Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ÖregMackó

tag

Sziasztok!
    Mivel az Alldocube ontja a frissítéseket, de nekem egy se jön le egyre jobban bizsereg a tenyerem, hogy Flasheljek egy frisebb verziót de van sok félelmem, mivel még nem csináltam ilyet csak olvastam róla, persze ijesztő dolgokat is. Ezért szeretnék kérdezni néhány dolgot a flasheléssel kapcsolatban, attól aki már a saját Alldocube iPlay 50pro-ját már rendbe rakta.
    Először is azt szeretném tudni, a flesheléshez mindent lehet bejelölve hagyni az elemek közül, vagy van amit ki kell venni, gondolok itt arra, hogy valahol olvastam, hogy a preloader.bin-t ki kell hagyni flasheléskor.
    A másik az IMEI nem íródik felül a művelet során? Olvastam olyat, hogy utána nem lehetett kapcsolódni a szolgáltatóhoz mert az IMEI felülíródott (de ebben nem vagyok biztos csak rémlik)
    Nincs sok bajom a tablettel, a fantom érintések is egyre ritkábban jelentkeznek napok múlnak el, hogy nem találkozom vele, de ami zavaró, hogy Facebookon a videók egy idő után nem indulnak el csak homokórázik, és ilyenkor a böngészőben is rendre nem játszik le videókat hibára utalva, nem tudok mást tenni teljesen ujra kell indítani a tabletet, utána megint minden jól és gyorsan működik. Nem tudok rájönni mi telik meg vagy íródik ilyenkor felül... Az ominózus 0324-es firmware van rajta nem sikerült valami jól, de nem jönnek frissítések sem...
    Köszönöm ha segítetek..

Új hozzászólás Aktív témák