Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
Trk.Adam87 #78484 üzenetére
Nálunk konyhában van állandó töltőn. Egyszer elvittem egy órára megmutatni, akkor merült 2 %-ot. Szóval ez nem igazán releváns. Lassan többet használjuk, mint a laptopot. Mágneses tokot érdemes venni rá. Ebayon 8-10 dollár körül mozog. Elég passzentos, erős a mágnes is. Bluetooth egérrel és tollal(sima gumifejű stylus) használjuk. Ha sikerül összehozni az usb-s nyomtatást vele, akkor szerintem a mostani laptopomat kiváltom majd egy M5-ös verzióval.
A desktop mód fut ezen a T5-ön? Mert nem találom, csak az M5-nél láttam, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest