Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarsrac
csendes tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni, mert szeretnék venni egy tabletet, de annyira sokféle van, hogy nem tudom milyet érdemes. Ha tudnátok válaszolni a kérdéseimre nagyon sokat segítenétek vele:
1. A tabletekben csak microsimmel lehet telefonálni, vagy ha van egy előfizetésem, pl. vodás, akkor átrakva a sim kártyát tudom használni azt a tabletben is?
2. Amit mindenképpen szeretnék egy tabletben: gps,wifi,3g,usb csatlakozás, flash teljeskörű támogatása, lehessen vele telózni és.. android 3.0 honeycomb? Valahol azt olvastam, hogy ez az első tényleg táblagépekre fejlesztett rendszer. Mennyire fontos ez?
3. Milyen készülékeket tudnátok ajánlani? Nekem ami fontos, hogy gyors legyen, kapacitív kijelző + az előbb felsorolt dolgok. Olcsóbb kategória is érdekelne és a nagyok is.Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest