-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
válasz
Somatom #83476 üzenetére
Nem tudok szakmailag hozzászólni azokhoz, amiket írtál.
Az átjött, hogy a csúcsgépeket nem erre a lapra alapozzák, de nyilván itt most a cél az lenne, hogy nem egy brutál eszközt keres az ember, hanem egy teljesen általános felhasználásra valót, amivel kapcsolatban csak azért lenne szükség "erőre", hogy az alaprendszer ne laggoljon, lehessen olvasgatni, böngészni, filmezni akadás nélkül úgy, hogy kijöjjön ez 40.000 jó magyar forintból (vagy közel ehhez). Már többeknél láttam ezt az igényt. Ha jól sejtem, az a SOC-cal szerelt eszköz, amit te vennél, nem jön ki ennyi pénzből.
Egy-két videót láttam róla, ott dinamikusnak tűnt, az érdekelne, hogy tartós használat után mi vele a tapasztalat és hol van az a határ, ahol már kevés az eszköz teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest