- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Üdv topiklakók!

Jöttem szürkeállományt zsibbasztani. Viszonylag kezdő vagyok tabletben/androidban ki kéne okosítani.
Amire kellene:
Elsősorban a tennivalóim rendszerezése. Már listám van a listáimról, 30-40 emlékeztető cetlivel járok. Gáz lesz, ha lekerül rólam a dzseki.
Másik: határidőnapló elhagyása. Naptár, tennivalók, stb. Meg jegyzetelés.Játék, multimédia szinte egyáltalán nem érdekel, max videó rögzítés.
Fontos lenne még a gps navigáció.Keresnék ehhez gépet. NÉztem a médiában, nyomikodtam őket. Amire rájöttem, hogy az 1 giga ram elég.
Kell a gépbe viszont wifi, meg bluetooth. meg g szenzor és gps.
Ilyen 30 K-ig néznék, plusz kicsi.2 gépet találtam eddig:
lenovo, és huawei.
Gőzöm sincs milyenek.Meg app is kéne rá. office-ből fogalmam sincs. Jó lenne ingyenes, mint a libre, de nem olyan lassú.
Naptárnak az acalendart néztem, elég jó. Ebben lehet részletesen tennivalót beállítani?Meg kiegészítő kellhet hozzá? Pl: bőrtok, hogy nem koszolódjon, meg avlami a kijelzőre, hogy ne karcoljam szét 3 hónap alatt.
Szóval sok kérdésem lenne.

Jah android 4 vagy 5? Ezeket támogatják? Lehet őket frissíteni vagy valami, mint desktop os esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX