Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
<Adamsky> #87719 üzenetére
Szintén zenész. Ugyanezt a Huaweit váltotta nálam is (3/32GB) ami már nagyon döcögős volt + a saját freebuds pro fülesét hol érzékelte az Ai life, hol nem. Leragadt az android 8 -nál és már frissítéseket sem kap (mondjuk nem is vártam többet tőle).
A lekerekített sarkok nekem sem tetszenek, de nem is különösen zavaróak. Nekem is ilyen tokom van, de nálam sem kapcsolja ki-be a kijelzőt. Szerintem nincs a tabletben hall sensor.
A sebességre nincs panaszom, eleinte azért ez is akadozott itt-ott, de mára már kiindexelte magát. A hangja nekem több mint jó, a Huawei után különösen. Talán még a kamerája is szebb fotókat csinál, de ez engem nem érint.
Egyszóval valóban nagyon jó ár/érték arányú tablet a Realme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest