- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok
Pár napja vásároltam A8 2019 8,0" tabletet,
Azt hittem nem lesz szükségem nagyobb teljesítményre mert az androidra optimalizált webes appokban nem lesz probléma, de úgy tűnik egy lehelletnyit mégis be-be akad gyorsabb klikkelgetéseknél, és zavaró hogy nem tudom ráböktem-e és gondolkozik vagy a gyors klikkelés miatt a második klikkelést még nem érzékelte.Szóval ezt szeretném cserélni egy picit erősebbre.
Itt mot gondban vagyok. Találtam antutu adatbázist és elvileg az én tab-om 107k pontot ért el amiben egyébként nem is vagyok biztos, h igaz mivel a leírásban 3gb ram-ot adnak neki. [link]Nekem pedig olyan teljesítmény lista lenne jó ahol a single-core eredmények vannak.
T290-re geekbench-en pl nincs adat. [link][link] Ez a Mediapad T5 10, pl single coreban erősebb, mint a t290?
antutu adatbázis szerint gynegébb [link]Kb 100e-ig nem is találtam olyat ami érdemben erősebb lenne, 120e-ért van [link] Tab S5e, de erről sem találtam adatot single core teljesítményről, viszont antutu-n 150k pontot ír.
Tipp, esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest