Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hency77
tag
Szia! Sziasztok! Nekem is szintúgy ez a modell van ami Neked! Januárban vásároltam,az eddigi tapasztalataim jók,egy ami nem tetszik az: Amikor hosszabb ideig nem nyúlok hozzá,leteszi magát alvó módba,és akkor képernyőkoppintásra nem ébred a kijelző csak bekapcsológombra! Ilyenkor az értesítések is késnek pár percet. Gondolom ez valami akku kímélés,mert ha töltőn van akkor nincs ez. A kérdésem az lenne,hogy ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Néztem az akku beállításokat,de ott nem találtam konkrét beállítást erre. Köszönöm a válaszod,de ha esetleg más valaki tudna segíteni kérem írjon! Szép napot!
-
Bferibörs
addikt
Szinte semmit nem találtam a neten róla,csak ilyeneket,kérdeztem is itt anno,hogy,hogy lehet vezérelni,mert a beállításokban semmit nem találtam.
A lényeg,hogy nem éri meg az árát, simán pótolja egy gumis hegyű ceruza ha valaki pld. pontosabban szeretne rajzolni mint az ujjával.
-
tlala
addikt
Nem voltam rest, elvittem a Lenovot, hogy a Samsung mellé tegyem. A Samsungban a legjobb TFT kijelző van, amit valaha láttam, és egyetértek azzal, amit a pasas a videós tesztben mond: mindössze kicsi a különbség, a Lenovo kijelzője kicsit fényesebb, kicsit jobb a betekintési szöge - ennyi.
De én le is zártam a magam részéről ezt a szálat, mindössze empátiával viszonyulok mindazok felé, akik szintén budget tabletet keresnek, és szembesülnek azzal, hogy a végére ez a két használható készülék marad. Szerintem is kár hergelni bármelyik irányába a topicot, mert bármelyiket veszi is meg valaki, egy jó budget készüléket kap.
Ezért készítettem a tényszerű táblázatot, illetve írtam le, hogy melyiknél mi a pro/kontra, hogy megkönnyítsem a döntést másoknak.A táblázatban annyi az elírás, hogy mindkét lenovos ár alzás.
-
totopad
senior tag
Az LTE, sajna lassan kevés. Külhonban egyre gyengébb sebességeket mérek 4G-n, mindenhol tollják az 5G-t mostmár, nekem ez meg részben munkaeszköznek kellene, utazásoknál nettovábbosztáshoz.
Nézegettem, mobil routert is erre a célra, de az 5G-sek már olyan árban vannak, hogy több értelmét látom kicsit áldozni rá és venni egy tabletet, ami tud 5G-t. -
Spec
őstag
Szeritnem ennyi pénzért egy 4/64 gigás tabletet nagyon nem éri megvenni.
Sokkal jobb vétel, és sokkal jövő állóbb ennyiért egy Xiaomi Pad 6.
8/256-osban is van már 120-130 körül. Sokkal újabb, jobb felszereltségű tab. Pent meg lehet hozzá venni külön, bár én sok értelmét nem látom. Az eredeti Xiaomi Pen olyan 30k körül van, de Aliról gombokért lehet behúzni olyat ami szintén működik vele. Nekünk oylan van, és tökéletes működik. Talán 3000 pénzért venntem, de lehet túlozok az árral -
Köszi. Ez nem mini hanem Alldocube iPlay 50 Pro. Közben megtaláltam a tutorial-t. Van valami mód, hogy mindent mentsek és visszakapjam a belakott gépet, vagy ne is álmodjak? Nem találok full backup menüpontot a beállításokban. Bár lehet nem is működne, mert a legfrissebb firm talán már Android 13-as.
-
Nekem van (Blackview Oscal Pad13), de túl sok pozitívumot nem tudok róla mondani.
Persze igazából rosszat sem, igazi tizenkettöegytucat alsókategóriás tabi.
Viszont nagyon problémás, hogy nem jön rá frissítés, van egy-két nagyon gáz gyerekbetegsége (nem működik a kijelzőn az automatikus fényerőszabályozás, a kameraszoftver hihetetlenül gagyi képeket csinál), frissítést kézzel letölteni meg fogalmam sincs, hogy honnan lehetne
SZERK:
Most nézem, hogy az ALZA 90 eft-ért árulja az Oscal Pad13 tabit [link] , szóval az ára nálunk nagyon nem alsókategóriás. Azért gondoltam alsókategóriásnak, mert én tokkal, stylussal és bluetooth billentyűzettel együtt 60 eft-ért vettem az aliról.
90 eft-ot ez a tablet nagyon nem ér
-
apszi
őstag
Megvan a [nyavajás] Kb. 12:38-tól jön a lényeg.
-
-
Nikaré
őstag
Olvasom összefoglalót és emeltem a tétet, 200 ezerig. Így csak csak nagyobb lehet a mozgástér.
Samsungot elkezdtem nézegetni, jaj mit találtam? Galaxy Tab S9 FE X510
Látod, nem "ingyé" szeretnék egy jó gépet, jó akkuval stb.
Csak a döntés, kiválasztás nehéz, én nem szeretném visszaküdözgetni.
(Xiaomi még nem került sorra)#92312 cidalain
Van BT billentyűm, de majd keresek ékezeteset mert ez a bill. kombinácó nem nagyon megy nekemha meg gyorsan kell írni valami rövidet és nincs összekapcsolva, akkor google sajátját használom, megszoktam, nincs vele bajom.
Szövegszerkesztésre próbáltam több programot is, még nem állapodtam meg.
WPSOffice, SmartOffice, OfficeSuite.Érdekes.... közben feldobott egy fura szerzetet a keresgélés közben.
Oukitel OT5
Nincs Gshopper regisztrációm...
Érdemes lehet belevágni ilyenbe? -
Janoo_07
aktív tag
Köszi a javaslatot. Ha mégis pontosabb végűt szretnék (toll szerű) akkor bármeilyik kapacitív tölthető jó ugye?
Volt egy ilyen komment korabban:
4. Aztán van az aktív kapacitív toll, ami ugyanúgy csak bökni jó, de mivel van benne akku/elem sokkal vékonyabb heggyel is létre tudja hozni azt az elektromos mezőt, mint a bumszli, vagy az ujjad hegye.
-
Beni2360
félisten
Ha szabad folytatom csakis a hang tekintetében?
Van egy Bluedio AS-BT aktív hangfal és rádugtam a mini re és utána az m9-re. Ugyan az a klippet inditottam a YT-ról a mini alig hajtotta meg, alig lehetett hallani, míg az m9-sen szépen szólt a dal. Nem tudom mi vezérli a "hang kártyát" ha van benne? -
gyulaszu
senior tag
Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy a mi készülékünk (iPlay 50 mini Pro) tudja ezt esetleg?
A specifikációja nem írja, hogy USB 3.0-e -
sb
veterán
Köszi, kb. ezeket találtam én is, de ezek nem tűnnek erősebbnek/jobb választásnak egy Fire HD 11-nél, a ram sem több jellemzően. Jól gondolom?
@vacs, rothfb
Köszi nektek is. Nem írtam de kínai is játszik. Viszont ha ott is 90-100k egy jobb, esetleg még nem is új tablet akkor ehhez képest szintén nem tűnik rossz ajánlatnak az amazonos.
Ezek meg gondolom már erősebbek annál, plusz 4G-sek és a 4GB RAM vs 6-8GB a legfájóbb, de még így is arányosnak tűnik a dolog.Akkor számomra leegyszerűsödött a képlet arra, hogy ha nem kell 4G és kicsit gyengébb is belefér akkor jöhet az új Fire HD. Ha pedig nem elég akkor nem úszom meg 50-60k-ból, kb. 90-100-ig kell választanom valamit. Alatta, vagy a kettő között ezek szerint nem nagyon van értelme nézelődni.
(Egyébként eddig gyengébb tabokkal is elvoltunk, Fire HD 10-el semmi gond nem volt, kisebb méretben Lenovo M8 is volt régebben de az már kb. a használhatatlan kategória. Van még valahol a fiókban egy régi, kisebb Teclast M89 Pro is de az sincs már használatban.)
-
-
Értem, de magáról a tabletről van-e valakinek használati tapasztalata? Vagy más, kipróbált tabletről ebben az árkategóriában?
Pl. a Honor Pad X8 4/64GB tabletet jól lehúzták a megjelenéskor, hogy 10-es androiddal (Magic UI 4.0) adják. A mostani hirdetésekben meg Android S és MagicUI 6.1-el jön . Na de jól fut/működik-e vele? -
-
Dreadloord
senior tag
Pont nagyot szeretne, itthon ágyban mesét nézni, játszani
Találtam aprón xiaomi pad 5-öt 70ért, de s6 lite 2022 is van 70-ért.
A mostani csodát talán valami apróért eladom, nem is vészes a csere költsége.
S23-amom szokott néha mesét nézni, az után tényleg gyötrelmes valami alsó polcosra visszamenni, még 7 évesen is.
-
tiop
tag
Üdv.
Sikerült vennem a Dr.NX által ajánlott samsung galaxi s6 lite tabletből.
De ha jól látom gondolom ez nem a 2022 verzió?
Nem lessz ebből gondom?Mennyivel rosszabb ez mint a 2022-es?
Egyébként aki ilyet keres újra elérhető.
https://www.notebook.hu/samsung-tablet-galaxy-tab-s6-lite-10-4-lte-64gb-gray-325660 -
racskobalazs
senior tag
-
Remiel
őstag
Nem rendelem meg természetesen, de mint mondtam nekem az ali support eddig teljesen korrekt volt. Mondjuk a műszaki eszköz mindig lutri, kozmetikai gépeket rendeltünk már elég sokat 40-180k között azokkal nincs gondom, főleg ha azt nézem, hogy itthon 2x néha 4x annyiért akarták adni ezeket.
-
maestro87
őstag
Igen, ezt olvastam itt, hogy az L1 ellenére sem 1080p a lejátszás. De a kérdező ilyet keresett, így ilyeneket linkeltem. Egyébként csak a Netflix-szel van gond vagy a többivel is?
Nekem mondjuk nincs előfizetésem, így engem nem igazán érint a dolog, de érdekelne, hogy akkor a legnagyobb hazai tesztoldalak is miért vezetik félre a jó népet hamis információval (költői kérdés). -
Arra. Beletelt egy kis időbe amíg IP alapján megtaláltam, melyik készülék bombázza a HA szerveremet és okoz jogtalan belépési kísérletet. Ha kiírta volna hamarabb megtalálom a router táblája alapján. Csak ennyi.
Illetve, a másik kérdés az android frissítés. Ha nem jön új főverzió előfordulhat, hogy másik OS-t kell tenni rá. Azt hittem ahhoz is kell root.
A régebbi Huawei-emmel már gondban vagyok. Nem fut pár app a 7-es androidon. Pl. hiába vettem meg a Nova launchert, egy adott verziónál nem frissül tovább. Csak előre gondolkodtam volna. -
cidalain
veterán
-
[lAyCsI]
addikt
ár-érték arányban gondoltam, de a fenti felhasználásra nem lenne elég a sima?
jelenleg egy 8 éves sz@rszung SM T-550-et használok (nemröhög) amin filmet nézni még lehet, netezni meg bármi más egyebet már nemigen, mert kihullik az ember haja, meg igen sűrűn le is fagy, pedig egy A12-es Lineage van rajta -
-
Graphics
Jómunkásember
Bezzeg a vaku odafért.
Amúgy ez már tényleg lite... A sima mini még oké, a Pro meg hát lelép mindent.
Az UniSoc-ot se kedvelem, de inkább az, mint egy Allwinner...Én most már 3-4 napja használom munkára, adminisztrációra.
Egy-két bosszantó dologba futottam bele, de lehet csak más felület megszokása és még nem találtam meg itt a gyógymódot, de nekem nagyon bejött..Szóvá is tettem valahol, hogy a MA!-n nem nagyon cikkeznek ilyen cuccokról, csak a hányinger ulefone-t nyomatják valamiért
-
Beni2360
félisten
Hát én feladtam ne tudtam kikapcsolni, kiraktam én is a szokott appokat és át tértem a legyintesi módra.
-
kress
aktív tag
tippre, hogy paypallal könnyebb fenyegetőzni hogy ha valami félre megy, nem csak az eladó jókedvére vagy bízva 😃
mondjuk az utolsó 2 problémánál a paypal szart az egészbe nálam, video meg minden után is, az segített hogy ledumáltam az eladóval hogy zárom a paypal vitát ha küld újat ami müködik, ezt visánál nem igen lehet
(nem számított hogy zárom, mert tényleg lópikulát segített a paypal így nem volt veszteni valóm vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest