- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Köszi a válaszokat! Igen, garis bőven, 1 hetes a készülék kb - vagyis azóta van nálam, azóta használom.
Furcsa, hogy a sípolás is a fényerősséghez kötődik, és azon belül is főleg az alacsony fényerősséghez. És ez a villódzás szintén.
Ami még feltűnt, hogy néha a Youtube videókat úgy kezdi el lejátszani, hogy a hang megy a kép meg lemarad, aztán behozza magát a kép, aztán megint lemarad. Ilyenkor újra el kell indítsam az adott videót, hogy ez megszűnjön.
Nagyjából az általam használt 10 appot tettem fel. Játék egyáltalán nem is ment rajta, tehát nincs terhelve sem.
Nagy kedvem nincs visszavinni, mert Murphy törvénye, hogy ott majd a nagy zajban nem fogják hallani a sipolást és a fényerő sem fogja "produkálni" magát. De ugyanakkor meg magától gondolom nem fog megjavulni - a gyári beállítást megpróbálom, köszi a tippet!
Ebben a 8-as kateriában nem találtam ár-érték arányban jobbat ennél, így szerintem becserélném ugyanerre. Csak félek tőle, hogy beveszik, eltelik majd pár hét, mire jön eredmény, hogy mi a gond vele, javítják, stb. Megint nem lesz táblagépem hetekig - ahogy a Medion készülékkel is jártam

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX