- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Magicrat tag Sziasztok! Kezdő egyetemista fiamnak keresnék főleg jegyzetelésre eszközt. Ezért alapkövetelmény, hogy tudja/legyen hozzá toll! Mivel nem találtam céleszközt mint pl. olvasásra e-book, gondoltam bekérdezek ide. 
 Kicsit már keresgéltem, de valahogy a toll funkcióra nem lehet sem az árukeresőn, sem a néhány weboldalon rászűrni, ahol próbáltam. Sajnos borzasztó áron találtam csak a samsung tab S7-et. Annyit biztos nem adunk érte...■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb? 
 mindegy, gondolom már inkább a 10 az általános
 ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
 megbízható használt is lehet
 ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
 MO vagy jöhet külföldről is, de jó lenne EU-n belül maradni a járulékos költségek miatt.
 ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
 jegyzetelés, táblázatok, diagramok, képletek főleg (villamosmérnöki cuccok, fogalmam sincs ) )
 ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
 Minél olcsóbb, annál jobb Viccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve... Viccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve...Köszi 
 Magicrat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 ) Viccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve...
 Viccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve... Dr.NX
 Dr.NX