- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Baltazár123 #80393 üzenetére
Tavaszig egy 7" LG tabbal simán elvoltam Snapi 400 és 1 GB ram.
Most nem vennék 1 GB ramos gépet, mert alig olcsóbb, mint azok, amikben több van, viszont ha valakinek kéznél van ilyen, annak nem kell kidobnia, gyerkőcnek még jó lehet. Tegyük hozzá, hogy ezekből is vannak hulladékok, amik nem futnak tökéletesen, de az ismertebb márkák ilyen alap gépei azért használhatók.
Ha a gyerekeim nem lennének még túl kicsik, akkor megkapták volna az LG-t, de mivel azok, ezért eladtam. De ezzel is jól jártak, mert nyilván 2-3 év múlva megkapják a mostani Mi Pad 4-emet.Nagyjából úgy gondolom egyébként hogy egy gyerek normálisan kb 6 éves korától fog tudni normálisan használni egy tabletet/okostelefont úgy, hogy tudjon tanulni is belőle. Kisebbeknek nem adnék, mert vagy játszás lesz vele nonstop, vagy mesenézés nonstop, aminek meg nincs értelme.
-
Danecay
addikt
válasz
Köszönöm a részletes választ. 7" colnál már kezd összemosódni a határ a tablet és a telefon között és 1GB memóriával szerelt készüléket semmiesetre sem szeretnék venni. Akkor inkább veszek egy pl. Redmi Note telefont, pl. az én Note 6 Pro-m 6,26"-s, 3/32 Snapdrgon procival, jó aksival, így még egy komolyabb játék sem jelent problémát és még tisztességes fényképet is lehet vele csinálni, van szoftvertámogatás és üvegfóliát is tudok hozzá venni bármikor. Gondolom az utóbbi kettő a Lenovo-ra is igaz.
Ahogy nézegettem ez a Teclast P80 Pro Tablet 3GB + 32GB lenne talán a legjobb választás ár/tudás tekintetében. Ami némileg elbizonytalanít az az, hogy ugyanilyen néven fut 16GB ROM-al szerelt példány is. OK a 32-es mellé oda is van írva a 32, de azt viszont nem értem, hogy a 32-es a leírás alapján 1920 x 1200 felbontású, míg a 16-os csak 1280 x 800. Elírás lenne, de akkor melyik az igaz, vagy valóban ebben is eltérne a két modell? -
Somatom
veterán
válasz
+1
Meglepően jól elboldogulok a céges Huawei T1 10 LTE -vel, pedig "őskövület" (Snapi 410, 1/8, KitKat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest