-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #63529 üzenetére
Rövidzárlat. Valószínűleg az akku, de lehetett másik alkatrész is. Ha még garanciális, akkor szervízbe érdemes vinni.
-
bostone
addikt
válasz
szundybence #63527 üzenetére
Nem lehet h valamit rosszul forrasztottál vissza?
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #63475 üzenetére
Igen, mindent megcsiszoltam, csak mit nem? Na? Hát az akksi érintkezőit. Most azt is megcsináltam. Mindjárt van GPS!
Köszönöm a segítséget!
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #63475 üzenetére
Itt van egy részletes lista, hogy GPS gondoknál mit érdemes ellenőrizni, bár nagyrészt végigmentünk rajta: [link]
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #63461 üzenetére
Már szétszedtem, felcsiszoltam az érintkezőket, átforrasztottam amit lehetett. A probléma megmaradt. Sajnos nem érintkezési gond. Ez bizony Android szoftveres probléma.
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #63473 üzenetére
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #63469 üzenetére
Jelentheti. Milyen tablet?
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #63461 üzenetére
Első körben megnézném, hogy engedélyezve van-e a gps. Utána tesztprogrammal megnézném, hogy látja-e a műholdakat: [link]. Az A-GPS hez kell sim kártya, mert a cellainformáció alapján gyorsítja a meghatározást.
-
totron
addikt
válasz
szundybence #61703 üzenetére
Nem az enyém, de ez részletkérdés. Nem hiszem, hogy el lehetne felejteni, mert ott nem játszik hálózati áram, van ilyen is. Meg ez szemléletbeli kérdés is, nem árt kicsit ráfeküdni a független technológiákra. Egy Bank tényleg jól jön borúsabb napokra, de engem most az értékek érdekelnének, minél több.
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #61596 üzenetére
Hivatalosan már nem lehet letölteni. Ha rákeresel, akkor fórumokon találhatsz ide-oda feltöltött apk-kat, ezek egyrészt nem biztonságosak, másrészt egy idő után már nem elérhetők. Külföldről csak a Duna World érhető el.
-
szundybence
aktív tag
válasz
szundybence #61596 üzenetére
Hupsz, lekéstem a szerkesztést. Közben megnéztem, amit most felrak a Play áruházból az a 3.3.5-ös verzió. És ugye azt írja, hogy a 3.1.0 verzióval megy csak. Van valami tippetek, honnan lehetne megszerezni?
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #61594 üzenetére
Nincs köze a beszerzés helyéhez. A MindigTV alkalmazás sok sebből vérzik, erről például a Play-en is írnak. [link] Például az élő adás csak egy bizonyos verzióig megy, nem minden hardveren működik, stb.
-
®abstract®
őstag
válasz
szundybence #60514 üzenetére
ezcast eszközt vegyél azt dicsérik.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
szundybence #60514 üzenetére
Itt. Nekem volt alapabb Measy-m,de de nagyon gyenge dolog.Pl. én Miracasthoz használtam volna,de földhöz vágás lett belőle.
Nem tudom mire használnád,de média,lejátszáshoz,nethez,játékhoz inkább TV boxot ajánlanék.
Mondjuk ez a stick kenterbe veri a Measy-t,erősebb soc,stabilabb működés.
Alig drágábban,ugyan ezen belsővel,távirányítóval meg inkább ez. -
cinemazealot
addikt
válasz
szundybence #59882 üzenetére
Kezd a téma nagyon OFF lenni, ezért javaslom, hogy részletekbe menően a téma topic-jában folytasd a válaszkeresést az esetleg még fennmaradó kérdésekre.
Értelmezésem szerint a Google Play-ben történt vásárlások (beleértve az ingyenes letöltést és telepítést is) a vásárlást végrehajtó felhasználóhoz (annak e-mail címéhez) lesznek rendelve. Ez azt jelenti, hogy ha Te az adott alkalmazást megvásároltad (vagy ha ingyenes, akkor csak letöltötted és telepítetted), pontosabban a használati jogát megszerezted, akkor azt a jövőben is fel fogod tudni telepíteni a készülékedre, akár újraraktad azt a készüléket, akár lecserélted egy másikra.
Ugyanakkor az iGO Navigation SzülinApp licencszerződésében az alábbi áll:
"6.1. Az alábbi 6.2. szakasz sérelme nélkül a Felhasználó nem kizárólagos, nem átruházható, világszerte érvényes és örökös licencet kap arra, hogy a Terméket elindítsa, megjelenítse és használja a kompatibilis Eszközén, amely a Felhasználó tulajdonában van, vagy amelyet a Felhasználó birtokol, miként azt a Google Felhasználási Szabályai meghatározzák. A Navigációs Termék kizárólag a Felhasználó személyes céljaira használható.
6.2. Amennyiben a Google Felhasználási Szabályai másként nem rendelkeznek, a Navigációs Termék, melyet a Felhasználó vásárolt és telepített az Eszközre, az Eszköztől el nem választható, vagy más Készülékre át nem helyezhető, vagy más Készülékkel nem használható, vagy a Felhasználónak az adott Készülék értékesítése nélkül el nem adható."E szerint backup-olni és úgy átmásolni más készülékre nem szabad, csak a Google Play-ről szabad letölteni. De ha a Play-ről egyszer már letöltötted (ez alatt az ominózus 10 nap alatt), akkor szerintem az később is hozzáférhető lesz számodra mindaddig, amíg az NNG le nem szedeti az alkalmazást a Play-ről a Google-lal. Szerintem ez nem fog bekövetkezni, de az üzleti döntések máshogy is alakulhatnak.
Szerk: elnézést, megelőztek.
-
tjb007
nagyúr
válasz
1. Ez nem egy telefonokkal foglalkozó topik.
2. A Google fiókodhoz van kötve az alkalmazás, tehát nem tudod elveszteni akármit is csinálsz a telefonoddal.
3. [link], és így biztosan nem fog elveszni.
4. Nem létezik sem ingyenes, sem fizetős formában olyan alkalmazás, amivel a komplett rendszert le tudnád menteni, főleg nem root jog nélkül. Ehhez le kell cserélni a gyári recoveryt egy olyanra, ami képes ilyenre (CWM, TWRP), de ez rootolás nélkül nem fog menni.
5. Most, hogy megkaptad a válaszokat a kérdéseidre zárjuk a témát rövidre. -
Shingen
addikt
válasz
Amúgy sem ide való téma ez, menj át ide: [link]
-
törölt tag
válasz
szundybence #59880 üzenetére
Itt nem úgy van hogy ha valamit megvettél, akkor azt bármikor ingyenesen letöltheted? Telefonváltás, visszaállítás, mindegy, mert az accountodhoz kötődik a cucc. Ezt még a Windows platform is tudja
-
Samott
addikt
válasz
szundybence #59878 üzenetére
Ne aggodj ezen, ha hozzadatad az alkalmazas listadhoz (Android-alkalmazásaim) akkor mar nem fogod elveszteni, barmikor ujratelepitheted.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szundybence #56527 üzenetére
Attól függ, hogy mit nézünk, és hogy mit hasonlítunk mihez.
Van egyszer az, amit mi magunk tapasztalunk (érzés), és vannak még ugye a szintetikus benchmarkok.
Mindkettőnél nagy beleszólása van a szoftvernek is a gyorsaságba, de ha azt azonosan jónak vesszük, akkor az ég egy adta világon semmilyen -vagy ha igen, akkor is csak nüansznyit- különbséget nem fogunk tapasztalni.
A benchmarkoknál már előjöhetnek jelentős különbségek attól függően, hogy melyik kettő SoC-t vizsgáljuk, de ugye nem ezekkel az alkalmazásokkal olvassuk el a híreket, nem ezekkel küldünk e-mailt, és nem ezekkel játszunk (bár lehet, hogy van olyan, aki igen).
Mondjuk ez azért egy kicsit komplexebb téma, mert itt ugye SoC-ről van szó, ami magában foglalja az GPU-t is, ami szintén befolyással lehet bizonyos alkalmazásoknál a sebességre.(#56522) creation
Próbálj meg akkor egy régebbit.
(#56528) gyurkikrisz
Újonnan semmiképp, a használtakról meg nem tudok nyilatkozni.
-
válasz
szundybence #55412 üzenetére
Akad egy-két hely.
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #54485 üzenetére
Auchan, Lenovo IDEATAB A3500 (59-410282) 24990 Ft [link] (november 20-ig)
-
tjb007
nagyúr
válasz
szundybence #54485 üzenetére
Ennyire tök mindegy, hogy mekkora a kijelző, vagy hogy mennyire bírja szuflával ?
-
csendes
addikt
válasz
szundybence #54467 üzenetére
Úgy veszem, hogy IPS kijelzővel, 3G nélkül 7-8" méretben kérdezed (bruttó 40-ig):
7": Lenovo A7-50 (A3500L), LG G PAD 7.0, Asus MeMoPad HD 7 ME176CX
8": Wayteq XTAB 8Q
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest