- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyZoly
tag
Hello
Tabletvásárlás előtt lennék, a régi Huawei MediaPad M5 Lite lenne lecserélve. Gyakorlatilag mára már használhatatlanná vált, azt akksija is elég gatya, de szoftveresen adja meg magát szépen fokozatosan. Ott kezdődött, hogy a Max egyik frissítésekor kikerült a támogatott készülékek listájából, de mostanra a Disney+ is csak kínlódik, rendszeresen lefagy.
Csak és kizárólag streamelésre és alkalmanként youtube-ra, valamint a gépre letöltött filmek nézésére használnám, semmi más nem fontos. Viszont 3,5-es jack szükséges.
Két konkrét készüléket néztem ki, a Telekomtól el tudom hozni őket, más beszerzési forrás nem érdekel.
Szóval, Redmi Pad Pro, illetve Honor Pad9 lenne, amit kinéztem, pro-kontra a két készülék esetében van?
Esetleg valami titkos tipp a telekomnál?Köszönöm
Szerk: úgy emlékeztem, hogy a Honor is tudja a 3,5-es jack-et, sajnos is kiesik
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest