- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mxr576
csendes tag
Megvettem a múltkori kérdésemben említett Huawei Mediapad M2. Eddig pár óra használat után nagyon meg vagyok elégedve vele. Gyors és rettentő jó a hangzása illetve a kijelzőjének minősége. Szóval eddig csak ajánlani tudom, de természetesen hosszabb használat után majd írok róla egy bővebb review-t, ha lesz esetleg érdeklődés.
Egyetlen problémába ütköztem eddig. A külső ZTE K3772-Z modemem nem akarta felismerni OTG-n keresztül, viszont USB pendrive-val nem volt probléma. Lollipop 5.1.1 fut rajta, nem tudom ez annak valami korlátozása-e (túlrégi a modemem neki?!) vagy esetleg a Huawei blokkolhatta ezt? Találkozott már valaki ilyennel és van rá valami megoldás?
Rootolni egyelőre még nem szeretném, ameddig meg tudok lenni nélküle... de ha az a megoldás, persze az is érdekel.Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest