Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Szerintem a Vodás SmartTab prepaiddel is jó vétel. Pár hónapja ugyanennyiért vettem a Galaxy Tab-ot alap előfizetéssel, kicsit gyengébb specifikációval. A 3G modemet ritkán használtam benne. Illetve a telefonomon úgyis van net előfizetés, azt meg tudom osztani wifin.
Most az Asus Transformer Prime-mal szemezek. Nem tudjátok véletlenül, hogy magyar billentyűzettel érkezik hozzá a dokkoló? Egyébként abban sem lesz 3G modem, ill. az általam olvasott cikkek szerint később sem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest