Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Üdv topiklakók!
Jöttem szürkeállományt zsibbasztani. Viszonylag kezdő vagyok tabletben/androidban ki kéne okosítani.
Amire kellene:
Elsősorban a tennivalóim rendszerezése. Már listám van a listáimról, 30-40 emlékeztető cetlivel járok. Gáz lesz, ha lekerül rólam a dzseki.
Másik: határidőnapló elhagyása. Naptár, tennivalók, stb. Meg jegyzetelés.Játék, multimédia szinte egyáltalán nem érdekel, max videó rögzítés.
Fontos lenne még a gps navigáció.Keresnék ehhez gépet. NÉztem a médiában, nyomikodtam őket. Amire rájöttem, hogy az 1 giga ram elég.
Kell a gépbe viszont wifi, meg bluetooth. meg g szenzor és gps.
Ilyen 30 K-ig néznék, plusz kicsi.2 gépet találtam eddig:
lenovo, és huawei.
Gőzöm sincs milyenek.Meg app is kéne rá. office-ből fogalmam sincs. Jó lenne ingyenes, mint a libre, de nem olyan lassú.
Naptárnak az acalendart néztem, elég jó. Ebben lehet részletesen tennivalót beállítani?Meg kiegészítő kellhet hozzá? Pl: bőrtok, hogy nem koszolódjon, meg avlami a kijelzőre, hogy ne karcoljam szét 3 hónap alatt.
Szóval sok kérdésem lenne.
Jah android 4 vagy 5? Ezeket támogatják? Lehet őket frissíteni vagy valami, mint desktop os esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest