Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
David44112
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok,még az oldalon ezért lenne pár kérdésem! Kérlek titeket, hogy nézzétek el nekem, ha olyat kérdezek ami már volt korábban vagy ami fent van az oldalon!
Most érkeztem el odáig,hogy venni szeretnék egy laptopot vagy egy table PC-t.
El is gondolkodtam ezen és az egyik kérdésem az lenne,hogy ki mennyire ajánlja az ASUS Eee Pad Transformert illetve a Slidert.. melyik érné meg jobban melyik tudna többet?
Láttam a videókat csak véleményeket szeretnék kérni!
A másik kérdésem, pedig az lenne, hogy ezekre lehet-e internetet szerezni úgy,hogy bárhol használhassam, valamint az android felismeri-e rajta pl a hordozható merevlemezt?
Vagy jobban megéri egy laptop?
A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: David4411
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX