Hirdetés
- Computex 2025: éppen csak bemutatkozott a Wooting 60HE v2, dmár ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Computex 2025: érdekesek lettek az Acer hordozható kijelzői
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kátú
őstag
válasz
Badboys #56538 üzenetére
Attól, hogy a Recovery nem jön be még nincs gond, a gond akkor van ha nincs Download mod de az azt is jelenti hogy tégla, de mivel a boot anim megy nem tégla ezáltal ha nincs Reco. attól még kell legyen Download mod és ehez a megfelelő telepítő szoftver kell a gépre hogy lássa a rom ot, itt a hardvernek az ég világon semmi köze semmihez, de szerintem a tab saját topicjában tudnak neked segíteni hogy melyik progi kell a rom telepítéshez, de amég van boot anim addig ne félj nem kuka
-
miska17
tag
Üdv mindenkinek !
A papának kellene egy tab az alábbi elképzelésekkel: gördülékeny gps-modul , jól vegye a műholdakat ; 7 col,IPS kijelző jó láthatósággal,pdf és ebook olvasáshoz. Régebbi modellek is szóba jöhetnek.A legolcsóbb megoldástól indulnánk felfelé az árral. -
Badboys
őstag
Lenne egy kérdésem a gurukhoz. Tegnap du.böngészés közben lefagyott a rendszer és reset után csak a boat animációig jut el tab onnan sehova. Kikapcsolni sem lehet,recoveri sem jön be. Ez egy Hyunday 7 TS tab. Csak kártyárol lehet szotverezni,de az ugye nem jön be. SGS3 hardvere van benne. Próbáltam odinnal,de az sem látja a romot. Lenne valami tipp a javításra vagy kuka? Előre is köszönöm,ha valakinek lenne tipje.
-
ClioRS
őstag
válasz
makoss #56535 üzenetére
Hát ez nehéz kérdés. Mondj egy kocsit, amit mostanában sok a vesznek, mindenre jó és még elfogadható áron van. Ugye nem könnyű?
Kocsit sem úgy vesz az ember, hogy akkor ez jó lesz majd, hanem megnézi mik az igényei. Ugyanez van a tabletnél is. Netezni, olvasgatni nem kell nagyon komoly hardver, legyen szép kijelző, normális akku, aztán kész. Játszani, főleg komolyabb játékokkal meg kell, és azért drágább is azok a gépek.(#56531) gyurkikrisz
Ez egy okos döntésÉs nem is kell sokat, mert a Wayteq 8Q szerintem jó lesz 32ért.
-
kelzsoca
félisten
-
XtremLor
őstag
Udv
Kellene egy kis info wayteq xtab 7q-8q hasznaloktol, hatha tud valaki segiteni!
Milyen uzemidot produlaklnak pl bongeszes, filmnezes kozben? -
tjb007
nagyúr
válasz
szundybence #56527 üzenetére
Attól függ, hogy mit nézünk, és hogy mit hasonlítunk mihez.
Van egyszer az, amit mi magunk tapasztalunk (érzés), és vannak még ugye a szintetikus benchmarkok.
Mindkettőnél nagy beleszólása van a szoftvernek is a gyorsaságba, de ha azt azonosan jónak vesszük, akkor az ég egy adta világon semmilyen -vagy ha igen, akkor is csak nüansznyit- különbséget nem fogunk tapasztalni.
A benchmarkoknál már előjöhetnek jelentős különbségek attól függően, hogy melyik kettő SoC-t vizsgáljuk, de ugye nem ezekkel az alkalmazásokkal olvassuk el a híreket, nem ezekkel küldünk e-mailt, és nem ezekkel játszunk (bár lehet, hogy van olyan, aki igen).
Mondjuk ez azért egy kicsit komplexebb téma, mert itt ugye SoC-ről van szó, ami magában foglalja az GPU-t is, ami szintén befolyással lehet bizonyos alkalmazásoknál a sebességre.(#56522) creation
Próbálj meg akkor egy régebbit.
(#56528) gyurkikrisz
Újonnan semmiképp, a használtakról meg nem tudok nyilatkozni.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
tjb007 #56526 üzenetére
Ezek voltak aprón 20 ezer forint körül a vonzáskörzetemben, és feleltek meg az igényeimnek, ezért lettek választva.
Esetleg tudsz valamit mondani ami ilyen árban van, és kb ennyit tud? Mert amiket nézegettem újonnan azok nem voltak túl meggyőzőek, az egyetlen ami érdekelhet, az a DPS Titan 8
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a mostanában megjelent Intel-processzoros tabok mennyire gyorsak a hagyományoshoz képest? Sarkítok: Mondjuk ha mind a kettő 4 magos és azonos ferkin működnek, akkor a gyorsaságukat lehet közel azonosnak venni, vagy vannak azért durva eltérések is. Ha igen, melyiknek a javára?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tibcsi1234 #56513 üzenetére
Valami akkor ott nagyon nincs rendben a szoftverrel. Vidd vissza.
(#56523) gyurkikrisz
A SPEED-et.
Amúgy miért pont ez a kettő ? Mindenképpen használtat szeretnél ? -
bence188
tag
Sziasztok! Meg szeretném rendelni papámnak az lg g pad 8.0-át iponból, milyen tokot ajánlotok hozzá? Jár hozzá alapban kijelzővédő fólia?
-
kisspall
aktív tag
válasz
dome.no1 #56521 üzenetére
Gondoltam, de jól működik ez a verzió, így nem is nyomoztam utána. A frissítés amúgy is ki van kapcsolva, jó lesz még ez addig amíg a tablet kitart. Ha gondom lesz vele, majd akkor bíbelődök külső kodekkel. Azért megnyugtató, hogy van megoldás, nem szerettem volna megválni ettől a lejátszótól.
-
gyurkikrisz
őstag
Kettőre szűkítettem a kört:
Concorde Tab Speed és Prestigio Multipad 8.0 Pro Duo. Ezek közül melyiket érdemesebb megvenni? Főleg a hardver számít, hiszen játékra lenne használva. -
ClioRS
őstag
válasz
gyurkikrisz #56517 üzenetére
Wayteq 8Q
-
gyurkikrisz
őstag
7"-8" tabletet keresek.
Igények:
-filmnézés
-játék (pl a gta sorozat)
-20-30e forint körül, akár aprórólMás nem fontos igazán
-
benecz
tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni nekem?Full amatőr vagyok benne..Karácsonyra ajándék,Samu Galaxy tab 4,10.1
Gyereknek mese,nincs hang,kép gyönyörű,nem akad,de valami kodeket kér,ac3???
Megkérnék valakit segítene benne?
-
Tibcsi1234
csendes tag
válasz
tjb007 #56512 üzenetére
Köszönöm. Kipróbáltam, visszaállította, de így sincs Google play store...
Nem is kért semmi jóváhagyást, semmi beállítást (mint pl. amit az Asus Memopad-del hülyebiztosan végigcsináltam 2 perc alatt az első indításkor), csak bedobta a "meztelen" felületet néhány ikonnal.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tibcsi1234 #56511 üzenetére
Beállítások → Biztonsági mentés és visszaállítás → Gyári adatok visszaállítása
-
Tibcsi1234
csendes tag
válasz
villamos #56484 üzenetére
Hmmm.... Nem tudom hogy indították először...
Resetelni hogy lehetne (gyári állapotba)? Nincs róla semmi info (Beex holnapon ugyebár nincs "Thunderbolt"), vagyis a hozzá adott papíron annyi, hogy 10mp bekapcsoló gomb nyomása, de annak csak szimplán bekapcsoló hatása van.
Reset kapcsoló benyomásával csak kikapcsol a cucc.
Külső hangerőgomb nincs rajta.
Bekapcsolás közben gombot nyomva + hálózati töltőt rádugva nincs változás.
Kezdem felhúzni magam... -
tjb007
nagyúr
válasz
Milka 78 #56505 üzenetére
Igen, arra hajaz.
Amúgy azt is meg lehet még vásárolni, ha esetleg valaki 3G-t szeretne olcsón. -
Bferibörs
addikt
válasz
daniel2121 #56506 üzenetére
-
daniel2121
őstag
Samsung tabletet vettunk.A szoftvert erdemes ill. kell frissiteni?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
tjb007 #56503 üzenetére
B@sszus írom a marhaságot,hogy 4 mag (7x QC bezavart)...ki kéne már aludni magam
Akkor ez a 7xDC-re hajaz?
miska17 : Bocsi,benéztem.Így viszont inkább tényleg az itthoni Wayteq-eket ajánlanám.Ha az a 3g nem kell a 7q ami valóban 4 magos és wifi/gps van benne mérföldekkel jobb választás.
-
Milka 78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest