- Everest / AIDA64 topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Elhoztam ma egy Lenovo Yoga-t.
Egyelőre küzdök vele és az indulataimmal.
Valahogy nem olyan rajta semmi, mint az Asus-on volt.Most vagy csak a megfelelő appokon múlik a dolog, vagy belehúztam megint.
Pedig első ránézésre minőségi kis tabletnek tűnik, olcsónak sem olcsó, van, ahol 90k-t kérnek érte, bíztam benne, hogy visszalépés semmiképp sem lesz az Asus után.Pl. olyan alap dolgok felhúznak, hogy egy nyomorult pdf magazint nem tudok normálisan, gördülékenyen lapozgatni, nagyítgatni vele.
Vagy pl. a HD filmeket is elég rondán jeleníti meg. Az pláne rosszul esik, hogy nincs rendes méretű USB bemenet rajta (ok, ezt tudom, hogy kb. csak a Transformerek tudják, dokkolóról), vagy normál méretű SD-t sem fogad.A fogást sem tudom eldönteni, hogy jó-e, vagy rossz, mert a nagy, vastag henger az oldalán elvileg kényelmesebb fogást kell, hogy eredményezzen, másrészt viszont mivel az egész gép 90%-a ultraslim, valahogy mégis egy idő után kezdi feszíteni a tenyerem a fogása.
Vagy csak keresem a kákán is a szrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest