-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Hewkas
csendes tag
Sziasztok!
Szívesen beruháznék egy tabletbe, csak az a helyzet, hogy a témában elég járatlan vagyok, tekintve, hogy még soha nem volt. Első blikkre max 20.000+ 2-3.000 forintot szánnék rá, igazság szerint csak kiegészítésnek kéne a Nokia E7-em mellé, ugyan is már unom, hogy böngészéshez nem mindig elég már a 256 RAM. Netezésen, kívül másra nem igazán használnám, esetleg néha YT, skype vagy játék, bár már a mobilon is csak néha-néha játszok.
Ami nem lényeges specifikáció számomra:
-kamera
-telefon funkciók
-méretekAmi kéne:
- Az érintő kijelző megfelelően érzékelje az utasításokat (anno még 2012-ben anyám kapott egy asszem A-TAB, tab-7 tabletet, ami alig veszi be az instrukciókat... kínszenvedés vele bármit is csinálni, a sudokuzáson kívül.)
-Jó lenne a 8GB belső memóriát tartani
-Ha nem is gyors, de megfelelő sebességű legyen, ne lassuljon be hamar (már ha ez így értelmes)
-Átlag napi 2-4 óra használatot kéne kibírnia.Szó mi szó, a fent megadott árkategórián belül a lehető legerősebb gépet szeretném először is megtalálni.
Hirtelen, főként vásárlói értékelésekre támaszkodva ezeket találtam:
http://tablet-pc.arukereso.hu/alcatel/tab-7-ot-t015-p184326909/#termek-leiras
http://tablet-pc.arukereso.hu/sencor/element-7v3-p162158092/Ez a specifikációi alapján tetszett, bár valószínűleg parasztvakítás csak...:
http://tablet-pc.arukereso.hu/wink/one-p251862069/Csak, hát ahogy látom tabletből is már annyi van mint égen a csillag...
Ugyanakkor nyitott vagyok bármiféle javaslatra, valszeg bármit is írtok nekem újdonság lesz (amennyire járatos vagyok PC-ben, annyira sz@r vagyok kütyük terén)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest