- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Volna egy Galaxy Tab S T-805 amin egy régebbi, talán 6-os Android van. Lehetséges ezt felfrissíteni későbbire? Twitch kellene, hogy fusson rajta rendesen. Telepíteni lehet, meg szegről-végről működik is, de funkciók hiányoznak, pl nem lehet online kapcsolni.
Köszi előre is -
törölt tag
Sziasztok.
Tegnap megjött végre a T805, amit asszonynak vettemSzeretném megkérdezni, hogy megállapítható az valahogyan, hogy mely országban lett elsőként eladva?
Használtan vettem, de úgy, hogy sosem volt használva, ezért valóban gyönyörű állapotban érkezett.
Viszont, nem kaptam mellé töltőt, csak a kábelt, ami egyébként egy 3 részre splittelt USB.
Az eladó azt mondja, hogy NO-ban vette, a reptéren, de nem használta, mert neki nem jön be az android ... hmmm ... akkor minek vette?
Töltőt pedig azért nem küldte, mert EU plug-os. Én az UK-ban élek, tehát ide valóban nem jó, bár kis trükkel azért be lehet dugni
Az IMEI-t leellenőriztem, nem lopott a készülék, most csak meg szeretnék győződni valahogy, az eladó szavahihetőségéről.
2 feedbackja van ebayen, abból az egyik negatív.
Bekapcsolva, a készülék egyből Lollira frissített, nincs dead pixel, sem karc, vagy ilyesmi. BT-n keresztül simán csatlakozott a billentyűzethez is, szóval látszólag jó. A SIM-et viszont még nem próbáltam, erre még kell várnom pár napot.Ti mit ellenőriznétek le, és hogyan, ha használt cuccot vásároltok?
Köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
-
törölt tag
Offba teszem, mert kezdő vagyok a témában, de talán megoldás lehet, hogy ha veszel vmi ütés-, és vízálló tokozást. Vannak olcsóbbak, ezekre nem vennék mérget, hogy vízalatti használatot túlél, inkább, csak "gyerekálló"
De pl EZ egész jónak tűnik - ránézésre.De majd a profik erről sztem többet tudnak
-
törölt tag
Sziasztok
Más országban vásárolt (ebay) SM-T805, használható helyi GSM rendszereken, amennyiben - esetleg - hálózatfüggő?
Ha igen, a függetlenítés megoldható? Nem a módszer érdekel, hanem az, hogy van e? Illetrve, az UK-ban élek, ahol ez teljesen legális.
Amennyiben a kérdés ütközik a PH szabályzatával, kéretik figyelmen kívül hagyni (a függetlenítés részt)Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest