- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Múltkor ajánlottatok nekem a Lenovo Yoga 2-t. Végül átrágtam a dolgot és egy olcsóbb tablett meppett döntöttem. Wayteq 8x quad lesz, ahogy láttam sokmindenkinek ajánlottátok itt. Az aprók közt 24ért találtam egyet.
Kamionozok és dugóban üléskor, illetve éjszaka autópályán szoktam filmet nézni. (Hidjétek el biztonságosabb éjjel filmezni, mint elaludni és felborulni...) Eddig a telefonom használtam erre, ezt váltja majd ki a tab.
Gondolkodtam a Wayteq autós tartón, de nem vagyok benne biztos, hogy az a legjobb megoldás. Van a műszerfelon egy sík, asztalszerű terület, oda lehetne tenni valami tartóval, állvánnyal. Tudnátok valamilyet ajánlani ami kellően stabil, hogy egy huplin ne boruljon fel, oldalra se tudjon könnyen kicsúszni a tab, stb..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest