Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Lehet, hogy a MM szerint a nyugatabbra lakók elég gazdagok hozzá, hogy meg tudják venni akció nélkül.

Én is nagyon készülök, hogy meg kéne venni, de mivel én mobilneteset akarok, az sokkal drágább. Szóval inkább várok az alkalomra.

A Samunak túl nagy a felbontása szerintem. Nem próbáltam, de annyi pixelt mozgatni kell erő és szerintem a Sony felbontása sem rossz egyáltalán. Ja és nem hiszem, hogy meg tudnám szokni, hogy a hardveres vezérlőgombok miatt fekvő állapotban jobb oldalon vannak a gombok, nem forog be alulra.
A Sonynál meg lemondanék a vízállóságról némi érezhető árengedményért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX