Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopeter73
csendes tag
válasz
Azolcsóság #54135 üzenetére
Igen, még belül vagyok bőven a 45 napon, sőt 2 nappal ezelőtt érkezett a készülék. Remélem nem tart olyan sokáig az ügy intézése, és valóban a csere lenne a legjobb megoldás.
Pont azért rendeltem a cube27gt-t, mert rengeteg pozitív visszajelzést kapott...
Őszintén szólva én eddig meg voltam elégedve velük, ugyan csak telefonokat rendeltem, de vámot, áfát egyikre sem raktak, két hét alatt itt volt mindig, és eddig a készülékekre sem volt panasz. Náluk lehet holland postával rendelni díjmentesen, és a feladó rovatban rotterdami cím szerepel, nem tudom, hogy ez közrejátszik-e abban, hogy kvázi unión belüli szállítás és emiatt elkerüli a vámot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- OLED TV topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Plazma TV topic
- Steam topic
- Gyúrósok ide!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest