Hirdetés
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarsrac
csendes tag
Sziasztok,
szeretném a segítségeteket kérni, mert szeretnék venni egy tabletet, de annyira sokféle van, hogy nem tudom milyet érdemes. Ha tudnátok válaszolni a kérdéseimre nagyon sokat segítenétek vele:
1. A tabletekben csak microsimmel lehet telefonálni, vagy ha van egy előfizetésem, pl. vodás, akkor átrakva a sim kártyát tudom használni azt a tabletben is?
2. Amit mindenképpen szeretnék egy tabletben: gps,wifi,3g,usb csatlakozás, flash teljeskörű támogatása, lehessen vele telózni és.. android 3.0 honeycomb? Valahol azt olvastam, hogy ez az első tényleg táblagépekre fejlesztett rendszer. Mennyire fontos ez?
3. Milyen készülékeket tudnátok ajánlani? Nekem ami fontos, hogy gyors legyen, kapacitív kijelző + az előbb felsorolt dolgok. Olcsóbb kategória is érdekelne és a nagyok is.Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX