- Házimozi haladó szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Köszi a gyors reakciókat!
Sajnos ezek többek, mint ami a keret, marad az offline füzet egyenlőre.
-
Magicrat
tag
válasz
kovacs65 #86185 üzenetére
Uhh, igen, tényleg jónak tűnik, bár az ára kissé magas.
#86191Somatom
Milyen paramétert keressek, hogy kiderüljön egy androidos tabletről, hogy tollképes-e?
Mert pl. a samunál is mintha titkolnák ezt, legalábbis nem igazán reklámozzák, rákeresni is csak úgy tudok, ha egyenként megnézem - és nem csak a specifikációt, mert néhol ott sincs benne.Szóval mit keressek, hogy megtaláljam?
Vagy ha tudjátok, hogy melyik Huawei, Lenovonak, Xiaomi stb. tudja, az is jóKöszi
Mr -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kezdő egyetemista fiamnak keresnék főleg jegyzetelésre eszközt. Ezért alapkövetelmény, hogy tudja/legyen hozzá toll!
Mivel nem találtam céleszközt mint pl. olvasásra e-book, gondoltam bekérdezek ide.
Kicsit már keresgéltem, de valahogy a toll funkcióra nem lehet sem az árukeresőn, sem a néhány weboldalon rászűrni, ahol próbáltam. Sajnos borzasztó áron találtam csak a samsung tab S7-et. Annyit biztos nem adunk érte...■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
mindegy, gondolom már inkább a 10 az általános
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
megbízható használt is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
MO vagy jöhet külföldről is, de jó lenne EU-n belül maradni a járulékos költségek miatt.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
jegyzetelés, táblázatok, diagramok, képletek főleg (villamosmérnöki cuccok, fogalmam sincs)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Minél olcsóbb, annál jobbViccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve...
Köszi
Magicrat -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Anyámnak keresnék tabot 20e körül, főleg itthonról. Miután szűkítgettem az árukeresőn a rengeteg közül, és itt is rákerestem, többen ajánlottátok (másoknak) a ConCorde Rayt.
Viszont se tesztet, se semmit nem találtam róla. Én így ránézésre kivetnivalót nem találtam - ennyiért.
Anyám csak a pictoverb alkalmazást használja majd, szóval semmi nem kell, csak googleplay, meg nagyjából tartsa a wifit.
Szóval kinek van ilyenje, ki fogott már a kezébe, próbálta ki stb?
Köszi a válaszokat
ÜdvMagicrat
ui.: Ha van alternatíva, amit jobban ajánlotok, vagy hogy miért ne ezt vegyük, megköszönöm azt is!update: találtam saját topikját, 3 hsz van benne, most olvasom
update2: annyira nem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest