Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
cidalain #88287 üzenetére
Köszi, igen. A lényeg: ha a tartalom, amit nézek sötét (pl minecraft bánya), és én felvilágosítom a kijelzőt (hogy lássak), akkor az azt jelenti, hogy tényleg közel maxon van a kijelző fényereje. Ettől persze a kijelző melegszik (nem nagyon, de érezhetően), és a tablet hajlamos ilyenkor lekorlátozni saját magát, még a nappaliban is (pl. ha rá süt a nap a kijelzőre), elég hamar, percek alatt. Vagyis visszaveszi a fényerőt. Én ezt alapvetően az Alldocube iPlay 40 UNISOC T618 tableton tapasztaltam, de szinte biztos vagyok, hogy ez is ilyen. Összességében ez az egyetlen dolog, ami korlátoz használat közben. Viszont arra a célra, amire a kérdező feltette a kérdést, arra tökéletes, és marad pénz tokra (és ez a lényeg szerintem). Elég sokáig bírja, a saját töltője szerintem használható. Nem volt olyan, hogy a gyereket gátolta volna valamiben...és amúgy engem sem az iplay. Mindkét kínai "kacattal" nagyon elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest