Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Az idei Nexus 7-nél van pillanatnyilag jobb táblagép a piacon? A 260 EUR-s ár, amit a 32GB-os verzióért kérnek, nekem teljesen megfelel, a nagy felbontás határozottan imponál, a kijelző elvileg jó minőségű, a bővíthetőség (hiánya) nem érdekel.

    Illetve lehet valamit tudni a Nexus 10-ről? Ahogy néztem, már nem rendelhető Play Store-ból, eBay-en azért még lehet találni 350-400 EUR körül, az új verziót meg csak lebegtetik, de egyelőre nem tudni mikor jön. Várható vajon még idén? Hardveresen a régi változat sem gyenge, miben tudnak vajon még újítani?

    Galaxy Tab 7 2.0 van már egy itthon a gyerekeknek, azzal alapvetően elégedett vagyok, csak a kijelző, de legalább a kijezlőfelbontás lehetne nagyobb, meg azért a hardver sem olyan hű de izmos benne, bár egyelőre még elég. A Tab 3 viszont nem szimpatikus, a Note-ok meg drágák.

    Kínait, és B-kategóriás cuccokat meg nem feltétlen szeretnék.

    Elsősorban játékra kellene a gyerekeknek, internetezésre, non-stop youtube- és filmnézésre. Hosszú akkus üzemidő szintén követelmény, de ezzel kapcsolatban a Nexusokról megintcsak jókat olvastam.

    A kérdés az, hogy érdemes várni az új Nexus 10-re az erősebb hardver és a nagyobb kijelző miatt, vagy vegyem meg nyugodtan a Nexus 7-et? Esetleg van valami, ami veri ezeket a feti szempontok alapján?

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák