Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
1. Amióta megvetted, azóta ezt tukmálod mindenkire. Naponta olvasom, hogy "ilyet vegyetek, ha jót akartok"...
2. Már bocs, de ha LG-t vennél 80 ezerből, akkor tényleg nincsenek nagy igényeid.
3. Az, hogy nem bővíthető a Nexus 7, egy kicsit fals információ. MicroSD-vel nem is, de OTG-n szinte bármit elvisz. Rá lehet dugni egy kártyaolvasót, amibe meg rakhatsz microSD-t is akár. Én egy 1 TB-os külső vinyót is használtam már vele minden probléma nélkül. Vagy az Xperia V-met is rá tudom dugni, amiben 64 GB-os kártya van.
4. A médiafogyasztás alatt mit értesz pontosan? Hogy hordasz magadnál 64 GB zenét vagy filmet? Mert bár meg lehet tölteni akármekkora tárterületet, de felesleges, mert annyit úgyse használsz egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest