- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Danecay #80387 üzenetére
A barátom kislánya még most is egy 3 éves Lenovo 710F-t használ és elvan vele. Filmet lejátszani, pár egyszerűbb játék, ami egy kisgyereknek kell, de tanulás, matek, angolozik is rajta, meg egy csomó oktató játékkal játszik. Tegnap éppen ott jártam és mutatta, hogy programozni tanul a MIT gyerekeknek szánt oktató rendszerével. Mondtam is havernak, hogy igaz lány, de ha fogékony lesz a programozás iránt, akkor élete legjobb befektetése volt ez az olcsó tablet.
Nyilván ha elkezdjük a számháborút, hogy semmire nem jó, mert gyenge és még a fortnite se fut rajta akkor hát ez így is van, de én látom, hogy ki se lehet venni a kisgyerek kezéből.
Van vele probléma, mert hamar betelik és akkor le kell valamit törölni a következő telepítéskor, de már maga megoldja, amit megunt letörli és kész. Kapott hozzá Aliról egy csajos tokot, ami masszívan védi is (kellett is mert párszor már leesett).
Én kisgyereknek simán elégnek éreznék egy essential 7-est. Pár évig elvan vele, tartalom fogyasztással meg oktató játékokakkal, egyszerűbb játékokkal. Persze ha kemény játékost akar a gyerekből valaki faragni, akkor oda az ilyenek kevesek.
Aprón is hirdet valaki egy új 7304F-t, 20e, hozzá aliról egy jó csajos tokot ami kitámasztónak is jó (hagyni kell hogy ő válassza ki) meg egy olcsó sd kártyát bele és kész. Szerintem amire egy gyerek használja elég, ha nem kemény játékos lesz. Egyébként boltban is jó áron szoktak menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest