-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
válasz
Somatom #83476 üzenetére
Nem tudok szakmailag hozzászólni azokhoz, amiket írtál.
Az átjött, hogy a csúcsgépeket nem erre a lapra alapozzák, de nyilván itt most a cél az lenne, hogy nem egy brutál eszközt keres az ember, hanem egy teljesen általános felhasználásra valót, amivel kapcsolatban csak azért lenne szükség "erőre", hogy az alaprendszer ne laggoljon, lehessen olvasgatni, böngészni, filmezni akadás nélkül úgy, hogy kijöjjön ez 40.000 jó magyar forintból (vagy közel ehhez). Már többeknél láttam ezt az igényt. Ha jól sejtem, az a SOC-cal szerelt eszköz, amit te vennél, nem jön ki ennyi pénzből.
Egy-két videót láttam róla, ott dinamikusnak tűnt, az érdekelne, hogy tartós használat után mi vele a tapasztalat és hol van az a határ, ahol már kevés az eszköz teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest