- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
Sziasztok!
Mivel az Alldocube ontja a frissítéseket, de nekem egy se jön le egyre jobban bizsereg a tenyerem, hogy Flasheljek egy frisebb verziót de van sok félelmem, mivel még nem csináltam ilyet csak olvastam róla, persze ijesztő dolgokat is. Ezért szeretnék kérdezni néhány dolgot a flasheléssel kapcsolatban, attól aki már a saját Alldocube iPlay 50pro-ját már rendbe rakta.
Először is azt szeretném tudni, a flesheléshez mindent lehet bejelölve hagyni az elemek közül, vagy van amit ki kell venni, gondolok itt arra, hogy valahol olvastam, hogy a preloader.bin-t ki kell hagyni flasheléskor.
A másik az IMEI nem íródik felül a művelet során? Olvastam olyat, hogy utána nem lehetett kapcsolódni a szolgáltatóhoz mert az IMEI felülíródott (de ebben nem vagyok biztos csak rémlik)
Nincs sok bajom a tablettel, a fantom érintések is egyre ritkábban jelentkeznek napok múlnak el, hogy nem találkozom vele, de ami zavaró, hogy Facebookon a videók egy idő után nem indulnak el csak homokórázik, és ilyenkor a böngészőben is rendre nem játszik le videókat hibára utalva, nem tudok mást tenni teljesen ujra kell indítani a tabletet, utána megint minden jól és gyorsan működik. Nem tudok rájönni mi telik meg vagy íródik ilyenkor felül... Az ominózus 0324-es firmware van rajta nem sikerült valami jól, de nem jönnek frissítések sem...
Köszönöm ha segítetek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest