- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok a 8"os tabletek közül az alcor q813i tabot néztem ki.
ez tablet ajánlott kategória? Mert a másik alternatíva a Concorde Tab Slim de az nem igazán megbízható, szerintem.
köszönöm a válaszokat. -
arcsi84
aktív tag
Sziasztok mi az ajánlott tablet most 8" illetve 9,7" méretben?
8"-ra max 50k
9,7"-ra max 65k
Amire használnám net, filmek, némi játék, 3G nem kell bele.
Ami jó lenne, ha nem akadozna a rendszer és bírna egy 6-8 órát.
Ha lehet újat szeretnék, normális garanciával, de ha jó a tipp akár használt is jöhet.Köszi a válaszokat.
-
arcsi84
aktív tag
Ha jól olvastam utána, akkor gyakorlatilag root nélkül kb játékot nem lehet átrakni SD kártyára? Mert ha ez a helyzet lehet nem veszem át holnap a rendelésemet.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Menthirist #32638 üzenetére
Hát 16 GB-os nexus hamar kevés tud lenni, 3-4 játék és pár alkalmazás és a 13 elérhető gigából alig maradt egy kevés. 32-es kell szerintem minimum belőle ...
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Menthirist #32621 üzenetére
Én sokat filóztam, Galaxy tab 2 7.0, nexus 7 és prestigio pro duo között. Most rendeltem egy Prestigio-t, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, ha nem tetszik, akkor 8 napig még elállhatok az üzlettől.
Minden esetre alaposan le fogom tesztelni, egy A4-es lapot tele írtam a szükséges követelményekkel és a teszt programokkal, meglátjuk elhasal e.
Ha elhasal, akkor nexus 7 lesz a befutó. -
arcsi84
aktív tag
Hali!
Holnap jön meg a multipad 7.0 pro duo tablet, amit rendeltem. Mivel ez az első tabletem még ismerkedem a dologgal. Szeretnék kérni egy kis segítséget abban, hogy mivel teszteljem a tabletet, hogy minden rákfenéje kiderüljön. Teljesítmény tesztelő programok, olvastam, hogy a wifi vacakol, illetve esetleg az akksi kijelzés se pontos, pixelhiba kereső teszt stb.
Minél széleskörűbben ki szeretném próbálni, hogy beleférjek a 8 napba. (ha esetleg mégse jönne be)
Ehhez kérnék program tippeket illetve jó tanácsokat.Köszönöm
Amúgy, ha jól tudom, akkor nem kell a tablet beépített memóriáján tárolni a dolgokat, apps2SD programmal mindent ki lehet rakni külső kártyára. Ugye?
-
arcsi84
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani 10"-os androidos tabletet 100-130k között? Minél erősebb hardverrel, minél nagyobb akksival, szép kijelzővel.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest