- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Internetre csak wifis használatra melyik tabot ajánljátok?
Helio P22T mennyivel rosszabb mint a Snapdragon 662?
Van egy Ipad 3 mai napig is működik. lassan 10 éves. Rendszere nem frissül, így a HTTPS oldalak immár nem biztonságosak számára s nem enged tovább, csak mecarával.
Kéne valami ilyen tartós darab az asszonykának.
Aranyközépútnak a P11 4+64 et gondolom, itthonról.
Szerintetek?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb? 10" vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Jobb garanciális feltételek miatt inkább az itthonit preferálom, no meg a Karácsonyig beszerzés miatt is.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) Böngészésre, szinkronizációval, konyhai használat előnyben lesz részesítve.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 70 - 90e Ft Úgy gondolom nem éri meg csúcshardvert venni csak böngészésre.Lenovo TAB M10 FHD Plus 4 GB + 64 GB vasszürke
Tablet - 10,3"-os Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 8,5 óra akkumulátor üzemidő, 460g, USB-C, Android 9.0 Pie
Lenovo TAB P11 4+64GB Slate Grey
Tablet - 11"-os Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 662, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, max. 1024 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 13 Mpx-es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, akár 15 óra akkumulátor üzemidő, 490g, USB-C, Android 10
Nem ér ide karácsonyig, emiatt elvetve, s remélem nem gond annyira az a +2 Gb RAM
Lenovo P11 Snapdragon 662 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 11 Inch 2000 x 1200 Android 10 OS Tablet Banggoodról 77eFt ért
Illetve úgy gondolom nem éri meg csak böngészésre csúcshardvert venni:
Lenovo XiaoXin Pad Pro Snapdragon 730G Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 11.5 Inch OLED 2560*1600 Android 10 Tablet.
Szintén banggood 107eFt -
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Apukának karácsonyra tabletek akarok venni.
Netezésre és youtubra kell csak, játék nem lesz vele.
Ezt néztem ki Lenovo TAB M10 Plus 64GB.
A lényeg hogy ne legyen lassú és ne akadozzon.
Egyéb ajánlat 70e Ft körül? Ami hasonló vagy jobb? -
válasz
Peugeot308 #86834 üzenetére
Elvileg a SOC elég erős darab , ha jól van optimalizálva és hardverre faragva a rendszer akkor a fenti kívánalmakat gond nélkül kiszolgálja majd . Ehhez árban közel , hazai vagy eu forrásból a lenovo égisze alatt kiadott m10fhd+ van , egy kicsit gyengébb vassal .
Ha jól dolgoztak kínában a kis vágott szeműek , akkor nem lesz gond a tablettel . -
Lenovo m10 fhd+ [link] 124+15 euró szállítási költséggel amazon.de
-
baal-amiga
senior tag
válasz
w.miki #86809 üzenetére
3 éves modell, antutun ~85k-t gurít, még a szankció előtti, tehát teljes körű google támogatással. Összehasonlításképp a Samu A7 10,4 140k körül teljesít tutun, ég és föld. Nekem volt, szerettem, anno nem is volt rossz, de nem frissül, s már biztonsági frissítést sem kap nagyon régóta.
Ennyi pénzt tuti nem adnék érte, a felét max., inkább megtoldanám és néznék egy legalább snapi662-es szintű gépet.
Lte-s gép itthoni beszerzéssel sztem a Lenovo P11 játszhat, itt alzán most egész jó áron van, a 10.4 A7 Samu nagyjából 90+ e. körül alakul, amikben nem csalódsz talán.
A helios gépeket nem ismerem, majd kiegészítik a fórumtársak, M10 volt téma nem oly rég, kicsit olvasgass vissza. -
válasz
Kokapu #86802 üzenetére
Minecraft-hoz elég lenovo m10 fhd+ jelű, nevezetű tablet az előző oldalon linkelve van az amazon.de-ről a beszerzés lehetősége , érdemes megfontolni onnét mert az ára az itthoni kisebb testvérével egyezik . A real racing, pugb ..stb grafikailag erős játékok is elfutnak rajta kompromisszumosan . [M10 HD Plus with Smart Dock 4/64 (Silver)] 139 euro+11 szállítással vagy [M10 FHD Plus with Smart Dock 4/64] 169 euro +11 szállítással . Itthon a dokkoló nélküli többe kerül . Hozzá teszem a saját véleményem : az alacsonyabb felbontásut venném, mert ugyanazon a hardveren sokat számít , hogy kevesebb pixelt kell kiszámolnia a cpu/gpu-nak.
Ezért lehet , hogy kapni fogok , mert a mobilaréna oldalain van akinek a 300 ppi szúrja a szemét. Nem rád és nem az itteniekre gondolok.w.miki
Telefonról nem tudsz hotspot-ot létrehozni ? Mert azzal megoldhatnád ,kiküszöbölhetnéd a tablet sim kártya hiányát ?! -
válasz
baal-amiga #86760 üzenetére
Az amazonos, hivatalos lenovo store az online áruház berkein belül.
Viszont véget ért az akció , Most az m10 fhd+ kerül annyiba mint a p11 akciós ára volt. Értelemszerűen a p11 is messze van a par napja linkelt ártól . Annyiért pedig már itthon is meglehet venni .
Jelenleg a banggood ajánlata ami ár/érték arányban több mint baráti. -
cidalain
veterán
válasz
pakfong #86742 üzenetére
Külföldi webshopban láttam úgy hogy Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F Iron Grey 64GB, 4GB RAM (ZA5T0302SE / ZA5T0374SE)
Tehát az adott webshop sem tesz különbséget. Lehet hogy az egyik megrendelő ilyet kap, a másik olyat. El tudom képzelni hogy kifogytak A gyártó memórachipjei, és a másik verzióban B gyártó memóriachipjei vannak (és ez ma pl egy totál valid probléma, hogy elektronikai alkatrészből hiány van). Egy user számára így a tab tökugyanolyan, de típusban mégis más. -
Dr.NX
Topikgazda
-
pakfong
tag
Majd karácsonykor lesz benyomás, nem magamnak vettem.
Közben black friday miatt egy másik szériaszámú is akciós, 139€.
Lenovo Tab M10 FHD Plus (ZA5T0374SE)
Keresgéltem az előbb, de nem igazán találtam, hogy mi a különbség a kettő között (az alap árukat leszámítva).
ZA5T0374SE vs. ZA5T0302SE -
szetcsuszott
aktív tag
Szia, illetve aki még olvassa annak is.
Segítsetek kicsit, az Amazonhoz nem értek. A lenovo M10-et néztem, azt írja 51259 HUF+3849 shipping. Beteszem a kosárba, ott is ezt írja. Majd mikor fizetnék, már az van, hogy 54707 HUF, plusz válasszak shipinget, és még erre rátesz a végösszegnél annyit, azaz 59090 HUF a vége. Most akkor mi van?!
-
válasz
szetcsuszott #86723 üzenetére
Itthonról nem venném a lenovót mert az amazon.de-en 20 ezerrel olcsóbb , szállításal a hivatalos lenovo store-bol , elvileg jó egy hét alatt itt van [link] .
Az IPlay 40H nyers erő tekintetében megeszi a lenovot , neked kell eldönteni , hogy az erősebb vas ,de ha gond van akkor a szerviz nem a szomszéd utcában található , a support se valószínű , hogy kimagasló ezzel szemben az m10 gyengébb vas , de ha gond van lesz kihez fordulni. De ha már lenovo , ha fel tudsz hajtani egy p11-et 75-ért akkor egy időállóbb hw-hez jutnál. -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Tablet kéne, főleg a gyereknek online órákra (még elsős, nem kell billentyűzet, szal jó a tablet). Teclast M40-et akartam venni, de youtube-tól mobilarenán át az xda fórumig mindenhol írják, hogy erre PONT nem alkalmas mert sz.r a mikrofonja, ill. egyesek szerint tervezési hibás és nincs kivágva a lyuk a házban a mikrofonnál.
Most viszont meg lehet csípni kb. 53.000 az IPlay 40H -t, ami maximálisan megfelelne szerintem, feltéve, hogy normálisan működik, azaz van értékelhető előlapi kamera és normális mikrofon, ami nem tompa, nem visszhangzik és nem néma, azaz hallják a túloldalt. Akinek van, nyilatkozna, hogy érdemes-e ilyet vennem? Azt is olvastam, hogy erősen melegszik, ez mennyire gáz? Vagy mit vegyek? Itthon lenovo tab m10 hd plust vennék, az kb 75.000, 4/64GB Helio P22T, 1920*1200, ennél lejjebb hardveresen, árban meg feljebb nem mennék.Köszi!
-
vape1
csendes tag
válasz
Beni2360 #86664 üzenetére
Vajon a Huawei T3 10 3/32GB-hoz képest (EMAG BF-ről 40.000-ért kapnám) megéri a +18.000 Ft-os felárat az Amazonos Lenovo Tab M10 FHD Plus (postával kb 58.000)?
[Huawei MediaPad T3 10 Tablet, 9.6" kijelző, 3GB RAM, 32 GB, Wi-Fi, Szürke]
[Lenovo Tab M10 FHD Plus 26.2 cm (10.3 Inches, 1,920 x 1,200, FHD, IPS, Touch) Tablet PC Grey]Google store meg gmail van egyébként Huawei-re, vagy ha nincs, felrakható valahogy különösebb közdés nélkül?
Idősebb szülőknek lesz levelezésre, netezésre, esetleg youtube meg skype/messenger unokákkal.
Ahogy néztem, a Lenovo 3/32 helyett 4/64-es, kicsit talán nagyobb látható képméretű, nagyobb felbontású (ez talán annyira nem fontos), aksi is nagyobb talán (4800 vs 5000), bár kérdés tovább is bírja-e, mert azt hallottam róla, hogy streaming azért rendesen meríti. -
Beni2360
félisten
-
pakfong
tag
válasz neked is és [#86670 meri] észrevételére.
Nekem tegnap hozta a futár a tabot, mondjuk én euronics-től rendeltem. 10-es droid van rajta, az előbb ellenőriztem, meg a dobozára is rá van írva.
Az amazonos leírás "érdekes", viszont ott is ez a szériaszám szerepel: ZA5T0302SE
4GB ram+64GB tárhely, LTE nélkül.
Fut még vagy 4-5 másik modell, ugyanígy M10 néven. Pl a német lidl-nél 4 különböző M10 van a héten akciósan, de szerintem egyik se éri meg. Oda kell figyelni, ha nem akarunk magunkkal kiszúrni. -
vans?
őstag
sziasztok,
idos szuleimnek vennek 10" low-budget tabletet laptop melle, hogy egyszerre is tudjanak youtube-ot nezni
kizarolag youtube meg egy keves bongeszes lenne a felhasznalas. 75 korul vannak, muszaki affinitas nincs, szoval basic felhasznalas.
Max. 150 EUR-ig (inkabb 100) van elheto alternativa? En csak Apple keszulekeket hasznalok regota, nem vagyok kepben Android vonalon. Ha jol tudom, a Huaweire nem lehet pl. Gmailt letolteni... apukam talan azt is szeretne meg pluszban.
Lenovo Tab M10 most 99 EUR a saturnban, nem tudom, hogy ez jo lenne-e esetleg.
Ja, es Nemetorszagban vennem, megyek haza jovo heten, hazavinnem a szuloknek.
koszi, udv
-
pakfong
tag
Lenovo M10 FHD+ 4gb rammal ismét 139€ német amazonon, meg német euronics-nál is. Ha esetleg vkit érdekel, és be tudja onnét szerezni.
[link] -
Dr.NX
Topikgazda
8"-osból ez ajánlott:
Lenovo M8 FHD (TB-8705F) MediaTek P22T 3GB RAM 32GB ROM 8 Inch FHD 1920*1200 5100 mAh Android 9.0 Tablet
198*123*8.15 mm 305 g - 60 ezer Ft (HU)A Samsung Tab A7 Lite csak sima HD.
10"-es:
Lenovo M10 Plus (TB-X606F) MediaTek P22T 1920x1200 FHD 4GB RAM 64GB ROM 5000 mAh 10.3 Inch Android 9.0 Tablet 244.2*153.3*8.15mm 480 g - 70 ezer Ft (HU)Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500 Snapdragon 662 3/32GB 7040 mAh 2000x1200 Android 10 247.6x157.4x7mm 476 g - 70-80 ezer Ft (HU)
-
Źşë'
addikt
sziasztok, BF alkalmával elgondolkoztam egy új tableten, olyan max 50-60at szánnék rá, filmnézésre/stream/youtube nézésre kellene, játszani nem játszanék rajta egyáltalán, a kijelző méret nem lényeges (8+os tabletek vannak ha jól láttam, ami elég nekem), ami fontos hogy ha lehet legyen matt a kijelzője (talán ips előnyben), ill ha picit több fényt kap akkor azért még lássam mi megy rajta, akkuja is lehetne picit erősebb
igazából nézegetek pár típust, ezekről vélemény?
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 8.7 32GB
- LENOVO Tab M8 HD 2nd Gen 8" 32GB
- LENOVO TAB M10 HD (2nd gen) 10,1" 64GB -
F.B.I.
veterán
Új játékos [Kingpad M10] 700!!!! nites fényerővel. Beteg!
-
Dr.NX
Topikgazda
Összefoglalóból a 10"-osok közül
Huawei MediaPad T5 10
Lenovo M10 Plus
Samsung Galaxy Tab A7
közül valamelyik, amelyik beesik erre az árra.
Ha 8" is elég lenne, akkor a Lenovo M8 FHD. -
Pihage
újonc
Sziasztok,
Egyetemhez, főleg e-learning tanuláshoz+ jegyzeteléshez, milyen tabletet ajánlanátok(onenote+moodle)? Játszani nem nagyon akarok rajta(max: LOTR). Lenovot néztem.
(Lenovo TAB M10 Plus 64GB ZA5T0189BG)
Véleménye van valakinek róla?Köszi előre is!
Pihage -
válasz
alpihun #86377 üzenetére
Ha a kínai tabletek se idegenek tőled akkor Chuwi surpad (Banggood ,helio p60 ,4 giga ram, lte képes , spanyol raktár ,postával kb 60 ezer ) ,
itthonról 70 ezer körül (helio p22t),Samsung A7 SM-T500 ,Lenovo M10 FHD Plus , 90 ezer körül Lenovo p11(qsd 662), drágább ár fekvésű 150 ezer tájékán Xiaomi mi pad 5(qsd 860/870). -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Dika22 #86358 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo M10 FHD Plus
70 körül mindkettő beszerezhető értelmes boltból, hivatalos forgalmazótól 2 év hazai garival.
Ha kínai rendelés is játszik, akkor Banggoodról ez a Lenovo P11 is belefér, vagy valamelyik Teclast/Alldocube.
szerk: cidalain beelőztél -
cidalain
veterán
válasz
TabletEsBT #86294 üzenetére
A probléma, hogy a kínai cuccok hardveroptimalizálása nem a legjobb. A noname kínai cuccoké meg még rosszabb. A DuoDuogo meg annyira noname, hogy sosem hallottam róla.
Vegyél egy értelmes terméket, valószínűleg minden gondod meg fog oldódni. Samsung, Lenovo bátran vehető. De értelmesebb kínaival is be lehet próbálkozni.
Nem tudom milyen egyéb dologra használnád a tabot, ha másra nem, akkor egy olcsóbb 2 GB ramos Lenovo is elég lehet erre. Ha azért általános felhasználásra is kell, akkor
Samsung A7 SM-T500
Lenovo tab M10 FHD Plus -
cidalain
veterán
válasz
duckload #86291 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo tab M10 FHD Plus
Ez a kettő ajánlott a gondtalan netezgetéshez. Hátrány, hogy 70e Ft kell mindegyikhez (egy-egy akciót megcsípve 67-68 értelmes boltból). Ugyanakkor ez alatt ma itthonról sokkal gyengébb cuccok vannak, mind kijelző, mind RAM tekintetében. Nagyot dob a felhasználói élményen az a +10e Ft.
Külföldről ugyanakkor lehet a kereteden belülről is venni ajánlott kínai tabokat, ha ez játszik. -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Iskolás lányomnak szeretnénk egy új vagy használt androidos 10" tabletet érintőtollas rajzolásra leginkább. Az összefoglaló alapján a Lenovo M10 Plus és a Samsung S6 lite körülbelül ahová belőttem az összeget. Esetleg ebben a kb. 75-120k közti ársávban erre a célra van ami ajánlottabb a többinél?!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne tabletet vásárolni, szinte aprópénzért, és két modellre szűkült a lista.
Samsung Galaxy Tab A7 10,4coll, 3GB ram VS Lenovo Tab M10 FHD Plus 10,3 coll, 4GB ram.
Amire használnánk: Netezés, filmezés, youtube. Árba ugyan ott lenne a kettő, tizenpárezer forintért újonnan.Melyiket éri meg venni, melyik a jobb választás erre a célra?
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
andronymus #86218 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo M10 FHD Plus
70 körül mindkettő beszerezhető értelmes boltból, hivatalos forgalmazótól 2 év hazai garival.
Olcsó tabletekben nem szokott olyan jó proci lenni, mint mondjuk egy hasonló árú mobiltelefonban.
Átlagos felhasználásra azért elég, játékot csak módjával. -
andronymus
tag
Sziasztok!
Tabletet keresnék egy 65+ -os felhasználónak.
Kijelző méret: 10" ha az még nincs kihalófélbe
Állapot: új
Beszerzés: magyarországi
Fő tevékenység: böngészés, cikk olvasás, chat, email néha random dolgok lefotózása
Keret: 50-80kTudnátok javasolni tabletet vagy esetleg amit én néztem Lenovo Tab M10 HD (2nd) [link] egy jó választás lehet?
Nem vagyok képben a mobil piacon most mi a jó proci meg a többi ebben kéne a segítség ár/érték arányba mennyire nyerő ez.
Ami zavar, hogy 2020 aug kiadás... Android 11-ről nem találtam leírást, hogy ki lett e adva rá.Köszönöm előre is a segítséget!
-
cidalain
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #86178 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo M10 FHD Plus
70 körül mindkettő beszerezhető értelmes boltból, hivatalos forgalmazótól 2 év hazai garival.Az hogy mikor mi van EU raktárban, számunkra nem kikövetkeztethető, gyakran kell nézegetni, ha van, gyorsan le kell rá csapni (pláne, ha jó áron van). De kiszámíthahatlanok a kínaiak, az is lehet hogy már nem lesz, ezért végtelenségig sem érdemes várni (én megállapítanék egy max árat, és egy max időpontot, hogyha addig annyiért meg tudod venni, akkor ok, de ha nem akkor B verzió lép életbe - pl másik tab kintről, vagy valami itthon elérhető)
-
cidalain
veterán
válasz
TurpiUrfi2 #86176 üzenetére
Külföld és a garancia:
Ugyanúgy kapsz a tabletre 1-2 év garit, típusa-boltja válogatja. Na de ezt érvényesíteni macerás, és időigényes. Nyilván egy elromlott gépet vissza kell küldened, neked kell intézni a külföldi csomagküdést, ami általában nem is 1500 forint. És ez ráadásul nem 2 napos folyamat, nyugodtan lehet 1 hónapot rászámolni míg megfordul a cucc. Banggood kínai tablet rendelés szempontból nagyon ajánlott webshop, rendelkezik EU raktárral, illetve olyan shipping opcióval, higy kínai raktárból rendelve sem kell áfázni.
De jellemzően ekkora összegből bőven jobb hardvert találunk a kínai gépekben, mint bármiben itthon. 60-ért itthon jó szívvel nem is tudnék 10-es tabot ajánlani. Alap legyen a 3 de inkább 4 GB ram, fullHD kijelző. Itthon Samsung Tab A7, vagy Lenovo Tab M10 FHD Plus ami már megüti a műszaki küszöböt. -
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
cidalain #85976 üzenetére
elcsabultam az irasodra, gyorsan vettem is hasznaltan egy s5e-t, 70ert. Eddig patent, mondjuk azt se utnem sokaig aki kitalalta hogy android 9rol 11re 7 csomagot kulon kulon kelljen letolteni, telepiteni... vegul is csak 2oraja lesem a toltokepernyoket. de amugy joban leszunk, a chrome nem akad rajta, a youtube meg hozza a 2k-t roccenes mentesen...
talan jobban megert mint egy M10 ~70ert... meglatjuk
-
JohnYBoVs
csendes tag
Urak, epp Euronicsban nezelodok. Lenovo M10fhd plus 68e vagy Samsung A7 69e? Nekem egykutya, szerintetek? legalabb akkor hamar lelenne tudva ez a kerdes...
-
Thomas19
tag
Tesóm megrendelte az Amazonról akciósan a Lenovo M10 FHD Plust, azt mondja, hogy akadoztak rajta az appek, többször is volt, hogy egy percig sem reagált! Azonnal vissza is küldte. Ti értitek ezt? Most a Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ot nézegeti 285 euróért, az megéri szerintetek? Ő csak Amazonról vásárol.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Thomas19 #85948 üzenetére
A Lenovot a Dolby Atmos miatt gondoltam, hogy jobb lehet. Csodát nem szabad várni. Szerintem ezt a modellt ki szokták állítani áruházakban is, esetleg próbáld ki.
Review:
Audio: Stereo sound with Dolby Atmos
The Tab M10 FHD Plus includes stereo speakers located on opposite ends of the device and support for Dolby Atmos. While it isn’t the best-sounding tablet I’ve ever tested, it's great for a device in this price range. There isn’t a whole lot of bass, but everything sounded quite clear without any harsh tones or strange vibrations.
When I loaded up YouTube Music and turned up the volume all the way, I found that the Tab M10 FHD Plus was loud enough to easily fill a large room. I didn’t notice a whole lot of distortion at the highest volume, but it was loud enough that I found it more comfortable to listen to at three quarters volume or less.Másik review:
While it has two stereo speakers with real stereo separation, the sound quality is okay only. I mean, its usable but I’m missing a decent bass and it just sounds a bit flat. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Thomas19 #85942 üzenetére
Én az Amazonos Lenovo M10 FHD Plust tartom a jó vételnek (kb. 55 ezer Ft).
-
Thomas19
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb? 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? inkább újat, félek, hogy a használtnak megadja magát az aksija, aztán úgy mindjárt nem éri meg, ha cseréltetni kell
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? bármi lehet
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.) leginkább filmnézés, esetenként világos környezetben, böngészés, kis játék
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). maximum 50kJelenleg Huawei MediaPad M2-m van 16 GB tárhellyel, 8" kijelzővel. Valószínűleg az aksija ment gallyra, mert elkezdett random kikapcsolgatni, először még csak játékok közben, most már filmnézés közben is, akár töltés után 10 perccel is megadja magát. De nagyon klassz kis tablet volt, minden igényemnek megfelelt a mai napig, egy dolgot leszámítva. A 16 GB tárhely sajnos a mai igényeknek már nem megfelelő, évről-évre kevesebb alkalmazás fért el rajta, ahogy nőtt a méretük, most már kb. csak 1 nagyobb játék és a legszükségesebb dolgok.
Amiket nézegettem:
Huawei MediaPad T5: Egyértelmű, mivel ez áll talán a legközelebb hozzá, kivéve hogy ennek nem hinném, hogy Harman/Kardon hangszórója lenne, amit imádtam az M2-ben, még zenét is simán lehetett róla hallgatni. Viszont ebből ami 50k-ból megoldható, az a 2 GB RAM-os modell, ami semmi előrelépés nem lenne a sok éveshez képest. A 32 GB tárhely és a 10" kijelző persze sokat számítana, de a 8-as Android meg már most elavult, és a tárhely sem biztos, hogy sokáig elég lesz, és azért én nem 2 évre szeretek műszaki cikkeket venni. Viszont ebben elvileg még van Google Play, igaz? Tehát újabb Huaweiekben nem igazán gondolkodom emiatt.Alldocube iPlay 30 Pro: Olvastam, hogy itt többen is ajánlják, és nagyon tetszik most ez a 43 ezres ára is a Bangoodon, szóval ez talán az első számú kiszemeltem jelenleg. Tesztekből amit megtudtam, hogy nagyon jó a fényereje, ami fontos szempont, ha a kivilágított vonaton akarok valamit nézni rajta, és hogy nagyon szép képe van a kijelzőjének, szóval ideális filmnézésre. Viszont nyilván a hangszórói ennek is gyengébbek lesznek a régivel összehasonlítva, ráadásul egy oldalon vannak, ami nem tudom, hogy mekkora kompromisszum lenne cserébe a nagy tárhelyért és a több RAM-ért cserébe. Az iPlay 20 Prót is néztem, de az elvileg gyengébb, és nem is olcsóbb.
Lenovo TAB M10 Plus: Ezt igazán a tesóm ajánlotta, hogy ma akciós az Amazonon, és ennek legalább kétoldalt vannak a hangszórói, de attól még lutri, hogy jobban szól-e. Kevesebb tárhely és RAM és drágább. Gyanítom, hogy akkor már az Alldocube X Neo jobb választás lenne ezekkel a paraméterekkel, de az meg már kívül van a keretemen.
Igazából ezekben gondolkodom elsősorban, de mondjátok, ha van még valami érdemleges ebben az árkategóriában. És természetesen az utolsó opció a régiben aksit cseréltetni, ami gondolom szintén lenne legalább 15k, és akkor továbbra is csak 8" kijelzőm és szűkös tárhelyem lenne, de talán pár évet még kihúzhatnék vele, és addig élvezhetném a klassz hangszóróit, mert igazán sebességgondom nem volt vele, amíg működött normálisan.
Előre is köszönöm!
-
cidalain
veterán
válasz
Zaraquen1234 #85902 üzenetére
ha kell a nagyobb méret, és belefér a keretbe akkor megéri megtoldani. és még ramból is több van az M10-ben. Itthon nincs jobb alternatíva.
-
Zaraquen1234
csendes tag
Sziasztok,
Láttam hogy többször is ajánlottátok itt a Lenovo TAB M8 Full HD 3 + 32 GB -ot
A kérdésem az lenne hogy megéri kicsit megtolni a rászánt összeget és inkább egy ilyet beszerezni:
https://edigital.hu/wifi-tablet/lenovo-tab-m10-fhd-plus-tb-x606f-103-fhd-4gb128gb-mediatek-helio-p22t-tablet-szurke-android-9-p829211Illeve ennél az M10-nél van e jobb alternatíva a jelenlegi ára (80k) körül.
Felhasználása jelenleg főleg youtube, filmek és MTG: Arena mobile lenne.
Köszi a helpet.
-
SAABPEPE
tag
Mennyire jó döntés most Samsung Galaxy Tab A7 venni ? vagy inkább Lenovo M10 FHD plust nézem ?
-
cidalain
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
-
FordFair
tag
Gyerekeknek youtube, játékok, stb.
Valószínűleg a samu lesz pont ezek miatt, pedig a 4/64 is jó lenne...Cserének lesz, mivel a két Lenovo Tab4 8 Plus (TB-8704F) közül az egyiknek most púposodott fel az akksija 3 év után. Lehet, hogy veszek bele valahonnan egy akksit és megmarad pótnak...
Az összefoglalóban javaslom javítani az M10 akku-méretét:
"Lenovo M10 Plus (TB-X606F)... 7000 mAh",
hacsak nincs 7000-es verzió is belőle... -
FordFair
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tabletvásárlásban.
- 10"
- új, garanciával
- itthoni beszerzés
- általános felhasználás, játék
- kb. max. 60-80eFt
- wifi elégA kiszemeltek egyelőre:
- Samsung A7, SM-T500, 3/32GB, 7.040 mAh, edigital 75eFt
- Lenovo M10 FullHD Plus,TB-X606F, ZA5T0189BG,
4/64GB, 5000 mAh, MM 72eFtvagy olcsóbban, HD felbontással:
- Lenovo M10 HD, TB-X306F, ZA6W0009BG, 4/64GB, 5000 mAh, edigital 62eFtKöszi!
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez kb. a kétszerese árban, mint amit kinézett.
(szerk: Banggoodról mondjuk elég jó ára van, 215 USD, és onnan az áfával sincs tökölés egyelőre.)@neophyte79: A Lenovo M10 Plus újabb modell, nagyobb akkuval, én arra indulnék el inkább. (4/64)
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Nagyjából kiderült, hogy mi az a kategória és ár, amit szeretnék.
10 feletti kijelző, és 3/4 gb RAM. 2 jelölt lehet:
Huawei MediaPad T5 10
Lenovo M10 Plus
Melyiket lenne érdemesebb? Illetve ebben a tudásban, ársávban mik vannak most? A listát láttam, külhonit nem preferálom, így a magyar beszerzés az opció, a garancia miatt.
Köszönöm, ha segítesz. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Úgy 7 év után arra jutottam, hogy ideje lenne frissítenem (lecserélnem) a meglévő Asus tabomat, mert már elég lassú szegény és nem tudtam rá megoldást találni.
Olvasgattam a témát és nagyjából meg is van a kiszemelt példány, de azért biztosra szeretnék menni...
Milyen célra:
- internet (böngészés, levelezés)
- YouTube videók (megtekintés)
- saját HD videók (megtekintés)
- esetleg NetFlix vagy egyéb streaming szolgáltatások
- régebbi játékok (ritkábban)Ami még fontos paraméter, a nagy akkumulátor, illetve a 10"-os kijelző.
Látom, kicsit szűkűlt már a piac, de ezt találtam végül: Lenovo Tab M10 Full HD Plus. (Telekomnál venném, mert ott nagy kedvezménnyel lehetne hozzájutni).
Ha jól gondolom, akkor érdemes a sorozatszámot megnéznem, mert ilyet szeretnék: TB-X606F (persze a 4 GB RAM-os verziót).
Szerintetek ez így rendben lehet? Nagyon más alternatíva nincs, ahogy nézelődtem.
Köszi előre is a választ.
Üdv:
P1eTr0 -
Anubris
őstag
Bocsi!
10 hüv, használt is jó de nem akarok olyan régi modellt. Elsősorban itthoni vásárlás, használatot írtam, összeg 50-100k között.
Ram gondolom min 3gb. Tárhely mindegy mert tudtommal ezek nagyrésze úgyis bővíthető.
Huawei újabb modellek esetében nem tudom még fenáll-e a google alkalmazások tilalma? (talán mate-nél olvastam) Akkor az kiesik nálam.Amiket nézegettem:
-Galaxy Tab A7 10.4
-Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4
-Lenovo M10 Full HD Plus
-Lenovo Yoga Smart Tab (YT-X705F) 10.1
-Lenovo Tab P11 (TB-J606F) 11 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
bozsozso #85592 üzenetére
Magyarországi beszerzéssel:
Lenovo Tab M10 Plus TB-X606X 10.3 LTE
Samsung Galaxy Tab A7 T505 10.4 32GB LTE -
gyuszmó
őstag
LENOVO TAB M10 FULL HD PLUS esetleg? Bár a simáról elég sok rosszat olvastam, nem tudom, hogy a plus ajánlott-e ?
-
Dr.NX
Topikgazda
Lenovo Tab M10 Plus 4/64GB Banggoodról 170 USD + szállítás, mostani árfolyamon kb. 50 ezer Ft.
https://www.banggood.com/LENOVO-M10-Plus-MediaTek-P22T-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_3-Inch-Android-9_0-OS-Tablet-p-1671022.html?cur_warehouse=HK&rmmds=search -
shelbygt
tag
Sziasztok.
Lenovo Tab M10 FHD Plus 10,3" 4GB/64GB Megér 43,000,- ft ot ? Használhato netezés , film nézés , stb? általános használat max. kisebb játékok. -
cidalain
veterán
válasz
Csokishurka #85323 üzenetére
Vedd meg a Blackview verzióját, ahhoz gyárilag mellécsomagolják az OTG kábelt (elvileg, review videóban ott volt). Minden másban meg ugyanazt kapod, kivéve, hogy kicsit drágább.
Vagy Lenovo M10 FHD Plus, viszont ez már drágább, 77-80 között kapni jópár helyen
-
Berci77
tag
válasz
cidalain #85231 üzenetére
Köszi, most vettem én is ezt a Lenovo M10-et a telekomtól, ott listaáron 71, szóval teljesen passzolna a történetbe. Az ismerősömnek is kapásból ezt ajánlottam, a képarány miatt egyáltalán nem olyan böszme jószág, minden paraméterében meg is felel az elvárásnak.
Ha pont ez lenne 8"-esben, akkor az tökéletes lenne.
A többiek javaslatai viszont nem adnak választ a kérdésre. Ha van olyanra tipp, amit kérdeztem, akkor szívesen fogadom a javaslatokat. Köszönöm. -
cidalain
veterán
Az alzás M8 nem jó, sima wifi only (mobilnet meg kellene neki)
@#85226 Berci77
Azt gondolom a méret a legnagyobb gond, nincs igazán 7-8" méretben nagy választék.
A következő gond a 4GB ram. Olcsóbb árszegmensben a 4GB ram abszolút nem általános.
Ha itt tudsz kompromisszumot kötni, és esetleg egy 4G képes 10" 3GB ramos gép megfelelhet, akkor olyan van a 80-as keretből.
De a Lenovo M10 Fhd 4GB ramos LTE képes verzió is talán megvan 80-ból akcióval, de 85-ből biztosan, és akkor csak méretben kell kompromisszumot kötni [link] -
pai107
tag
Sziasztok!
Elkezdtem olvasni/szűrni a topicot, de egyértelműen nem akadtam rá amit keresnék, bár sejtem a válaszokat...
Papának vettem egy Lenovo TAB M10 HD-t, amire kell neki tökéletes lesz (ezt azért írom, mert olvastam a tabról itt a véleményeket)Kérdéem:
Valóban létezik az, hogy a gyári 16 GB ramból csak 4.5 GB szabad??? 6gb rendszer, 6Gb rajta levő gyári s google appok ... és nem törölhetők???? Ez számomra qrva gáz... Azaz alig lehet rá vmit feltenni sd mélkül...
hogyan lehet törölni a sok sz.rt?? Csak root vag van vmi más megoldás is? Ez érdekelne csak.
THX: -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
akerbis #84962 üzenetére
M10-et húzd is ki a listáról.
A P11 elég új még, ezért drága is, de csak Snapdragon 662 van benne, ami a Samsung Galaxy Tab A7 T500-ban is. Egyik sem erőgép, ahogy az S6 Lite-ban az Exynos 9611 sem.
A Huawei Matepadben a Kirin 810 már erősebb, de nincs rajta Google Services. Az iPad 8 meg még annál is jobb, nyilván drágább is, meg nem Androidos, ennek minden előnyével és hátrányával. -
akerbis
aktív tag
Véleményeket, infókat kérnék, hogy elsősorban game alatt melyik mire való.
Lenovo TAB M10 FHD Plus 128GB 82E
Samsung Galaxy TAB S6 Lite P610 125E
Huawei Matepad 10,4 Tablet 99E (nem szükséges LTE)Szóval most egy Lenovo TAB 4 8-at használok. Ez kb. fele a fentiek teljesítményének, viszont kisebb a felbontás... Real Racing 3 megfogja gyakran, vagy Westland Survival csak low-n megy. Volt valami terepszimulációs autósom ami ki is fektette, fagyott. Lényeg hogy teljesítményben a fentiek az árral együtt skálázódnak?
-
akerbis
aktív tag
Oké. Itthonról, újat, HDMI ha volna. Árban ilyen 80-120K körül.
* szerk. Nem kell drágább legyen a kelleténél. Ahogy néztem pl. Lenovo TAB M10 (igaz nem HDMI-s) megvan 80-ból, de akkora felbontás mellett (adatforgalmi korlátot nem nézve, -amúgy 150GB) hogy mennek a játékok?
* szerk2. Ez egyébként az, amivel a HDMI csati hiányt ki lehet küszöbölni?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Lenovo m10 plus tablethez író e-ceruza melyik való? Alin esetleg vmi jó áron ami megy? -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ez a tablet mennyire ajánlott, érdemes még megvenni: Lenovo Tab M10 TB4-X605F ZA48004
50e alatt lenne az ára.Köszi dm
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok, de kicsit elbizonytalanodtam, édasanyámnak lesz, és mint utóbb kiderült mindenképp 10"-t szeretne
Eddig egy Huawei T3 10-et használt, ő meg volt vele elégedve,de nekem már lassúcska volt
Vettem neki egy Samu SM-T290-et, 4 mag 2 giga HD, én ilyet használok melóban, és feltűnően jó, de nagyon kicsinek érezteÉs így jutottam el a következő 2 kiszemelthez, a Lenevo TAB M10 X306F, de tartok ettől, hogy nem lassú lesz, ha hasonló lenne mint a SAmu, akkor szerintem elég lenne, de így látatlanba nehéz megállapítani
A következő meg az ajánlott M10 TB-X606F de ez már 75k tehát +20k a difi, meg vennék rá +1 év biztosítást is így mégtöbb lenne, meg ennél igazából nem lesz kisebb a betűméret, a FHD kijelző miatt mint egy ugyan akkora HD felbontás mellett?
SZóval 1 szó mint 100, net,facebook,messenger-re meg merjem venni az olcsóbb 2 giga rammal szerelt lenovot? Középkorú embernek lesz, szóval nem az én generációmnak, akinek minden azonnal kell, hogy megtörténjen
Szóval ha 1-2s-et kell várni nem esik kétségbe
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Múlt hétvégén vettem egy tabletet (Lenovo M10 Plus MediaTek P22T 1920x1200 FHD 4GB RAM 64GB) és segítséget szeretnék kérni:
Gyárilag 10es droid volt rajt szeptemberi bizt csomaggal, nem is frissült azóta sem, build szám: TB-X606F_S300007_200923_BMP
Egy gondom van a tabbal: lassú. Facebook, instagram görgetésénél néha megakad, de pl 9gag minden egyes posztnál megakad, kommentszekciónál is szaggat rendesen. A saját app is, de simán a weboldal is.
Ezekre nincs valami megoldás? Csak netes és ebookos olvasásra vettem, játékok nem érdekelnek, de szerintem ez elvárható lenne, hogy működjön. Samsung a7-el ezek simán mennek gördülékenyen, ma rápróbáltam a médiábanElőre is köszi!
-
Zsolt7981
tag
válasz
badrian250 #84378 üzenetére
Karácsonyra az asszonynak vettem egy olyan lenovot, amit kérdezel, írtam is egy rövid tesztet róla ide, mivel én laktam be az asszonynak. Nem egy erőgép, de ebben az árkategoriában egyik se az, szerintem hozza az átlagot, amit a 70-120 ezres tabletek tudnak. Ha karácsony előtt lehetett volna a Huaweit kapni, azt vettem volna, de mindenhol kifogytak a készletek, ezért lett a lenovo.
Maga a szoftvere teljesen up to date, android 10 van rajta, december elsejei biztonsági csomaggal. Az hogy nincs rájuk frissítés azt jelenti, hogy a későbbi androidokban megjelenő újítások nem kerülnek bele, de minimum 5 évnek el kell telnie szerintem, hogy bármelyik play áruházas szoftver kevesellje az android 10-et. Biztonsági frissítés azért fog jönni, csak lassabban mint a nagy márkáknál, de ez engem annyira nem zavar, nem bankolok tabletről
Szóval én azt mondom, hogy az M10/T5/A7 között nagy különbség nincs, vedd, ami jobban tetszik. Viszont ha tényleg fontos a minél jobb kijelző, akkor meggondolandó egy használt s5e esetleg s4, de ezek 120 körül mennek, szóval 50% felár. Azért az amoled mégiscsak amoled
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Én is kb ugyanarra a felhasználásra keresek tabletet mint előttem oleee (kotta+ebook olvasás, net, mondjuk dawot nem erről használnék).
Nálam is 70-80 a rászánt összeg, minél szebb kijelző a lényeg, ujjlenyomatolvasó és társai nem izgatnak.
Néztem a Lenovo M10 FHD 2.gent, a Huawei T5-öt, Samsung S5e-t és S6 liteot használtan (mindegyiket fhd+ kijelzővel és 4 gb rammal)
Lenovonál olvastam, hogy nem tud hd netflixet, az annyira nem izgat, viszont nem tudom, hogy szoftveresen mennyire van a topon (olvastam néhány helyen hogy lassú) ? Kifutó modell, van rá támogatás még? Ugyanez a kérdés a Huaweinél is. Ha már nincs rájuk frissítés, attól még a play áruházas dolgok frissülnek majd, vagy miben korlátoz?
A szoftveres rész a használt Samsungoknál rendben van, viszont érdemes +20-30kval költeni rájuk, annyival látványosabban szebb a kijelző?
Vagy esetleg érdemesebb venni egy Samsung A7et venni 3 gb rammal (nem kevés?) ? Annak milyen a képe a felsoroltakhoz képest?
Bocs a regényért, előre is köszi!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
CactuS #84329 üzenetére
All in one nem tudom, hogy van-e.
- hdmi kimenet kellene (mini vagy mi van a tableteken).
Nem nagyon van ilyen a tableteken, Teclast M16-on van pl., de az külföldi beszerzés. A többin elvileg USB-C - HDMI átalakítóval megoldható, de az plusz pénz és gondolom sok mindentől függ, hogy működik-e. Somatom többet tud ezekről.- Ceruza vagy ceruza támogatás jó lenne, de nem dealbreaker
Huawei M5 Lite, ami szóba jöhet, ez elég jó kis tablet egyébként is.- A yoga formavilága bejött neki anno nagyon, szerette, elégedett volna vele nagyon.
Lenovo Yoga Smart Tab, de ez elég drága.Még érdemes megnézni a Lenovo M10 plus-t is.
-
bigdady
nagyúr
Tegnap megjött a Lenovo M10 plus 4GB/64GB LTE 75e-ért, szerintem nem rossz
(tévedésből küldhettek lte-t mert én wifit rendeltem
)
-
bigdady
nagyúr
Egyébként árban nem rossz és tudásban ez a Lenovo TAB M10 Plus 64GB / 4GB (Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F)) sem 75e Ft-ért. Az is ajánlott ugye? És mégsem noname bolt meg kifutó termék
-
cidalain
veterán
válasz
bigdady #84283 üzenetére
A T5-ös Huaweien van Google támogatás, és nem is fog megszűnni róla. Ha a Huawei mégse szimpi, akkor csak Lenovo marad, P10, M10, vagy a Samu Tab A7.
3 GB ram legalább legyen benne, de 80-ért már elvárás lenne a 4 GB ram is (nem tudom hogy alakulnak most az árak, nagyon változnak, de talán akcióval belefér valamelyik fentinek a 4 GB ramos változata) -
cidalain
veterán
válasz
andatti #84121 üzenetére
Lenovo és az összelegózott tabletjei:
2-3-4 GB ram, 16-32-64 GB háttértár, HD-fullHD kijező, Snapdragon 450-Mediatek P22. Ezeket kb randomgenerátorral szórták az összeszerelősorra, az elnevezéskor meg hülyét kapnak a webshopok. A HD kijelző mellé általában 2 GB-ot pakolnak csak.
Én a Mediatek P22 soc 4 GB ram FullHD verzióra hajtanék, ha olyan akkor vedd meg, de az elnevezés inkább nem erre utal.
A legbikább konfig elvileg a Lenovo Tab M10 FHD Plus 2nd gen -
andatti
senior tag
Üdv!
Egy zárt flottában vagyok benne és szeretnék tabletet venni...
A kínálat karácsonykor elfogyott, mert az internetes ajánlatokként írt választékot elvitték, mire döntöttem volna.
Viszont most felfedeztem a Lenovo M10-et a normál készülékkínálataban, viszont ez nem telefon, hanem tablet, tudomásom szerint.Annyit írtak róla, hogy "(10,1" HD nyolcmagos 8 MP 16 GB)"
Majd kedden megkérdezem telefonon, hogy miért nem a többi tablet között szerepel, azt kizárom, hogy tévedtek volna, de akkor is furcsa...
Árukeresőn rákeresve (ha nem tévedtem el), akkor azt írták róla, hogy csak 2 Gb-os, ami nagyon karcsúnak tűnik. (a 76 éves anyukám telefonja 4/32-es...)A felhasználási cél könyvolvasás lenne elsősorban, normál böngészés, esetleg youtube és stream, mindigo és ittotttv. Ha megveszem arról valószínű le kell mondanom, hogy játszak rajta, mert a 4/64-es telóm is szenved az idle miner-rel.
A 2 Gb Memória miatt érdeklődöm...
/Más ajánlat jelenleg nincs, viszont részletre elhozhatnám és fontos lenne, de, ha szerintetek sem túl acélos, akkor kénytelen leszek még várni.../ Eredetileg a Samsung Galaxy Tab A-t vettem volna, de elfogyott... -
Zsolt7981
tag
LENOVO - Tab M10 FHD Plus(2th Gen) 10,3" 64GB gyors teszt
Ezt kapta az asszony karácsonyra. és mivel nem szeret a beállításokkal pöcsölni, így rám maradt az üzembehelyezés.
Bejelentkezés után jött 3 frissítés is (1 giga- 400 mega- 250 mega),így jó egy óra eltelt, mire használatba lehetett venni a tabot, ezt egy kicsit sokallom, viszont így legalább friss android 10 van rajta december elsejei biztonsági frissítéssel.
Összeszerelési minőség rendben van, anyaghasználat szintén.
Ramkezelés meglepően jó, bár 4 giga ramtól el is várható.
Ami eddig nem tetszik, az az általános rendszersebesség, elég gyakran bedadog. Nem mondanám lassúnak, de néha-néha megakad egy pillanatra. Ez szerintem optimalizálatlanság lehet, mert a háztartásban levő másik két tablet (Huawei mediapad T5 és Xiaomi mi pad 4 plus) papíron nyers erőben gyengébb, mégis sokkal fluidabbak.
Kamera nem érdekel, nálunk nem szempont.
Akkuról fél nap után még nem tudok nyilatkozni, de számok alapján nem egy nagy szám. (otthoni tabetnél, ami szinte sose hagyja el a lakást nem is érdekes annyira)
És akkor a kérdés, hogy megért-e 85 ezret? Azt mondom, hogy nem igazán. Azonos árban inkább a huaweit vettem volna, ha épp lehetett volna kapni karácsony előtt. Még a samsung galaxy tab a7 (2020) volt képben, de az kicsit drágább is volt, és az is akadozott rendesen (Media Marktban próbálgattam csak)
-
cidalain
veterán
-
denko
senior tag
sziasztok,
Lenovo Tab M10 FHD Plus 10,3" (TB-X606F) hoz keresek hozzá passzoló tokot, vettem univerzálisat de benne csúszkál a tablet /majdnem hogy kiesik a 10-esből., valaki tud ajánlani valami ami ténylegesen rá jó?
-
cidalain
veterán
válasz
helixP #83697 üzenetére
Huaweinél ugyanaz az alap, de az M5 Lite nagyobb akkut kapott, több és jobb szenzorokat, és talán a hangja is jobb.
Lenovonál hasonló a felállás, a P10 a jobb. Viszont M10-nek van második generációja Mediatek soc a Snapi 450 helyett.
Az ársávba inkább a T5 4GB-os verziója és az M10 Plus FullHD 4GB-os verziója illeszkedik. A Huawei akcióval 70 körül megcsíphető, a másik inkább 80 körül van. -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Az összefoglaló kicsit régi, ezért kérdeznék Tőletek.
Anyós/apósnak keresek tabletet, 10 col környékit. Semmi kiemelkedő elvárás (amoled, nyitott a proci fajtája is, LTE sem elvárás), böngésznek, leveleznek rajta, ezt tudja magabiztosan, és 3-4 évig ne kelljen komolyabban piszkálni, szóval 3-4 GB ram jó lenne. Ársáv 60-80.000.Eleddig egy 1/8-cas Alcatel tablettel éltek együtt. Magamnak szeretek / szoktam Kínából rendelni, van Teclast tabletem, viszont most hazai beszerzés / gari lenne a cél.Nézegetem már egy kicsit: MediaPad T5 10, M5 Lite (mi a különbség?), Lenovo M10 / P10.
Nektek lenne jobb ötletetek?
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest