-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Szevasztok!
Mobil mellé szeretnék egy táblát venni, mivel sokkal mobilabb, mint egy laptop több szempontból is.
Fontos lenne a teljesítmény, valamint a ips ledes kijelzővel legyen szerelve, melynek mérete 7-10 coll.
Igazat megvallva szemezgettem az iPad-el is, szép és pofás a rendszere, sok látványos grafikai elemmel van vértezve, de az ára eltántorít. Habár ott a retina meg a sok extra, de használat során egy hd kijelző, illetve egy jó rom a felhasználási élményt tetézi. Használat terén még úgyis ugyanarra venném igénybe.
Főként filmezésre, netezésre, játékra és még jó pár dologra használnám a kütyüt.
Még az anyaghasználat lenne némileg mérvadó, ne a recsegő szegmensbe tartozzon, mondjuk úgyis tokba teszem a védelem érdekében s önmagam megnyugtatására.
Nexus-ban gondolkodtam, ugye most jön az új modell ráadásul, ami elég kívánatos.
Eleinte csak wifis verzión agyaltam, de ha jól tudom igényelhetek a csomagomhoz még egy kártyát amit netezésre lehet használni ugyanúgy. Adott lenne az lte ezáltal.
Nem tudom, kijelző terén mely méretet preferáljátok ?Előre is köszönöm a tippeket modell választás terén!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest