Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Pont most olvastam a hozzászólásokat, ott akadt meg a szemem a korábban említett Honor Pad 9-en, szerintem ez nekem is jó volna.
Még összehasonlítom azzal amit Dr.NX írt Xiaomi 7 pro-t, de szerintem az már az én pénztárcámnak magas (nem akarok ilyen sokat rászánni
). A Honor viszont pont jó volna.
Ahogy öregszem egyre kevesebb türelmem van a telefont nyomkodni, a mostani 6.1-es a korábbi 6.7 helyett is már élvezhetetlen azokra amit fent írtam.
Van egy 13.3-as meg egy 15-ös laptopom, szóval a 11-es 12-es képernyő lesz nálam a befutó.Játék szempontból csak a várépítős clash of clans-ra, és hearthstone-ra használnám, ahol pont az az előny, ha egy kicsit nagyobbacska, meg a filmnézésre is előnyös.
MÁV-on szoktam utazni, de ott nem szívesen veszem már elő az elektronikus cuccaimat
Így abba nem szól bele.
Ölbe kapva bírja melegedés terén amúgy a Honor, mit tapasztaltatok? Nem sül meg alatta az ember combja?
szerk: ha már friss frissítés, akkor átnézem az összefoglalót ismét
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A Honor viszont pont jó volna.
Így abba nem szól bele.
Dr.NX