Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kem001
tag
Sziasztok!
Szerintetek várható valami újdonság 2018-ban Android-os Tablet-ek terén, vagy teljesen esélytelen előre megjósolni?
-
kem001
tag
SZiasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a Lenovo Tab4-nél a 4 GB RAM-osnál mi a különbség itt?
-
kem001
tag
Sziasztok.
Osztottam, szoroztam, és 3 Tablet maradt a listámon:
Lenovo Tab4 8 Plus ZA2E0033CZ
Huawei MediaPad M3 8.0
Xiaomi MiPad 3 64G
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás, szoftver támogatást tekintve? -
kem001
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt űllok, éstanácsot szeretnék kérni.
Tudom nehéz ügy, de olyat keresek, ami 100000 Ft-os árkategriás, idei, és van esélye arra, hogy kap legalább 1-2 évig szoftver támogatást. Ja és ne legyen nagyobb mint 8'-os a képernyőátmérője, mivel sokat utazom, és nagyobb méret már kényelmetlen nekem.Szerintetek mit érdemes vennem? M3 Lite-t néztem, csak nem kevés oda a 1.4 GHZ meg a 3 GB RAM?
-
kem001
tag
Van valakinek tapasztalata Asus ZenPad Z380C-ről? Érdemes beruházni? 2 GB Ram-os Táblagépen gondolkodok, és eléggé tetszik ez a Tablet.
-
kem001
tag
Sziasztok. Táblagép vásárlás előtt állok. Maximálisan 60000 Ft körül. Ami fontos: tudjak rajta játszani, szép kijelzője legyen, és támogatott szoftvere a jövőre nézve. Ki mit ajánlana?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Docker konténerizálás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest