Hirdetés
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nagyon bejött, imádjuk. Én olvasok és netezek, a párom youtubeozik és filmet néz rajta.
Nem tudom mivel adna többet ha fürgébb processzor lenne benne, nagyon jól használható cucc. Volt kisebb tabletem (8") és ipadem is, egyiket sem volt ennyire kényelmes használni.Tisztelem a véleményed, de azért a többieknek jó szívvel ajánlani tudom. Lehet hogy nem ez a legjobb gép papíron, talán nem is kell annak lenni, de tényleg egy nagyon jól használható cucc.
És sokkal kényelmesebb fogni mint egy sima lapos csupakijelző cuccot.Keresőnek: Lenovo Smart Tab 10" 4 / 64 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tudományos Pandémia Klub
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chrome
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- RedMagic Astra
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő