-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BéHGT
senior tag
Ez kéne inkább, főleg azon az áron...
-
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #9295 üzenetére
Vodánál 6900 Ft, mellé kell 2 év a 8000-es netre... Ennyi nekem vállalható az asszony miatt, mert nagy részben ahol használná van wifi, de nem baj ha van hozzá mobilnet is..
Vagy T-től a 8.9-es Tabot... 10-eset nem akar semmiképpen sem...Mondjuk mondanom sem kell, az a 4GB adat rémesen kevés
-
BéHGT
senior tag
Még egy kérdés... Voda Smart Tab 7, Samsung Galaxy TAB 7, vagy 8.9? gyáltalán megérné még a Galaxy Tab 7-et venni? Bár a T-nél nincs Tab 7...
-
BéHGT
senior tag
z0d1AK, engine88: Köszönöm, én is így voltam vele, persze nagy részben azért, mert Samsung... Szerencsére egy termékre sem volt gondunk(smart tv, laptop, galaxy s2, mikró, és a 10.1-es tab), van aki meg csak úgy szórja a fikát rá...
-
BéHGT
senior tag
Szerintetek Vodafone Smart Tab 7 vagy Samsung Galaxy Tab 8.9? Nem vicc, komoly a kérdés...
-
BéHGT
senior tag
Vodafone smart tab-ról vélemény valakinek? Használja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest