Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williamgrant
nagyúr
Nekem nagyon bejött, imádjuk. Én olvasok és netezek, a párom youtubeozik és filmet néz rajta.
Nem tudom mivel adna többet ha fürgébb processzor lenne benne, nagyon jól használható cucc. Volt kisebb tabletem (8") és ipadem is, egyiket sem volt ennyire kényelmes használni.Tisztelem a véleményed, de azért a többieknek jó szívvel ajánlani tudom. Lehet hogy nem ez a legjobb gép papíron, talán nem is kell annak lenni, de tényleg egy nagyon jól használható cucc.
És sokkal kényelmesebb fogni mint egy sima lapos csupakijelző cuccot.Keresőnek: Lenovo Smart Tab 10" 4 / 64 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest