Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peat;) veterán Valami ilyesmit írtam: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés (és ott se teljesen, androidon olyan nincs  )" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtam )" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtamReakciód: "megéri azt a 10-15 ezret a gondtalan működés" kijelentéseddel úgy állítottad be az S7 Slim -et mintha az egy problémáktól/hibáktól mentes gondtalan működést biztosító gép lenne." ez nem több mint egyszerű hergelés az irányomba, egy részlet kiemelése a környezetből, magyarázat fent. Illetve az hogy minek hogy van értelme azt nem te döntöd el, hiszed vagy sem xpad70-en is gondolkodtam, hogy ne kelljen konvertálni a sorozataimat, mert gyenge a gépem. Egyébként 720p és egy avi között még ekkora felbontáson is van különbség, így a kényelem mellett minőségben is lenne egy kis plusz. De 720p-k között is vannak különbségek, lehet te olyannal próbáltad ahol számodra aci és a között nem volt látható a különbség. Ettől függetlenül akit félrevezettem attól elnézést kérek, ameddig (ha lesz egyáltalán valaha) nem lesz tabletem addig nem tanácsolgatok senkinek semmit, mert szemlátomást félreértéseket szül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új pc házak! Kèszleten!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtam
 )" illetve a fórumot is ajánlottam neki ugyanebben a kommentben, illetve később is írtam, hogy az ottani fórumban sokkal hamarabb megtalálhatóak a hibái mint a másikéban. Minden általam leírtat továbbra is tartok, az olvasottak alapján. Nekem nincs egyik sem, ezt is írtam, csak ajánlás volt mivel körülnéztem hogy most lenne-e értelme beleugranom. Ez már magában hordozza alapból a beismerését annak hogy csak tanács nem tapasztalat amit írtam Dr.NX
 Dr.NX