-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rainman05
tag
Sziasztok. Szeretném kicserélni a tabletembe memóriakártyát egy másikra de régi már be van lakva úgy hogy programok is használják.Hogy lehetne úgy kicserélni hogy rendszer ne vegye észre?Van valami program esetleg?
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Szomj4s #65795 üzenetére
Több dolgot is kifelejtettem!
LG
8,3"-os kijelző, 1920x1080 pixel, 16:9
sztereo hangszóró (szerintem ez felesleges)Lenovo
8"-os kijelző, 1920x1200 pixel, 16:10
Én (most) a Lenovo-t venném, amikor volt ilyen LG-m valami miatt nem volt szimpi.
Az üzemidő meg eléggé relatív, közel sem biztos hogy az a teszt, ami miatt vacillálsz mérvadó e téren is.
A GPS esetlegesen navigáció esetén lehet fontos! -
Szomj4s
tag
válasz
Oldman2 #65793 üzenetére
Köszi a gyors választ, kb egyazon áron tudnám beszerezni.
Amire nekem kellene a tab, az filmnézés, böngészés, néha egy kis casual game.
Néztem a teszteket, de valahogy itt az üzemidő terén meglepően teljesít a lenovo...
Nem értem miért
Mivel szükségem sincs a kamerára, a 0,4 mm vastagság pedig elhanyagolható, nem tudom, hogy mibe is kapaszkodjak, mert még GPS se kellTalán az üzemidőbe, és a kijelzőbe lehetne, de az egyik eredménye kétes, a másik pedig majdnem ugyanaz. Véleményetek szerint melyik lehetne a befutó? (gari időben is közel azonos a helyzet)
-
Raruh
tag
Üdv!
Valakinek van esetle harci tapasztalata egy Overmax Quattor 10+ tablettel?
A neten elég keveset olvasni róla, és moddolási leírások szinte nincsenek is ehhez a modellhez.
Sokat próbálkoztam már vele, több kevesebb sikerrel, jelenleg ezeket tudom rajta végrehajtani:
-Custom Recovery telepítése ADB-n keresztül (fontos, mert az eredeti recovery-t sehogy sem lehet vezérelni, ugyanis lehagyták róla a hangerő szabályozó gombot)
-Újraflashelés PhoenixSuit segítségével (ezt elég sűrűn kellett használnom a próbálkozások során)A készülék rootolva van, illetve folyamatosan rootolom újraflashelés után, Kingo Root segítségével.
A fő cél a memória újrapartícionálása lenne, hogy a 6GB egyben szerepeljen belső memóriaként, ne pedig két felé szakítva.
Ha valaki esetleg tudna segíteni, azt megköszönném!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Szomj4s #65792 üzenetére
Nem mondtad, melyiket milyen feltételekkel/áron tudod beszerezni. Ettől eltekintve
Az LG mellett szól:
az eredetileg 2 év garancia,
a GPS,
a képernyőn történő kettős tapicskolásra feléledő Desktop,
nagyobb aksi,A Lenovo mellett szól:
A 8MP-es kamera, ráadásul még vaku is van!
a kisebb súly,
vékonyabb kialakítás,
olcsóbb (volt) -
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Milyen érveket lehet felhozni egy LG g pad 8.3 és milyet egy lenovo tab s8 mellett /egymással szemben?
Nem tudok dönteni, mind a kettő közel ugyanazokkal a külsőségekkel van megáldva, de hol lehet a kutya elásva? -
trafóóó
tag
válasz
Findzs #65789 üzenetére
A Google Play Játékok pont erre jó.
-
Findzs
addikt
át lehet rakni egyik tabletről egy másikra a játékot úgy, hogy ott folytassam ahol abbahagytam?
1 éve játszom egy játékkal de már tabletet kéne cserélnem nem akarom újrakezdeni érthető okokbólköszi
-
Imy
veterán
Milyen tablelet ajánlatok? Nagy részt netezés, közben webrádió hallgatás lenne. Jó lenne, ha gördülékeny, strapabíró, és több évig működő képes lenne... És ha lehet ne kelljen hackelni.
Képernyő felbontás és hoszabb üzemidő lenne a másik fontos szempont.
Minimum 8', de 10' is szóba jöhet. Igazából mindkettő kategóriából kellene egy-egy ötlet.
Árban ne legyen drágább mint 90.000 (8'), és 120.000(10') esetében, de inkább olcsóbb.
(jelenleg apple Ipad Air 2 mini és Ipad Airt nézek, ahhoz képest nézegetek más oprendszerrel) -
Mr.Kr$B
tag
Sziasztok!
Filmnézésre szeretnék újonnan tabletet venni.
Igényeim, hogy filmnézésre megfelelő legyen: jó hangminőség, szép kijelző, nagy kijelző(és az ehhez megfelelő felbontás) -
kem001
tag
Van valakinek tapasztalata Asus ZenPad Z380C-ről? Érdemes beruházni? 2 GB Ram-os Táblagépen gondolkodok, és eléggé tetszik ez a Tablet.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Egy CUBE TALK 9X tableten SP FLASH TOOLS segítségével lecseréltem az EBR fájlokat, hogy több helyem legyen a telepítéshez. A belső memória (telepítési hely) meg is nőtt, de az SDCARD0 nem érhető el , csak a micro SD-t látja. Jó lenne használni a maradékot memóriát is.
A TWRP-ben nem tudom mountolni az internal SD-t
32GB-os a tablet, 8 GB-ra növeltem a telepítései helyet, tehát kellene még maradnia néhány gigának...Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm. -
Mr.C
őstag
válasz
this is life #65780 üzenetére
Üdv! Tudnál egy kicsit segíteni?
max 60e-ért szeretnénk tabletet venni januárban. Külfölrdől rendelnénk (akár pandawill, aliexpress, stb...) és a Teclast márkát néztük ki. annál nagyobb nem kell, igazából ez a "apple féle" dizájn és képernyőarány bejön nagyon. Teclastból nétem az x98 Air III-t és az x98 Plus-t, mert a pro már drága. Nem tudom, menyiket éri meg jobban? Az, hogy 3G képes legyen, nem előny. Gondolkoztam Xiaomi Mi Pad vagy Mi Pad 2-ben is, csak nem sok jót hallottam róluk.
Ami fontos:
-SD kártya bővíthetőség
-Nem kell Dual-OS, mert úgyis belenyúlok a rendszerbe és csak 1-et fog használni a Nő illető (akár windows is lehet)
-vékony, szép kijelzős (női preferenciák)kb ennyi ami most eszembe jut.
Köszönöm a segítséget! -
heaven
tag
Lenne egy teljesen új Android 4.4 tablet és készítettem új gmail e-mail címet.
Az a gond, hogy a Play áruházban nem tudok letölteni semmit, mert azt írja, hogy "Nincsenek eszközei", hibaüzenet:
"Ezzel az e-mail címmel még nem lépett be a Google Play Áruház alkalmazásba (a fehér bevásárlótáska ikon)."Már csináltam egy gyári állapot visszaállítást a tableten és meglévő régi email címmel is próbáltam ugyanezt, de semmit sem tudok letölteni
Mi lehet a gond?
-
válasz
Gabe123 #65770 üzenetére
Ha dualbootos gepet veszel kintrol akkor nem jarsz rosszul, mert ha a droidra nem is lesz frissites, de van egy teljes erteku win a vason, bar szokni kell a mukodeset, nincs annyira tapira finomitva mint a droid , de boven kelleme hasznalni.60000 kornyeken mar 12 colos teclast van cherry traillel, 4/64 full hd .
-
net91
senior tag
Sikerült egy kicsit jobban behatárolni a problémát.
A probléma a wi-fire és a bluetooth-ra van kihatással.
Gyári reset/ illetve recoveryben wipe data reset után van wi-fi és bluetooth, de ha ezt követően kikapcsolom, akkor a következő bekapcsolásnál már se wi-fi, sem bluetoohus nincs. -
net91
senior tag
A tabletemen a recovery módban az android figura új év alkalmából ledőlt pihenni.
A működésben annyi eltérést tapasztaltam, hogy a wifit nem lehet bekapcsolni.
Ha a beállítások menüben manuálisan bekapcsolom a wifit, egy kérdést ad fel:
"Wi-fi bekapcsolás?"És nem reagál semmire, a wifivel kapcsolatos menük nem aktívak, hanem szürkék.
Tudnátok ajánlani egy androidos fórumot, ahol segítséget kapnék?
A tablet egy OV-steelcore 10 III, annak a fóruma hónapok óta halott.
Köszönettel.(szerk: gyári visszaállítás, recoveryben data adatok törlése megvolt)
-
cidalain
veterán
válasz
Gabe123 #65770 üzenetére
A kinaiak annyira nem az en asztalom. Teclast x98 kulonbozo tipusai, Chuwi Hi10 (bar ebbol most csak winest latok), Onda, Pipo jo markaknak szamitanak. Itt a forumon ra is kereshetsz ezekre, lesznek ertelmes javaslatok.
Olyan 50-70 kozott mar fullos 10" koruliek vannak (ami akar 4GB ramot es 64GB hattertarat is jelenthet, FullHD vagy meg jobb felbontasu kijelzovel)
Eppen ezer megfontolando a support hianya, mert ennyiert fele ilyen spacifikaciot kapsz itthon, igaz garival. A veluk egyenerteku 10-esek viszont boven 100 folott vannak itthon... -
kem001
tag
Sziasztok. Táblagép vásárlás előtt állok. Maximálisan 60000 Ft körül. Ami fontos: tudjak rajta játszani, szép kijelzője legyen, és támogatott szoftvere a jövőre nézve. Ki mit ajánlana?
-
törölt tag
válasz
this is life #65772 üzenetére
Hr-t vagyis ? Bocs de nem vagyok hozzáértő a témában...
-
Shingen
addikt
Boldog Új Évet!
-
-
törölt tag
Üdv ! Pár hónapja vettem egy Allview Wi7 android tabletet.. 4.4.4 van rajta gyárilag és most az utóbbi 5 napba hirtelen kikapcsol, pedig tele van az aksija is..... Thermal shutdown meg hasonlót ír ki kb 2-3 per játék után. Mi lehet a gond ? Ugyan azokkal a játékokkal játszok....
-
-
gerrog
aktív tag
hali
jó anyám chrome böngészőből letörölt véletlenül jó pár könyvjelzőt
vissza lehet ezt még szerezni valahogy?
windowsos felületen esetleg? -
cidalain
veterán
válasz
Gabe123 #65765 üzenetére
Asus zenpad S z580 johetne meg szoba, de ez meg dragabb itthon mint az M2.
Sajna ez alatt csak egy-ket tipusba van 2 GB ram, de azok felejtosek (sima zenpad szeriat pl nem dicserik)UK-eseteben viszont felmerulhet nalad az olcso, de bivalyeros kinai csodak beszerzese is? Ennyiert mar 7 nyelven beszelo 10" koruli dual boot tabot kapni 4/64 GB kiepitesben, Intel cherry trail platformon.
-
törölt tag
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ha esetleg valaki tud olyat,h spontán tönkremegy tablet,és valami 5lete lenne:
Nem veszi a töltést,pcre csatlakoztatva is szintén halott.
Törés,szétszedve égés,kábelkimozdulás és semmi nem tapasztalható.Gondolom kuka,csak gondoltam rákérdek hátha vkinek támad 5lete....
?
Köszönöm. -
Retroger
csendes tag
Sziaszok,
Apám tabletet szeretne, az Alcatel pixit nézte a telenornál, de én lebeszélném a szolgáltatótó történő vásárlásról. Alap telefon mellé, okostelefon és laptop helyett használná netezésre, alkalmanként fényképezésre és a kép elküldésére, ritkán navigálásra. Így követelmény a jó kamera esetleg villanóval, gps, és szolgáltatófüggetlen 3G. Ár tekintetében rugalmasak vagyunk, kb 50e-körül keresünk.
Kérlek segítsetek merre keresgéljünk.
Köszi. -
net91
senior tag
válasz
cidalain #65755 üzenetére
Nekem egy Overmax steelcore 10 III. van, azon resetet nem találtam.
Szeretném egy kicsit frissíteni, de félek, hogy nehogy nehezék legyen belőle.
A telefonomra tettem CM-et, ott valamiért a recoveryben mindig lefagyott újraindításnál. Ott nem volt gond, mert kivettem az akkut. De ennél a tabletnél nem tudom, hogy lefagyás esetén működne-e az, amit szaki4 javasolt, valamint így utólag is köszönöm neki a választ. -
net91
senior tag
Ha az androidos tablet lefagy és nem reagál a kapcsolókra, akkor mit lehet vele kezdeni?
A telefonnál ilyenkor kivettem az akkut, de a tableteknél nem tudom kivenni! -
koxminator
senior tag
Én most láttam délelőtt szigetszentmiklósi ósanban Tab S 10.5-öt 110.000 Ft-ért.
Ott volt még kiállítva egy Alcor O819M 45 ezerért, de az a kiállítási utolsó darab, azt pedig nem óhajtottam elhozni.
-
cidalain
veterán
Es tenyleg. Multkor meg mintha lattam volna valahol.
Akkor marad a huawei mediapad m2, vagy asus zenpad s z580.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest