Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Nekem 100, én az ilyet még elfogadom, én nem jelentem. Mindenki másképp érzi.
Ha valaki új terméket keres, elmondom mit kaphat a pénzéért, kap boltlinket, vagy árulereső linket. Rohadtul reklám, de egy fityinget nem kapok xyz cégtől, de nem tehetek róla hogy most épp ott a legolcsóbb az a tablet, amit a kérdező venne. Az ő érdekeit nézem, ezért segítek. (Mint ahogy a műszaki tartalom javaslásával is)
Ugyanez, ha valaki használtat keres. Akkor miért ne mondhatnám, hogy láttam az aprón két érdekes ajánlatot, vagy a jófogáson van egy éppen fehérváron, stb. Link nélkül. Odamegy, megnézi.
De persze ha beleírja nagybetűkkel az aláírásába, akkor minden kommentnél látszik, szakmai topicban is, és egyből legális a szabályzat szerint is, mert oda gond nélkül mehet hirdetés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ulefone Armor 33 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX