- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
Sziasztok!
Van egy Lazer "márkájú" táblagépem, azt hiszem android 4.2 van rajta gyárilag. ( MY1306P )
Egész jó, ajándékba kaptam, szóval nem is nézném a fogát. Azonban ebben a hónapban szerintem valamelyik frissítéstől teljesen meghal. Közel az összes google alkalmazás elkezd összeomlani folyamatosan - gondolom újra próbál pár indulni. Szerintem valamelyik frissítés lehet a ludas, de nem mindegyiknél kérdezi meg, hogy akarom-e. Annyi leálló folyamat van, hogy az egyetlen ésszerű megoldásnak a ki-bekapcsolás tűnik, de ebből az állapotból már sosem indul el. A gyári "boot" képernyőnél meghal. Értsd órák alatt sem lép tovább. Gyári állapotra vissza tudom tenni, de utána ugyanoda kerülök, mint az elején írni kezdtem.
Van valami ötletetek, hogy miként tudnám újra rendesen használni a gépet? Elvileg garanciális, visszavihetem ezzel? Esetleg tudom frissíteni valahogy a rendszert rajta? Azt hiszem az MS Office-ról is pont egy tized verzióval maradtam le.....
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- PH! Darts
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX