-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kicsit olvasgattam a topicban és vettem egy iplay60 mini pro 256-ot. Bár nem tudom minek ennyi memória nekem.
Valami nagyon gagyi vacakra számítottam, de azt kell mondjam, hogy nagyon is jó. A kijelzőtől féltem, hogy lassú lesz vagy a színek fárasztóak. Szerencsére nem ez a helyzet. A színek és a fényerő is rendben van. A kijelzőn gyárilag van fólia. Hangszórók elég erősek, legalábbis a lakásban.
Jött rá egyből alldocube frissítés és Google biztonsági is. Erre azért kíváncsi leszek meddig fognak jönni.
Nekem netezgetni és YouTube-hoz kellett. Illetve kislányom is szeretné majd használni. Mivel még csak 8 éves erősen korlátozottan fogja használni nekem köszönhetően. Biztos valami cicás játékot kell majd letölteni neki. Asszem erre túlzás is. Valami tokot vagy táskát kell még vadásznom hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest