Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
1501N
tag
Sziasztok!
Van egy Lazer "márkájú" táblagépem, azt hiszem android 4.2 van rajta gyárilag. ( MY1306P )
Egész jó, ajándékba kaptam, szóval nem is nézném a fogát. Azonban ebben a hónapban szerintem valamelyik frissítéstől teljesen meghal. Közel az összes google alkalmazás elkezd összeomlani folyamatosan - gondolom újra próbál pár indulni. Szerintem valamelyik frissítés lehet a ludas, de nem mindegyiknél kérdezi meg, hogy akarom-e. Annyi leálló folyamat van, hogy az egyetlen ésszerű megoldásnak a ki-bekapcsolás tűnik, de ebből az állapotból már sosem indul el. A gyári "boot" képernyőnél meghal. Értsd órák alatt sem lép tovább. Gyári állapotra vissza tudom tenni, de utána ugyanoda kerülök, mint az elején írni kezdtem.
Van valami ötletetek, hogy miként tudnám újra rendesen használni a gépet? Elvileg garanciális, visszavihetem ezzel? Esetleg tudom frissíteni valahogy a rendszert rajta? Azt hiszem az MS Office-ról is pont egy tized verzióval maradtam le.....
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest