Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
BPpeti #62911 üzenetére
Szia!
Én 2-szer tenyereltem bele hibás refurbished cuccba!
Mindkét esetben egy kis trükkös, bosszantó hibája volt. Valószínűleg az előző gazdi a kipróbálási idő alatt visszaküldte pontosan ezen hiba miatt minden komment nélkül, és a tesztsorozat nem mutatta ki. Persze ez csak találgatás...
De lényeg a lényeg, én valószínűleg nem veszek többet ilyet, nem annyival olcsóbb. Szerintem ilyet kizárólag úgy szabad venni, ha van rá kipróbálási idő, és az alatt annyit nyúzod, amennyit csak bírod.(szerk: és hogy statisztikailag is mondjon valamit a 2 hibás darab: összesen 4-szer vettem ilyet életemben, a másik kettő nagyjából rendben volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest