- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok, de kicsit elbizonytalanodtam, édasanyámnak lesz, és mint utóbb kiderült mindenképp 10"-t szeretne
Eddig egy Huawei T3 10-et használt, ő meg volt vele elégedve,de nekem már lassúcska volt
Vettem neki egy Samu SM-T290-et, 4 mag 2 giga HD, én ilyet használok melóban, és feltűnően jó, de nagyon kicsinek érezteÉs így jutottam el a következő 2 kiszemelthez, a Lenevo TAB M10 X306F, de tartok ettől, hogy nem lassú lesz, ha hasonló lenne mint a SAmu, akkor szerintem elég lenne, de így látatlanba nehéz megállapítani
A következő meg az ajánlott M10 TB-X606F de ez már 75k tehát +20k a difi, meg vennék rá +1 év biztosítást is így mégtöbb lenne, meg ennél igazából nem lesz kisebb a betűméret, a FHD kijelző miatt mint egy ugyan akkora HD felbontás mellett?
SZóval 1 szó mint 100, net,facebook,messenger-re meg merjem venni az olcsóbb 2 giga rammal szerelt lenovot? Középkorú embernek lesz, szóval nem az én generációmnak, akinek minden azonnal kell, hogy megtörténjen
Szóval ha 1-2s-et kell várni nem esik kétségbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Haditechnika, harcászat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- XPEnology
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest