Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
petipetya #8772 üzenetére
Háát!
A telefonom Motorola Defy, ami nem a legrosszabb, szerintem, a tabom pegig Samsung Galaxy Tab 10.1. A lányomnak pedig a Vodafone Smart Tabot vettem, ami 7"-os. Mióta birtoklom a tabot, alig használom a laptopomat, a telefont eleve alig használtam levelezésre, netezésre inkább, esetleg ha utcán kellett valamit megnéznem, vagy intéznem, rövid sms-t írogatok rajta. Szinte mindenre a tabot használom, lassan egyszerű fotóeditorként is, csak a komolyabb dolgokhoz kapcsolom be a laptopot, meg esetleg, ha töltésre teszem a tabot, vagy eleve valamiért már be van kapcsolva a laptop
Az előző hozzászóláshoz, én is gondolkozom a HDTV csatlakozó beszerzésén, mert akkor én is 42"-on tudnék netezni, esetleg beszerezve filmeket nézegetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest