafone Smart Tab 7" topikba! -
AXisBOLD
addikt
jól olvasom, hogy majdnem mindegyik gyártó elkezdte másolni azt az idióta Apple üzletpolitikát, hogy egy tabletben vagy csak wifi vagy csak 3g van?
Egyedül a Vodafone Smart Tab 7-et találtam, ami nincs megcsonkítva. Van benne wifi, 3g, gps, bluetooth. Ezek ma alap hogy legyenek, nem egyenként, hanem így egyben.
Van olyan tablet, amiben ezek megvannak és van fizikai billentyűzete?
-
Szabónagymer
aktív tag
NE CSÁBÍÍÍTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És mibe kerülne?
Az a nagy helyzet, hogy megrendeltem egy voda smart tabot 96k-ért. Bár még nem nagyon reagáltak rá, csak annyit, hogy technikai okok miatt tovább tart a rendelés feldolgozása. Nem baj, idén majd csak megkapom még...
Fontolóra veszem, ha tudok rá áldozni lehet hogy megveszem, amilyen ketyere buzi vagyok!z0d1AK: Cikk van róla??? MESÉLJ LÉCCIII!!! Milyen a cucc?
Luissimo: Megnéztem a linket. Keményen ráizgultam erre cuccokra!
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
jobbacsabba #9400 üzenetére
Ha nincs különösebb igényed a CH-ra ( honeycomb +.x-es android verzió, kifejezetten tábla gépekre) akkor akár itt a hardver aprón is találhatsz ennyiért.
Ha hozzádobsz még egy 10-15 ezer forintot, akkor tudnék javasolni egy gépet, ami elég jó gép ilyen célokra, és ha nem zavar, hogy 16:9 képarányú.
Keress rá a Point of View Mobii Tegra 3G nevű gépre. Van egy élő hirdetés még, sok tartozékkal árulja a srác, kihasználatlanság miatt. Ad dokkolót, bőrtokot, táskát, kábelt hozzá. Tehát nem rossz vétel lenne. Egy kétmagos, 1GHz-es 512MB-os gépről van szó, igen esztétikus darab szerintem.
Én majdnem megvettem, csak nem tetszik a 16:9-es képarány, így rendeltem egy vodafone (ZTE) smart tab 10-et. Még kicsit lentebb is vagyok képességileg, több pénzért.
Tehát ha nem vagy nagyon finnyás, akkor érdemes megnézni. Én magam részéről jobb szeretem a hagyományos képarányt... -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Luissimo #9386 üzenetére
voda smart tab 10-et 96 ezerért.
Itt egy darabka a visszaigazoló emailból.
Bár kicsit már is megbántam, mert nagyon szemet vetettem a Motorolára is, nem beszélve az acer-ről, mihez meg érzelmi szálak is kötnek, mert a második laptopom is acer volt, amit elég sokáig nyúztam... Azt a kis pluszt megérné, de már amúgy is a voda smart is több mint elegendő nekem.
De ha megtehetem, miért nem a jót vegyem meg, mint egy kínai "csodát", csak ha már a jót megvehetem, akkor már a mégjobb kellene, és kellhetne is, csak vissza kell fogni magamat...
Kellenek a célok mikért küzdeni lehet... Nem szabad minden álmot lerombolni a valóra váltással, még ha fáj is, mert az üresség még rosszabb... -
Szabónagymer
aktív tag
Sikerült mégis megrendelni a voda smart tabot!
De lehet hogy később leváltom a fent említett vasak valamelyikére....
Nem volt egyszerű, kicsit barangolni kellett, jól eldugták azért.... -
tjb007
nagyúr
A linkeddel mi sokra nem megyünk mivel mi nem látjuk/láthatjuk, hogy mi van a te kosaradban.
Egy screenshot többet mond ezer linknélAmúgy meg valóban nem lehet a NapiJegyes konstrukciót kiválasztani a Smart Tab 10 -nél, van három post-paid mobilnetes díjcsomag és slussz. A Smart Tab 7 -nél meg pont fordítva van, azt csak NapiJegyes konstrukcióval lehet választani.
-
Szabónagymer
aktív tag
Uh ez szégyenletes... Gondolhattam volna...
Gyorsan vázolom a szitut, mert mindjárt mennem kell melózni... :S
A helyzet a következő:
Rendelni akartam online a voda honlapról. Be is raktam kosárba, és a továbblépéshez kérte, válasszak hozzá internet előfizetést... Nos feltöltő kártyás csomagot nem kínált fel. Kicsit durci lettem, és felhívtam az ü.f.sz-t. Ott kis zenehallgatás után közölte velem egy kissé kedvetlen hölgy, hogy csak is előfizetésre lehet vásárolni... Ezért nem kínál fel a honlap feltöltőkártyás opciót...Én így lettem, tájékoztatva...
Amúgy meg lesz@arom a voda smart tabot, 20 ezer Ft hozzátoldással veszek erősebb gépet, mint pl.: Acer Iconia Tab A500 16GB, vagy Motorola XOOM 3G MZ601. Ha meg a lista árat veszem figyelembe, főleg jobban megérik ezek a gépek. -
alba-regia
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9371 üzenetére
Lehet, hogy csak én vagyok fáradt, de nem értem. A 96 ezer forintos Smart Tabot nem pre-paid csomagban adja a Voda?
-
Szabónagymer
aktív tag
Nos ha mégsem tudnék előfizetés nélkül voda smart tabhoz jutni, ajánlatokat kérnék hasonló képességű 10"-os HC-s gépekre, 100 ezer Ft-ig.
Kíváncsi vagyok mik az alternatívák, esetleg mit takar a voda embléma, és mi az eredeti kinfig.Valamint azt mondja már meg nekem, hogy minden gép képernyő oldal aránya egyforma?
P. a PoV Mobii Tegra 3-G 10-nek kb. 22x12 cm a kijelző oldal aránya. Ez minden 10" gépen ilyen? Mert a fotókon másnak tűnik. -
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Használ itt valaki Vodafone SmartTab 10
Elég jó ár van. Jó vételnek tűnik. Elolvastam a 7 tesztjét, elég jónak tünik.
A Samsung Galaxy Tab 10.1 mennyivel jobb, már ha jobb?Köszi előre is.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9332 üzenetére
95990 Ft az ára Vodafone Netjeggyel, bár az is előfizetés (pre-paid), 132500 Ft listaáron (az meg már sok). Engem a Smart Tab 10 userek tapasztalatai szintén érdekelnének. Elsősorban a kijelző minőségére és az akkumulátor használati idejére lennék kíváncsi.
-
Szabónagymer
aktív tag
Voda smart tab 10-ről tud valaki méret infót adni? És hogy előfizetés nélkül mennyi az ára?
-
tjb007
nagyúr
-
BéHGT
senior tag
Még egy kérdés... Voda Smart Tab 7, Samsung Galaxy TAB 7, vagy 8.9? gyáltalán megérné még a Galaxy Tab 7-et venni? Bár a T-nél nincs Tab 7...
-
BéHGT
senior tag
z0d1AK, engine88: Köszönöm, én is így voltam vele, persze nagy részben azért, mert Samsung... Szerencsére egy termékre sem volt gondunk(smart tv, laptop, galaxy s2, mikró, és a 10.1-es tab), van aki meg csak úgy szórja a fikát rá...
-
BéHGT
senior tag
Szerintetek Vodafone Smart Tab 7 vagy Samsung Galaxy Tab 8.9? Nem vicc, komoly a kérdés...
-
gyoridav870
csendes tag
Sziasztok!
Egy új (így áfás számlás) Smart Tab 10 (97000) és egy hardveraprós újszerű acer A500 között vacillálok (80). Adobe Ideas vektorgrafikai program és pdf olvasásra használnám.
Szerintetek? -
kezdő
senior tag
95 990 Ft úgy, hogy benne van az esztelen mértékű ÁFA és a rekord gyenge Forint.
Szerintem nagyon korrekt ár.3.2 Android, beépített 3G, 16GB háttértár + bővíthető, 2 magos proci, 1GB RAM, elfogadható (1280 x 800) felbontás.
Még mindig nem az az ár amire vágyom, de be kell látni, hogy a mai Magyarországon, hivatalosan ennél sokkal jobb ajánlat nemigen várható.
-
BéHGT
senior tag
Vodafone smart tab-ról vélemény valakinek? Használja valaki?
-
rtom
senior tag
válasz
petipetya #8958 üzenetére
Hát ilyet még nem láttam... Hazajöttem, tesztelem a telefonnal és a táblával egyszerre a routert, teló szó nélkül csatlakozik, tábla nem is látja a routert, nemhogy csatlakozna. Smartabon nyomtam egy gyári beállításokat (pápá AngryBirds mentések), de a helyzet nem javult, ellenben amikor a telót mobil hotspotként kapcsolom be, az AndroidAP-ra azonnal felcsatlakozik a Tab
Csak hab a tortán, hogy a router is elkezdett ökörködni, kapott egy resetet, és akkor helyreállt. Ezután további próbálkozásaim (SSID broadcast bekapcs, új SSID) szintén sikertelenek.
Valakinek valami ötlet még? Esetleg elkezdjek a WiFi csatornákkal variálni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
CHIPman #8968 üzenetére
Acer a100 vs. Smart tab, csak az ICS szempontjából (mivel Smart tab nem volt a kezemben és nem is lesz): előbbinél januárra ígérik (=bejelentették), míg az utóbbinál ha lesz is akkor is késik majd több hónapot (optimális esetben fél évre tippelek) a piachoz képest, mivel szolgáltatói.
-
CHIPman
nagyúr
Köszi, olvastam. Viszont azt nem írják sehol, hogy 512MB RAM mennyire elég egy ilyen kütyünek ekkora felbontáson. Alternatíváknak néztem az Acer A100-at, aminek szintén vannak negatívumai, viszont hardveresen erős, és a Vodafone Smart tab 7-et, aminél ott egy felesleges 3G vevő mert úgyse tudnám használni, és hardveresen sincs a helyzet magaslatán, viszont ez meg kijelzőben a legjobb...
-
z0d1AK
nagyúr
Bár van itt más hasonló okosság is:
Beépített kamera Igen
Videó támogatás Nem
Rádió Igen
Kamera Nem
Smartphone Igen
Speakersphone IgenAzért ahogy látom, hiába erre az "okos kütyükre" van kihegyezve a Voda SmartStore-ja, egy tabletre még nem áll teljes egészében készen a felület, de még a dolgozói háttér sem feltétlenül.
-
rtom
senior tag
Voda Smart Tab7-essel nincsenek WiFi problémáitok? Állandóan felfüggeszti a WiFi-t, nehezen találja meg a hálózatomat, megszakad a kapcsolat...
Nem bírom eldönteni, hogy a routerem, a szolgáltató kábelmodeme vagy a tablet okozza a problémákat, de kezdek a táblára gyanakodni.. Esetleg tanácsok, mit nézegessek, hogy ez kiderüljön?
-
bigdady
nagyúr
voda smart tab kellemes meglepetés. wayteq xtab-om cseréltem erre. Jó döntésnek bizonyolt akkor is ha csak 7 colos.
-
Smart tab 7-hez lehet valahol hdmi kábelt venni?
-
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #8844 üzenetére
A warezről szerintem pont itt nem kéne beszélni, amúgy szerintem te is tudod, hogy azok miért mennek (c betűvel kezdődik és rack -el végződik).
A Smart Tab 7 -et a Gameloft nem ismeri, még magát a ZTE -t mint márkát sem. Amúgy nagyon érdekes, az Asphalt 6: Adrenaline HD a Motorola XOOM -mal kompatibilis de az Acer Iconia Tab A500 -zal már nem holott hardverben csont ugyanaz mindkettő. -
hun_gery
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Luissimo #8811 üzenetére
3.2-n nincs sok redőny.
#8812, ocsesz:
fel kéne telepíteni a driver-t, amit kaptál hozzá (dugd össze a géppel, lesz egy meghajtó, arról), aztán intézőben látni fogod, mint smart tab 7, total commanderben meghajtóként nem.(#8809) mArZsi:
mert retek lassú volt, még az sd film is akadt rajta, nemhogy egy komplexebb gameloft-cucc.
Mondjuk én még a megjelenéskor vettem, azóta van rá sok firm, lehet, hogy szépen összereszelték a gépet a robottal, mert szerintem volt benne potenciál. -
ocsesz
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Smart Tab 7-es.Ha összekötöm a notival hogyan látom mint külső meghajtót?
Telepített valami progit,de semmi.
Egyedül a media player jön be ha csatlakozok.
Nem lehet külső meghajtóként kezelni?
Ja,a táblában van microsd is,azt sem látja. -
bigdady
nagyúr
Archos 80 G9 WiFi tabletről mi a véleményetek? 8 col miatt tetszik.
Vagy inkább voda smart tab vagy huaweii? Utobbit nem látom a vodánál pedig többen irták hogy van. Hol?
3g nem érdekel.
thx -
z0d1AK
nagyúr
válasz
CHIPman #8778 üzenetére
ICS-es tablet nem létezik még, maximum valami főzött ROM-mal. Várhatóan a Transformer Prime kapja majd meg elsőnek a hivatalos frissítést.
Egyébként honeycombos jó tablet sem sok van 100 alatt, persze kérdés az is, hogy milyen méretben szeretnéd.
A SmartTab nem feltétlenül rossz vétel, de használtan már márkásabb eszközöket is ki lehet fogni, Transformert, A500-at. -
CHIPman
nagyúr
Üdv. Honeycomb vagy ICS tabletet szeretnék, két maggal. Van valami bestbuy cucc mostanában? Árral nem szállnék el, 80k legyen a felső határ mondjuk. Van ennyiért egyáltalán új(a Smart Tabot ismerem)? 3G nem lényeg.
-
Pistakiss
őstag
válasz
petipetya #8772 üzenetére
Háát!
A telefonom Motorola Defy, ami nem a legrosszabb, szerintem, a tabom pegig Samsung Galaxy Tab 10.1. A lányomnak pedig a Vodafone Smart Tabot vettem, ami 7"-os. Mióta birtoklom a tabot, alig használom a laptopomat, a telefont eleve alig használtam levelezésre, netezésre inkább, esetleg ha utcán kellett valamit megnéznem, vagy intéznem, rövid sms-t írogatok rajta. Szinte mindenre a tabot használom, lassan egyszerű fotóeditorként is, csak a komolyabb dolgokhoz kapcsolom be a laptopot, meg esetleg, ha töltésre teszem a tabot, vagy eleve valamiért már be van kapcsolva a laptop
Az előző hozzászóláshoz, én is gondolkozom a HDTV csatlakozó beszerzésén, mert akkor én is 42"-on tudnék netezni, esetleg beszerezve filmeket nézegetni -
keccsa
aktív tag
"A Smart Tab 7 hardveresen erősebb, jobb."
Az lehet, de ezt használat közben nem nagyon érezni (legalább is én nem éreztem...), sőt!
Viszont a Flyer IPS kijelzője annak ellenére is jobb, hogy a SmatTab-é is átlag feletti. A kamerája mindkettőnek szar, de a SmartTab-é szarabb.
Az anyaghasználat és az összeszerelés viszont ég és föld a Flyer javára, illetve tapasztalatom szerint a GPS-e is érzékenyebb a Flyernek, és akkor még nem is beszéltem a zseniális Sense felületről (én legalább is nagyon szeretem).Ettől függetlenül nem rossz a SmartTab, de engem személy szerint nagyon zavart a bazári kinézete, illetve a burkolat anyaga és minősége. A HTC első osztályú anyagai, illetve összeszerelési minősége, a 32GB belső tárhely, a szuper kijelző és a HTC supportja a "T" megfelelő ajánlatával szerintem elgondolkodtató alternatíva még most is...
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most néztem meg a Mobilaréna TV adását a Vodafone Smart Tab 7-ről. Szerintem eléggé jól mutatta be a készüléket és korrekt volt!
Csak gratulálni tudok!! -
tjb007
nagyúr
Ugyanoda ahova az eredetiket, azaz a Smart Tab 7 esetében az egyedi csatlakozóra.
-
Karima
őstag
A Smart Tab-nál hogy lehet (majd) megoldani, hogy tvre kimenjen a képe. A voda honlapján azt olvastam, hogy kábellel megoldható, viszont egy másik tesztben azt, hogy ne is keressünk rajta ilyen lehetőséget. Ötletek? Igazából nagyon tetszene ez a masina, és ez az opció is elég fontos lenne nekem.
-
DJGABI
addikt
Megoldható a teljes rendszer, nekem is első dolgom lenne feltenni: [link]
De ilyen 70-80k-ért tényleg nem valami jó vétel. Se BT, se kamera, mikrofon (skype), se gyroszenzor (játékok) se bővíthetőség... Egyedül talán a kijelző meg a vas, ami pozitív, a gáz csak az hogy Voda Smart tab az IPS kivételével simán hozza ugyanezt.
-
DJGABI
addikt
ZTE V71A / Vodafone Smart Tab 7[link], Huawei Mediapad[link] elmélkedés: olvasgattam, nézegettem őket. 1GB RAM, 1280*800-as felbontás (végre kezdik elhagyni a 800*480-at), Honeycomb rendszer, kellemes kis csomag. Hiába ugyan az a SoC, a két tab azért "picit" különböző. Ahogy észrevettem a Mediapad valamivel azért igényesebb (jobb kijelző [IPS] minőségibb ház [unibody]) a Smart Tab nekem kifejezetten gagyinak tűnik azzal a króm kerettel. Persze így képernyőről könnyű ítéletet mondani, még egyiket sem volt szerencsém megtapizni. Meg aztán árban is meglátszik az eltérő minőség, a ZTE 80k körül elvihető kártyásan, a Huwi előfizuval ennyi. Ami hiányozna nekem a Voda tabletből az az OTG. Persze, kábellel majd megoldható lesz, azért a szabvány csati mégis jobb lenne. Viszont a 4.0 frissítés reménye miatt a ZTE mellett tenném le a voksomat (lásd Bléd, Gingerbread). A Huawei meg ugye az S7-hez 2.2-nél újabb szoftot nem csinált (bár a Honor-hoz úgy tűnik jön az ICS
). Szoftveresen kb ugyanaz a két tablet, stock 3.2, pár extra appal. De videó alapján a Huawei gördülékenyebb, a technet tesztben a ZTE elég röcögős volt (a két fagyásról nem is beszélve)... Bár itt a topicban Pistakiss meg csak jókat írt róla, szóval lehet én is bele ugrok a tabletek világába egy ilyennel. Kíváncsi leszek a Mobilarénás review-ra, csak jönne már!
-
rtom
senior tag
Hello!
Vettem a Voda-nál egy Smart Tab-ot, jól halad, csak szoknom kell a 2.2 után a Honeycomb Androidot. A kijelzője kifejezetten jó, nem dobja el a színeket, bár a széleken tényleg beszűrődik némi világítás.
Ami viszont meglepett, hogy telepítésre mindössze 150 Mb helyet mutat, hova lett a 16 Gb? Vagy összekevertem a RAM-mal?
-
Pantok
aktív tag
A probléma ottvan hogy ez nem választék, mert pl volt kezembe ilyen és valami eszméletlen kényelmetlennek találtam, ha utána azt nézem hogy ez 120ért vagy egy ipad2 kicsivel többért, könnyebb feladni az androidot mint az IPS panelt, gáz hogy ilyen hatalmas (mert ez biza hatalmas egy tabletért) összegnél járunk az első IPS nél, és még válogatni se lehet.
Különbség van a 20 as meg 120as tft között is, nagyrészt csak szar vs jó belátási szögekben, de az IPS más kategória, kb a legrosszabb is jobb a legjobb TNnél.Egyszerűen nem értem a logikát, amikor a TN paneleket "védi" az ember egy beszélgetésben monitor kérdésben, mindig az jön fel elsőnek hogy "úgyis csak egy pozícióbol nézem, abból meg a TN is szép és nem torzít (annyit)" ami részben igaz is, csak nem tabletekre, az a kezedben van és mindig más szögböl nézed, tehát nekem a logika azt diktálná hogy ide sokkal elöbb illene bevezetni az IPSt, és sokkal kevesebb létjogosultsága van a TNnek.
Akármennyire is nézem a harmadik tabletem is valami kínai "csoda" lesz, annyira elégedtlen vagyok ezekkel a "korrekt" gépekkel.
Ha már itt tartunk SmartQ Ten2-vel van tapasztalata valakinek? A linken épp mostanában dobták rá még az ingyen postát is, amivel marhára barátságos áron megy a dolog.
-
DJGABI
addikt
Már csak párat kell aludni és itt a Vodafone Smart Tab 7 teszt: [link]
-
Gzolo
senior tag
Köszi az infókat. Vodánál Tab7 csomaggal (5990-es havidíj) 10.000 a Smart tab és 22000 a Mediapad, Smartstore-ban már meg tudtam nézni az utóbbit, előbbi sajnos még nem volt.
Azt néztem, hogy App-listába belépve a Mediapad szaggatott, míg a mellette levő Optimus Pad tök folyékony volt. Tényleg ennyivel gyengébb a Qualcomm SoC a Tegránál vagy csak rossz napja volt a gépnek?
-
Hami33
aktív tag
Nálam egy napig volt a smart tab! Hibás volt visszaadtam! Nekem a kijelző kontrasztja gyenge volt és több helyen bevilágítástól vérzett! A mediapad ips kijelzője jobb szerintem ! vodánál már van smart tab a mediapad pedig a Telenornál....Mielőtt veszel próbáld ki feltétlen..Nekem a smart tab széle csúszós fényes műanyag volt nem kényelmes fogni bár a hátlapja már gumírozott hatású. a Mediapad biztos drágább is lesz...
-
tjb007
nagyúr
Hardveresen megegyezik a
ZTEVodafone Smart Tab 7 és Huawei MediaPad, tehát ugyanaz a SoC (processzor, GPU), ugyanannyi RAM viszont a MediaPad -nek IPS kijelzőpanelje van és szálcsiszolt fém burkolata.Az Ainol Novo 7 Basic MIPS architektúrára épül az Androidnál (és több másik rendszernél is) megszokott ARM helyett, ebből az következik, hogy lesznek alkalmazások amik nem fognak elindulni.
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Szerintetek Huawei Mediapadot vagy a Vodafone Smart Tab 7-et érdemes megvenni? (van már hely ahol meg lehet tapogatni az utóbbit?)
Ez a tablet megéri az árát? Hogy lehet, hogy a Basic Honeycombos az Advanced pedig Ginger-es?
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok! Na jól megjártam a Vodafone Smart tab 7 -el. Nagy nehezen a második boltban megvettem megnéztem minden szuper volt. otthon bekapcsoltam és rosszul lettem a kijelző szélein lévő bevilágtástól fekete háttérnél iszonyat szürke lett a gép széleinél.A kijelző felbontása jó is lenne és kezelni sem volt nehézde a kijelző kontrasztja harmatos.Aztán később meg megadta magát a giroszenzor.Nem akart átfordulni a kép hiába csináltam bármit is.Újra tettem a gyári beállításokat akkor sem változott semmi.Néha átfordult utána megint semmi.Hiába rázogattam volna meg sem mozdult.Sokat gondolkoztam rajta, hogy elég az iphone-m mellé egy ilyen kis gép ,de beláttam nem ér meg ennyit, és inkább a dupláját fizetem ki minden müködjön nekem rajta rendesen. Megvárom az ipad 3 at
.A kettőt is nézegettem ,de tavaszig még kihúzom.Szóval a kis voda tabot visszavittem és visszakértem az árát. Nem cseréltettem ki ,mert nem bízom ezek után benne.Még jó hogy nem előfizus nettel vettem...
-
Hami33
aktív tag
Sziasztok! Most vettem egy vodafon smart tab 7 gépet! A gondom az hogy 16 gb belsö memória lenne benne ,de nekem a tárhely menüpont alatt 160 mb ot mutat amiböl 55 foglalt! Mi lehet a gond ?hol a többi tárhelyem?
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8265 üzenetére
Vodafon Smart tab 7 nézdd meg ! Kártyásan 77 és új gép!! Igaz telefonálni nem tudsz vele! Arra a huawei jó!
-
Hami33
aktív tag
-
Hami33
aktív tag
válasz
Szabónagymer #8250 üzenetére
Vodafon Smart tab 7
-
alba-regia
aktív tag
Szerintem a Vodás SmartTab prepaiddel is jó vétel. Pár hónapja ugyanennyiért vettem a Galaxy Tab-ot alap előfizetéssel, kicsit gyengébb specifikációval. A 3G modemet ritkán használtam benne. Illetve a telefonomon úgyis van net előfizetés, azt meg tudom osztani wifin.
Most az Asus Transformer Prime-mal szemezek. Nem tudjátok véletlenül, hogy magyar billentyűzettel érkezik hozzá a dokkoló? Egyébként abban sem lesz 3G modem, ill. az általam olvasott cikkek szerint később sem lesz.
-
rtom
senior tag
válasz
Pistakiss #8136 üzenetére
Bementem a Vodafone-hoz és majdnem megvettem a Smart tab 7-est, de végül az USB hiánya miatt visszadtam, hogy még 1x átgondolom. Milyen csatlakozó lehet rajta és van-e tipp, hogy honnan-mennyiért lehet hozzá USB-HDMI adaptert keríteni, mert egyébként nagyon bejön ezen az áron (és még a nejemnek is tetszett)
-
tjb007
nagyúr
A Smart Tab 7/10 -ben is van n -es Wi-Fi, csak szólok.
Aki nem hiszi az nyugodtan olvasson bele az FCC jelentésbe (az RF Exposure nevű fájlt kell nézni). -
fPApi
őstag
Engem a vodafone smart tab 7 vásárlásától már csak az tart vissza, hogy nem találtam egyértelmű infót arról, hogy lehet-e majd root-olni (egy-két "egyéb" program miatt mindenképp kellene)?
Ha van itt android guru, elmondhatná, hogy mitől függ, hogy lehet-e egy gépet root-olni, és szerinte mi a helyzet ezzel? -
Hami33
aktív tag
A Vodafone Smart Tab 7 nevében hordozza a kijelző méretét, felbontása pedig 1280x800 pixeles. Emögött egy kétmagos, 1.2 GHz-es Qualcomm processzor dolgozok, és az elvárásoknak megfelelően van wifi és 3G kapcsolat is. A multimédiás lehetőségekről HDMI kimenet, 16 gigányi belős tárhely, valamint egy 5 és egy 2 megapixeles kamera gondoskodik, az energiaellátásról pedig egy 4000 mAh-es akkumulátor.
-
Hami33
aktív tag
Saját márkás tablet a Vodafone-nál
Koi Tamás, 2011. december 05. 12:21 Szólj hozzá!
A Vodafone Magyarország bejelentette, hogy árulja első, saját márkás tabletjét, a Vodafone Smart Tab 7-et, melyet idén szeptemberben Berlinben leplezett le a cégcsoport.
hirdetés
Elérhető árú, ugyanakkor kevés kompromisszummal járó tablettel bővült ma a Vodafone Magyarország árlistája: a cég itthon is piacra dobta a Vodafone Smart Tab 7 típusú androidos eszközt, melyet idén szeptemberben mutattak be először a nagyközönségnek a berlini IFA kiállításon. Az újdonságot a ZTE gyártja a Vodafone számára, külön érdekesség, hogy a szolgáltató kínálatában szerepelt a kínai cég saját márkás tabletje is, a jóval szerényebb képességű, ugyanakkor nem sokkal olcsóbb V9 is.
A Vodafone Smart Tab 7 voltaképpen a Samsung Galaxy Tab 7 Plus erős kihívójának tekinthető, legalábbis ami az eszköz műszaki paramétereit illeti. A tablet 7 hüvelykes LCD-kijelzőjének felbontása 1280x800 pixel, ami túl is teljesíti a konkurenciát, a mögöttes számítási kapacitás azonban megegyezik: a Vodafone saját tabletje szintúgy 1,2 GHz-es kétmagos processzorral van ellátva, mint a Galaxy Tab 7 Plus.képzés (x)
Kisvállalati Linux szerver képzés indul az IT Factory-ban!
A szolgáltató első saját márkás tabletje 16 gigabájtnyi háttértárat kínál az állományok számára, ezt 32 gigabájtig lehet bővíteni memóriakártyával. A tablet egy előlapi és egy hátlapi kamerát is kapott, előbbi 2, utóbbi 5 megapixeles képérzékelővel rendelkezik, és HD-videók is rögzíthetők vele. Az elkészült videók a tablet HDMI-kimenetén keresztül tévékészülékeken is lejátszhatók. A tablet rádiós egysége a WLAN-kapcsolaton túl 14,4 Mbps elméleti maximális sávszélességű HSUPA-modemmel is rendelkezik.
Az Android operációs rendszer 3.2-es verzióját futtató eszköz 6900 forintért elvihető a Vodafone-tól, ha az ügyfél két év hűséget vállal a Tablet Mobilnet 14 tarifacsomagra, melynek havi díja 7900 forint. A díjcsomagban foglalt adatmennyiség 4 gigabájt, melyet az operátor időszaki akciójában január végéig megdupláz. A Vodafone Smart Tabnek Berlinben bemutatták egy nagyobb változatát is, a 10 hüvelykes kijelzővel ellátott típus magyarországi érkezéséről azonban egyelőre nincs információ. -
Pistakiss
őstag
Kösz!
Megvettem, nagyon jó! Ez a méret is jól használható. Szerintem a lányomnak is fog tetszeni. A you tubi-ön nem láttam róla videót. Gondolomra Vodafone smart Tab 7-kénytelen kell keresnivaló, mert én zte-kénytelen kerestem
Ha betennéd a linket jó lenne, mert így se találtam -
Hami33
aktív tag
válasz
Pistakiss #7979 üzenetére
Vodafone Smart Tab
The Vodafone Smart Tab 7 and Vodafone Smart Tab 10 tablets have been developed with you in mind. The Smart Tabs have built-in 3G, giving you instant access to our high-speed network. Both are slim and stylish, run on the Android OS, with long-life battery to power the 1.2 GHz dual-core processor for a lasting performance.
OS
Android Honeycomb 3.2
Bearer
3G HSPA
Storage
16 GB, microSD card (up to 32 GB)
Display
7" and 10" WXGA
Camera
5 MP rear, 2 MP front
Processor
1.2 GHz dual-core
Jó kis gép lesz várjuk a Tesztet róla! -
tjb007
nagyúr
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Régebben irtam párszor ide nektek, a tabletemről, de most van ujabb emlitésre méltó fejlemeny:
A SmartQ T10 - 10 colos tablet, a V4.0 firmware óta, még jobban felgyorsult és egész megbizható lett.
Egyetlen tudott hibája van a SmartQ T10 nek - hogy a flash videók hangját nem játsza le a böngészőben.
(A youtube videók töbsége hanggal együtt tökéletesen meg a youtube alkalmazásból.)Egyébbként nagyon szép a képe, és teljesen jól használható olvasásra, filmnézésre, web böngészésre.
További infók: https://sites.google.com/site/smartqtent10/general
És itt a forumban
a tesztje:
Udv,
Robi -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A SmartQ T10 tableten sikerult megoldani a cifs mountot. (CIFSMANAGER)
(Ennek segitsegevel lehet elerni a helyi halozat megosztott konyvtarait.)A mobil telefonra telepitettem egy SMB servert és igy azt is ugyan ugy el tudom erni a tabletrol ahogy a tobbi megosztott drive-ot a PC-n és NAS-on.
Igy nagyon egyszeruve valt a file csere bere, a tablet es server(ek) kozott.
Ennek segitsegevel a NAS-on levo videokat kozvetlenul le lehet jatszani a tableten.
(Nem kell letolteni, és lehet benne gyorsporgetni, mert egy lokalis konyvtarban latszodnak a tavoli server megosztott konyvtarai.Nnem tudom ertheto e amit irtam. Aki profi annak sok a magyarazat, de aki most ismerkedik az Androiddal, annak lehet hogy erthetetlen. AJAJ, most melyiket szeressem
)
Regards,
Robert -
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Irtam roviden a tapasztalataimrol a SMARTQ T10 tabletrol.
A teszteknél megtalaljatok:SMARTQ T10
Nagyon leegyszerusitve a lenyege:
ha valaki 10 colos 4:3 as, kapacitív tabletet akar 65eFt alatt az még várjon.Ha viszont olvasas a fő cél, akkor ez teljesen jo arra.
(mert bár nem kapacitiv, de jol hasznalhato)Udv,
Robiui: Koszi Zodiak a segitseget.
-
z0d1AK
nagyúr
-
rakal
senior tag
válasz
upszilon #1203 üzenetére
Ezt a hozzászólásodat kénytelen vagyok úgy értékelni,hogy Te életedben nem láttál közelről Androidos készüléket(sem okostelefont,sem tabletet),ez pedig szomorú(főleg,hogy Androidos Smartphone-t sem láttál közelről,működés közben-mondjuk ZTE Blade,Samsung Galaxy S,T-Mobile Pulse,HTC Desire etc.
-
GJ70
tag
Tisztelt Uraim !
SEGÍTSÉGET SZERETNÉK TŐLETEK KÉRNI !!!!!
Az alábbiról van szó .
Nemrég vettem meg ezt a : SmartPad tabletet ( további link : SmartPad ) .
A készülék működött , de "enyhébb" szervizelésre szorult pld. : laza csatlakozó - a dugó lötyögött benne !!!
Ez azt jelentette, hogy amikor benne volt, akkor kontakt hiba (gány öszeszerelés ?!) miatt a kijelző összevissza ugrált.
Kénytelen voltam szétszereltetni, amikor is kiderült, hogy 3 db. csavar is ki van belül esve, illetve szinte az összes panelrögzítő csavaron húzni kellett , mert azok mind ki voltak lazulva !!!Miután a csavarokat meghuztuk, megszünt egyből a kontakt hiba és stabilan állt most már az adatkábel, nem volt vibrálás-illetve még 1-2 helyen kellett megerősíteni a forrasztásokat .
Ezután összeszerelésre került a sor, de a kijelzőn még rendkívül zavaró buborékosodást találtam/találtunk , ami nem a külsö felületen, mondjuk egy védőfólia (ami nem is volt) alatt található, hanem BELÜL volt !!!
Később derült ki, hogy ezt úgy kell látni, hogy két vékony fólia közzé van egy vékony rugalmas - de nem eléggé - plexi téve és az alul/belül lévő fólia és a plexi között volt kissebb-nagyobb buborék, amit pinpongék úgy hagytak.
Ez rendkívül zavaró, amikor levett fényerőnél e-bookot próbáltam olvasni, mivel rögtön átütött a kijelzőn.Gondoltuk, majd ezeket a buborékokat szépen elsimítgatjuk, ami sikerült is kb. a 3/4 ig, amikor egyszer csak elpattant a vékony plexi, majd szépen darabokra repedt
!!!!!
Szóval ezzel ennyi.
Mindezekről teszek fel képet, amin látható a repedés.
Minden egyéb része : úgy a kijelző, az elektronika, a csatlakozók , a hátlap (aluminium) NEM SÉRÜLT !!!!! . De ezt sajnos a fentiek miatt működés közben nem tudom bemutatni.Annyit viszont tudni kell,hogy remek technikai paraméterekkel rendelkezik, eléggé pattogós a menüje, jobban teljesít mint a többi pld. ZT-180 , az érintő panelja elég pontos,jól reagáló, a kijelzője pedig átlagon felüli !
Amibe a segítségét kérem mindenkinek, az az, hogy honnan, hogyan lehetne beszerezni egy ilyen un. előlapot ???
Mert akkor egy összeszerelés után újra hibátlanul lehetne használni !
Ha valaki tud abban segíteni, hogy a kínai gyártóval/forgalmazóval felveszi a kapcsolatot és megrendel nekem egy előlapot annak roppant HÁLÁS LENNÉK !
Azt feltételezem, hogy ez lehet a forgalmazója : Shenzhen, China , illetve : Shenzhen .Vagy ha végképp nincs erre mód/megoldás, akkor alkatrészként eladnám -persze nem tudom így mennyit érhet
???
Kérlek benneteket segítsetek !
Hát "röviden" ennyi , és bocs ha hosszúra nyúlt .
Minden segítséget , építő - és nem fikázó,semmitmondó - tanácsot szívesen látok !
Üdv.
-
GJ70
tag
Na közben megnéztem egy videót egy Archos5 Home e-book kezeléséről a yutyubon.
Nekem tetszett ahogy az 5" kezelte az aldikoval az ebookot, elég gyorsnak is tünt.
Gondolom ez egy 7"-on még jobban mutat.Igen azt láttam én is, hogy milyen külömbségek vannak a régi és az új verza között.
De most valóban nem tudok többet szánni rá, csak 50k körül.Amit linkeltél az nem a csak németül kommunikáló Smartpad, amiről tesztet ígértél korábban csak a Samu vagy a Toshiba teszt hamarabb elkészült ?
A németet nem komálom.
Technikai paramétereiben közel áll az Archos 7 Home Tabletjéhez, vagy jobb nála valamivel ?Az archos 7 most alóbban újonnan 50 körül megvásárolható a pixmániánál.
Szóval nem is tudom
?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Vivaldi (böngésző)
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest