- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HTPC (házimozi PC) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Objektívek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
b0bcat #34230 üzenetére
Így igaz, csak most egymás mellett láttam a 4 készüléket. Az acernek nem csak a felbontása és a színei verték az asust és samut, hanem a betekintési szöge is hibátlan volt. ( félreértés ne essék nem vagyok fizetett ügynök, csak a tapasztalataimat írom le. Órákig nézegettem őket, mert vásárlás előtt szeretek megygyőződni arról, hogy amit veszek az a legjobban megfeleljen az igényeinknek.) Az akkuidő szintén fontos, szerintem az a második legfontosabb egy hordozható eszköznél. Na az is pompás az acernél maga 10-13 órájával.
Csak azt nem értem, hogy ennyi pénzért a többiek miért nem használnak ilyen kijelzőt ( és kicsit nagyobb akksit)? Sok tesztelő hibának is írja a kinti teszteknél, hogy ebben az árjkategóriában még nem 1920-as felbontást használnak, annak ellenére hogy nem sok tablet tudja ezt. Félek ha nem az Acert veszem akkor mindig bántani fog ha ránézek a kijelzőre, hogy szebb is lehetett volna ugyanannyiért. (az más kérdés hogy ennyiért 2 év garit is adhatnának, akkor már el is dőlt volna a sorsa)
Főleg, hogy a kép minősége szerintem ezeknél a kütyüknél az egyik legfontosabb, hiszen filmnézés, netezés, fotók és játékok nézegetése amire használja az ember, nem torrentre, vidókódolásra, fájlok másolására és szövegszerkesztésre általában.
Na mindegy, majd a párom kimondja a boldogító igent vagy nemet valamelyikre.
Én magamnak egy 7"-osban gondolkodnék, ha ki tudnám deríteni hogy melyikre lehet olyan kernelt rakni ami tudja az USB DAC-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dying Light: The Beast
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Linux haladóknak
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air - 16 GB
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest