-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Köszi a válaszokat! Igen, garis bőven, 1 hetes a készülék kb - vagyis azóta van nálam, azóta használom.
Furcsa, hogy a sípolás is a fényerősséghez kötődik, és azon belül is főleg az alacsony fényerősséghez. És ez a villódzás szintén.
Ami még feltűnt, hogy néha a Youtube videókat úgy kezdi el lejátszani, hogy a hang megy a kép meg lemarad, aztán behozza magát a kép, aztán megint lemarad. Ilyenkor újra el kell indítsam az adott videót, hogy ez megszűnjön.
Nagyjából az általam használt 10 appot tettem fel. Játék egyáltalán nem is ment rajta, tehát nincs terhelve sem.
Nagy kedvem nincs visszavinni, mert Murphy törvénye, hogy ott majd a nagy zajban nem fogják hallani a sipolást és a fényerő sem fogja "produkálni" magát. De ugyanakkor meg magától gondolom nem fog megjavulni - a gyári beállítást megpróbálom, köszi a tippet!
Ebben a 8-as kateriában nem találtam ár-érték arányban jobbat ennél, így szerintem becserélném ugyanerre. Csak félek tőle, hogy beveszik, eltelik majd pár hét, mire jön eredmény, hogy mi a gond vele, javítják, stb. Megint nem lesz táblagépem hetekig - ahogy a Medion készülékkel is jártam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VR topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air - 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest