- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABee
tag
Üdv Szakik!
Tabletvásárláshoz kérném a segítségeteket:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? min 7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) A feleségem levezőre jár és pdfben kapják. Azt néztük hogy horror összeg lenne kinyomtatni mindet ezért: Első sorban ahhoz kellene a tab hogy ezeket tudja nézni órán és jegyzetelhessen rájuk vagy tabon oldhassa meg a feladatokat. Fontos lenne a jó aksi idő. kb 7.5 óra kellene. pdf nézegetés mellett
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? max. 35eElső sorban ezeket néztem:
Huawei MediaPad T1 7.0 8GB
Samsung T113 Galaxy Tab 3 7.0 Lite VE 8GB
Lenovo IdeaTab A7-10 8GB
Prestigio MultiPad 8.0 ULTRA DUO PMP5880DVan valakinek bármelyikkel tapasztalata? Az utolsó a leg érdekesebb a 6000 mAh aksi miatt de a márka termékeiről hallottam már rosszat.
Ha tudtok ezeknél jobbat teljesítményben és főleg aksi időben ne tartsátok magatokban!Köszi!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
teclast x98 air III mennyire ajanlott?
udv
b. -
emeri
csendes tag
válasz
intelMMX #66183 üzenetére
IntelMMX köszönöm szépen neked is a segítséget, megpróbálom.
az a gond, hogy még a win10 sem ismeri meg ha rádugom a tabit.... ez most nem több egy pár dekás elektronikai hulladéknál...
ez az SD-kártyás Phoenix dolgot még kipróbálom ha nem megy akkor go to szervíz....... aztán remélem a legjobbakat.
még1x nagyon köszönöm a tippet
-
csendes
addikt
válasz
Alien13 #66163 üzenetére
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a termék nyilvánvalóan hamis, a műszaki specifikációnak a töredékét sem tudja. Ha a NAV-nál kiszúrják, hogy hamis, akkor lefoglalják, vagyis el sem jut a vásárlóhoz. Persze az aliexpress is védelmet nyújt a vevőknek, de ezek a csalók a tapasztalatlan vásárlókra utaznak, akik ezzel sincsenek tisztában.
Kínai webshopból márkás, nem kínai áru (ruha, óra, műszaki cikk, stb.) egyébként általában vagy hamis, vagy drágább mint a hivatalos magyar forgalmazóknál, és a kettő együtt is előfordul. -
Hali1975
tag
Sziasztok
Ide is felteszem ,hatha :-)
[link]
koszi -
-
cidalain
veterán
válasz
Blaise #66181 üzenetére
Jobb itthon biztos nem lesz, max ugyanolyan ennyi penzert.
Azert ez a samu is mar vagy 2 eves cucc. Az 1,5 giga ram marketing, kb annyira hasznalhato mint egy jol optimalizalt rendszer alatt az 1 gb. Szoval ne ez legyen a fo szempont. A 30k kategoriatol a samsung markanevnyivel kerul tobbe.
Meg lehet venni 40-ert, de szvsz ugyanezt kapod 30-ert is nem samsungba.
Edigitalnal neha van refurbished Nexus 7 2013 35k kornyeken. Na az nagyon jo vetel lenne 2 GB ram van benne, hatranya hogy nem bovitheto microsd-vel, de ahogy irtad mire hasznalnak, ez nem befolyasolna.
Mas 2 GB ramos 60 folott van itthon. Nem divat.(#66184) Alien13
Csak kinai johet szoba szerintem ilyen kemeny feltetelekkel: Teclast, Chuwi, Onda modelleket nezegess, inkabb a dual OS-t erdemes venni, ha mar egyszer...
Bar az a kijelzofelbontas tul magas kovetelmeny lesz... FullHd-vel millio lehetoseged lesz, ezzel mar majdhogynem semmi. -
Alien13
tag
Vissza a rajtkőhöz...
Szakértő segítséget szeretnék kérni.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? ÚJ
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? MINDKETTŐ
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Böngészés, videók, filmek, olvasás, csetelés, ilyesmi.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Max. 60-70 ezer Ft, de azért már mosson, főzzön, és néha ki is vasalhatExtrák: 2560x1600 kijelző (csak ez jön szóba)
Magok száma: jó lenne nyolc, de lehet 4 is.
Memória: Min. 32 GB, vagy 16, de 64-gyel bővíthető.
Wi-Fi.Előre is
-
intelMMX
senior tag
Üdv!
Van egy Alcor D714i vágódeszkám, amiben szétment az kijelző.
Neten olcsón kerestem egyet, viszont az nem IPS és a száma is eltérő.
(Az eredeti E231732 73002017082D, amit vennék bele, az pedig E242868 7300101462)
Elképzelhető, hogy működne vele, vagy inkább a maradékot dobjam rá a tűzre és járjak a tűz körül esőtáncot? -
Blaise
veterán
Sziasztok!
Behalt a tavaly karácsonyi sláger teszkós Op3n Dott tablet, amit a szüleimnek vettem. Alapvető dolgokra használták (böngészés, időjárás nézése, hírolvasás ilyesmi)
Valószínűleg visszaadják majd a vételárat (15 ezer Ft), de ezzel nemsokra megyek, mert ennyiből nem tudok hasonló gépet venni helyette, így feljebb lépnék. Értelmes áron (max 40-50ezer Ft) egyelőre csak a Samsung Galaxy Tab 4 7.0 modellt látom, amit most akciósan 40 ezer körül szórnak, de elég régi droid van rajta.
Tudtok ajánlani ebben az árkategóriában jobbat? 1,5-2GB RAM és minél frissebb droid verzió nem hátrány...
Köszi
-
emeri
csendes tag
válasz
Gyula-katona #66177 üzenetére
egy gyenge pillanatomban úgy gondoltam, hogy ezzel majd de jól járok:
http://www.needrom.com/download/beex-s1-rooted-firmware-upgrade/
hogy csaptam volna magam arcon mikor ennek nekiálltam
természetesen hibával behalt az egész........... -
cidalain
veterán
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
- Nem tudom mi férhet bele. Ahogy látom 7-8".
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
- Használt is tökéletes lenne.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
- Inkább itthon, per pillanat.
- Online stream nézés, youtube, twitch, esetleg ha valami más is van akkor az is, de a fő ez a kettő.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
- 20k alatt, biztos bele fér így a feltételekkel.Nagyon köszönöm
-
lumosnina
tag
válasz
Gyula-katona #66174 üzenetére
Koszonom nem erdekel!
-
emeri
csendes tag
üdvözlet...
sajnos sikerült téglát csinálmom BEEX S1 4GB -ból
nem lehet bekapcsolni, recovery mode sem jön be, totál halott a kütyü.
tudtok valami megoldást? esetleg egy formázott microSD-re rárakni valami fájlt?ha létezik ilyen valaki lenne oly könyörületes, hogy feltölti nekem és ad hozzá egy linket
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Tablet vasarlas elott allok es szeretnem a tanacsotokat kerni. Korabban egy Cube U65GT-t hasznaltam amit oda adtam anyumnak es most helyette keresem a melto utodot.
Fontos szempont, hogy gyors legyen, ne kelljen varni amig a programok betoltenek.Jatekra (asphalt 8, shadow fight) sok olvasasra, YT, bongeszes.
Kijelzo: 9.7" a preferalt, de a 8" meg talan megfelelo
Ram: 2gb minimum
Rom: min 16gb bovitheto sd-vel, vagy 64gb ha nem bovitheto
Felbontas: minel szebb es nagyobb, nagy betekintesi szoggel
Kamera: elolapi 4-5mpx, hatlapi minel nagyobb, vaku is jo ha van
Cpu: minel ujabb es erosebb
Fontos az Antutu teszteredmeny
Ar: £150, ha dragabb es valoban lenyugoz, tobbet is szanok ra.En Xiaomi fan vagyok, telom is csak toluk van jo par eve. Szemezek a MiPad2-vel, de nem bovitheto sajnos.
A merete epp elmegy, atto kisebb nem johet szoba.
Nyitott vagyok minden megbizhato markara, szeriara, hosszu tavra tervezek venni.
ASAP!Koszonom a segitseget!
-
Dromi
tag
Sziasztok!
Családtagnak keresek tabletet, csak megnézem mit érdemes venni.
Összefoglalót elolvastam:
- minimális méret 10";
- vásárlás itthon lesz-számlával;
- keret: 60-100 ezer, +10 max;
- új kiszülék;Mire lesz felhasnálva: elsősorban nagy felbontású képekben nagyításra, kép alapján festés. kép készítésre, (ezért fontos, hogy legalább 10" legyen), netezésre, a többi meg használat során eldöl. A kijelző felbontása az nem tudom ebben az esetben mennyire számít. Segítséget kösz.
-
jopika
tag
Üdv bocs ha nem ide való a kèrdès vagy ha van erre topok akkor irányítsatok át köszönöm.
A gondom az hogy van a lányomnak egy navking tabja de csak az android feliratig jön be. Azóta egyszer magátol felèbredt de lemerült ès megint hulla. Mit tudok vele kezdeni? Költeni nem akarok rá mert nem èrnè meg. Köszönöm az ötleteket jó hètvègèt. -
zeeland66
tag
Uraim erre kaphatnék választ?[link]
Annyiban módosítanám, hogy a 7-8 colos kategóriában is kérdezném a legjobbat 60E Ft-ig bezárólagköszönöm szépen
-
Alien13
tag
válasz
fridaycs #66166 üzenetére
Köszönöm!
Nem zavart volna, ha koppincs, az viszont igen, ha véletlenül nem tudja a kijelző a 2560x1600-as felbontást, mert csak az jöhet szóba. Sajnos máshol is olvastam, hogy nem igazán megbízhatóak ezek a kereskedők, és leírnak fűt-fát. Így nem kockáztatok, keresek a "régi" Samsungból - T 320-as, vagy T520-as -, ami biztos. Az ebayen találtam is, britből jönne, kifizethető összegért, vám sincs rá, már csak azon izgulok, hogy tényleg legyen az illetőnek, bár több mint tíz darabot ír készletnek. Három hónap garanciás.
(Beleszerettem a tab 8 4-be, de mire összejött a pénz rá, eltűnt a magyar boltokból, sehol sincs, még a Samsung sem tudott segíteni, kint meg horror áron adják.)
Ha nincs, akkor valszeg egy Teclast x98 air lesz... -
fridaycs
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek (lány) keresek tabletet:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7 vagy 8"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthonról
youtube, net, játék (van egy kisfia)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül
60eKöszönöm a segítséget!
-
cidalain
veterán
-
gibae
csendes tag
Van egy ilyen tabletem:
http://www.lightinthebox.com/hu/allwinner-a33-v140d-10-1-android-4-4-tablet-pc-quad-core-dual-kamera-ram-1g-rom-16gb_p2679056.htmlRemekül működik, gyors, mint a szökkenő szarvas! DE!!
Csak időnként csatlakozik a wifihez. Látja, kiírja a router nevét, kiváló a jel, és a "Hitelesítés" után kiírja: Azonosítási probléma" Mentve WPA védelemmel. Jelszó biztosan jó, mert többször beírtam, és nagy ritkán csatlakozik is, és akkor nem is szakad le.Benn az iskolában sem csatlakozik pl. a WIFI Repetear-hez, csak közvetlen a folyosói wifi routerhez. (Ott se mindig, ugyanezt írja ki!)
Mit tehetnék? Már visszaállítottam gyári állapotra, akkor is csak ez van!
Megköszönném a segítséget! Éva
-
Alien13
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy tabletet. Kínából rendelném, de az zavar, hogy több oldalon megnéztem, és a kijelző felbontása minimum négyféleképpen volt leírva... Sőt találtam olyan oldalt, ahol azt írták, ez a gép nem is létezik.
Samsung T950S
Megköszönnék néhány véleményt, mert napokon belül megvenném...
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Kizárólag nethasználatra és NAS irányításra tab 30k-ig létezik ami használható?
Ha igen melyik? -
VD
őstag
válasz
szatocs1981 #66156 üzenetére
Az.
A játék terheli a procit, ramot, tárhelyet, és nem mellesleg a kijelzőt. Aztán, hogy mennyit bír egy tab az függ a komponenesek minőségétől (mekkor az akkumulátor kapacitása, mennyire zabálja az áramot a CPU stb.) és a programtól. Nem egy játék topikja tele van rinyálva, hogy tűzforró lesz a telefon/tab, meg hogy 30 perc játék után lemerül. -
Goldelf
csendes tag
Edigitalon 24.-ig akciók vannak tablet fronton, csak szólok, hátha valakit érdekel!
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
érdeklödnék, hogy egy ~9,7"-os androidos tabletnek 3D játék mellett nagyjából mennyit bír az akksija?
Van egy teclast x98 air 3g-m, ami tartós játék mellett ~1 óra alatt ~40-50%-ot merül. Normális ez?elöre is köszi
-
cidalain
veterán
válasz
Gyula-katona #66154 üzenetére
Van ahol befolyasolja, van ahol nem. Ehhez a konkret tipus ismeretre kellene. Azert mondtam a szakforumokat, de ezt nem a prohardverre ertem, hanem nemzetkozi forumon korbenezni.
-
Gyula-katona
újonc
válasz
cidalain #66153 üzenetére
A ROM cserével nincs gondom, hálistennek öreg motoros vagyok ebben a témában. A linket azért kérdeztem, mert olyan hangnemben írtad, hogy azt hittem láttad is.
A google-n és a hivatalos oldalon nincs ilyen ROM. Már csak azért is kérdeztem, mert mindig tanulunk valamit. És eddig úgy tudtam, hogy a ROM, bármilyen is, nem befolyásolja a telefon vagy tablet függőségét
Azért köszönöm a választ. -
cidalain
veterán
válasz
Gyula-katona #66152 üzenetére
Ne haragudj, nem vagyok android expert. Nem tudom hogyan kell romot cserelni, sosem csinaltam. Vannak erre szakforumok, ott kellene utananezni.
Ez csak egy milyen androidos tabletet vegyek topic... A te kerdesed ezen joval tulmutat.
Link: Most feltesszuk hogy tudod a google-t megfeleloen hasznalni, es ennek ellenere nem talaltal. Mivel en is csak google-on tudok keresni, ezert akkor nyilvan en sem fogok talalni semmit -
Gyula-katona
újonc
válasz
cidalain #66133 üzenetére
Egy linket tudnál adni? Mert én hiába kerestem, nem találtam.
És igen, a szolgáltató kiüti a gépet, de a vodafone horribilis összeget kér érte.
""...Vodafone:
Szeptember elseje után a határozott időtartamra kötött előfizetői szerződések esetében a határozott időtartam alatt a készülék hálózati zárának feloldását kizárólag az előfizető számhordozása esetében biztosítja. Előfizető a hálózati zár feloldását a számhordozás után, a készülékkedvezmény összegének és a hálózati zár feloldás díjának megfizetése után vagy az átvevő szolgáltató ezen díjak átvállalásáról szóló nyilatkozatának szolgáltatóhoz való kézbesítését követően kérheti.
A szeptember elseje előtt kötött előfizetői szerződések esetében az előfizető a hálózati zár feloldását a hálózati zár feloldásának díjának megfizetése után kérheti. A hálózati zár feloldására akkor van lehetőség, ha az előfizetőnek nincs díjtartozása.
A hálózati zár feloldásának díja:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 FtSIM-lock feloldva...
És egy érdekesség: A Mobilaréna 2009-es cikkének részlete:
A szolgáltatóknál a készülék típusától függetlenül igényelhetjük a kártyafüggetlenítést, a hűségszerződés lejárta után ennek ára a Pannonnál 7.500, a Vodafone-nál 9.375, a T-Mobile-nál pedig nagyságrendileg 10.000 forint — hogy pontosan mennyi, azt nem találtam meg. Ha a hűségnyilatkozat érvényessége mellett akarjuk ezt megtenni, akkor a Pannonnál és a Vodafone-nál ugyanennyit, a T-nél pedig 20.000 forintot kell fizetnünk magáért a szolgáltatásért, plusz vissza kell fizetnünk a készülék vásárlásakor fennálló kedvezményeket — az összeg nagysága elvileg arányosan csökken a vásárlás óta eltelt idő összegével, a 2007-es rendelet legalábbis erre kötelezné a szolgáltatókat, de erre utaló információt csak a T-s ügyfélszolgálat adott. A lényeg, hogy mi otthon nem függetleníthetjük a telefonunkat, sőt, sarki GSM boltba sem vihetjük el, mert az egyrészt azonnali garanciavesztéssel jár, másrészt a BTK 300 §/C szerint törvénybe ütközik, hiszen vétséget követ el, aki adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, így két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával vagy pénzbírsággal büntethető. Ha pedig haszonszerzés céljából teszi mindezt, akkor kárt okoz, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő — jelentős kár esetén ez öt, különösen nagy kárnál nyolc, különösen jelentős kár esetén pedig tíz évre módosulhat. Ugyanakkor a számhordozhatóság szabályiról szóló 46/2004. (III. 18.) Korm. rendelet 5§(11) pontja kötelezővé teszi, hogy függetlenítsék a készüléket, ha a kedvezmények ellenértékét az előfizető kifizette.
Ebből láthatjuk, hogyan változtak az elmúlt években. A többi nagyjából így van ma is, azaz nem változott a "kikódolás" ha nem maga a szolgáltató végzi ma is törvénybe ütköző cselekedet (300. §)...""idézve a :http://telefonkozpont.blog.hu/2012/08/22/simlock oldalról.
Ezért keresek olyan megoldást ami házi jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mesterséges intelligencia topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest